źle odczytałaś moje zamiary, ja nie chciałam się kłócić, nie jestem też adwokatem Klaudii, bo nie lubię dziecinady, po prostu sądzę, że każda z nas chce dla swojego dziecka jak najlepiej, no i tak jak mówisz każdy ma prawo pisać co chce więc Klaudia mogła też napisać że Miśka nie zarejestrowali bo nie ma miejsc
reklama
klaudia_mama
Fanka BB :)
wiesz jeżeli chodzi o dziecko to ja przynajmniej nie dam sie zbyć. Trzeba być namolną i tak dręczyć aż będzie tak jak chcesz. Po 1 ja wszędzie jeżdzę osobiście bo przez telefon zawsze zbywają. Raz dzwoniłam żeby umówić audiologa w Ligocie to mnie umówili pół roku później, potem pojechałam sama i miesiąc później już mieliśmy wizytę.
To jak nie mają już terminów musisz szukać gdzieś indziej. Jak trzeba sprawdzać to trzeba a nie siedzieć na tyłku i narzekać.
Dziewczyno, zejdź ze mnie
ja Ci nie piszę co masz robić, Tobie radzę to samo...
wszyscy się tu dzielą tym co ich spotyka, a Ty sobie mnie upodobałaś normalnie
ciążysz mi już normalnie
ariska
lol - tylko tak to można skomentować
a poza tym gdzie Ci wszyscy głównie tylko Ty tu jesteś i teraz pisz sama do siebie
a poza tym gdzie Ci wszyscy głównie tylko Ty tu jesteś i teraz pisz sama do siebie
nikola1811
Mama Gabrieli
Nie ma tutaj nikogo , bo chyba nikt nie ma ochoty patrzec na takie kłotnie.
Batonik ma racje ze sie uczepilas i zaczelas wprowadzac niemila atmosfere tutaj niestety
To forum nie jest po to by sie klocic ale po to zeby sie wspierac.
MIlego dnia
syla29
Hej
Ewcia-dzięki za informacje,jak czytam to co napisałaś,to prawie jak u mnie 3 dzieci to już jest roboty,kiedyś popołudnie to sobie posiedzieliśmy a teraz kawa biegiem a to jednego zawieść na jakieś dodatkowe zajęcia drugiego przywieść i ani się obejrzysz,a już wieczór kolacja,kąpanie i spać
Klaudia-fajnie,że udało wam się spotkać z Tysią,patrzyłam na fotkę fajnie wasze dzieciaczki się bawiły
Katka-jak po okuliście
A mój Szymcio marudzi dzisiaj,chciałby iść na spacerek,ale pada,więc poszedł z M do teściów i pozostała dwójka też, za chwilkę pewnie wrócą,bo ich nie ma już 2 godziny.
Ja w tym czasie odpoczęłam troszkę no i tą kawkę wypiłam w spokoju
Miłej soboty:-)
Ewcia-dzięki za informacje,jak czytam to co napisałaś,to prawie jak u mnie 3 dzieci to już jest roboty,kiedyś popołudnie to sobie posiedzieliśmy a teraz kawa biegiem a to jednego zawieść na jakieś dodatkowe zajęcia drugiego przywieść i ani się obejrzysz,a już wieczór kolacja,kąpanie i spać
Klaudia-fajnie,że udało wam się spotkać z Tysią,patrzyłam na fotkę fajnie wasze dzieciaczki się bawiły
Katka-jak po okuliście
A mój Szymcio marudzi dzisiaj,chciałby iść na spacerek,ale pada,więc poszedł z M do teściów i pozostała dwójka też, za chwilkę pewnie wrócą,bo ich nie ma już 2 godziny.
Ja w tym czasie odpoczęłam troszkę no i tą kawkę wypiłam w spokoju
Miłej soboty:-)
Ariska to przestan odpisywac Klaudi na posty i po sprawie. A to ze jestes na nia cieta to byla widac juz wczesniej wiec jak Cie wkurza to po prostu nie pisz z nia i tyle.
A jest tu jeszcze pare osob ktore zaglada na otwarty wiec Klaudia nie pisze sama ze soba.
I zgadzam sie z tym co napisala Batonik.
A jest tu jeszcze pare osob ktore zaglada na otwarty wiec Klaudia nie pisze sama ze soba.
I zgadzam sie z tym co napisala Batonik.
klaudia_mama
My idziemy na urodzinki zaraz do koleżanki Misia (ma 2 lata)
miłej soboty
miłej soboty
Mogę wpisać się na 3000 stronie :-)
i znów dawno do Was nie zaglądałam, ale ostatnio nie bardzo mam kiedy. jak wracam z pracy to chwilę z Zośką, zaraz kąpiel tzn mąż kąpie mała a ja mam chwilę dla siebie i oglądam mój serial, później jest karmienie - cyc i razem z małą zasypiam. czasami uda mi się jeszcze przeczytać gazetkę kilka stron ale to żadko.
klaudia - a co na tej grupie wsparcia macie? bo nie wiem o co chodzi:-(mam nadzieję ze nic złego się nie dzieje
Ewcia - to widzę że Tycjan jak moja Zosia z chodzeniem, a już myślałam że tylko ona nie chodzi z forumowych dzieciaczków :-)
i znów dawno do Was nie zaglądałam, ale ostatnio nie bardzo mam kiedy. jak wracam z pracy to chwilę z Zośką, zaraz kąpiel tzn mąż kąpie mała a ja mam chwilę dla siebie i oglądam mój serial, później jest karmienie - cyc i razem z małą zasypiam. czasami uda mi się jeszcze przeczytać gazetkę kilka stron ale to żadko.
klaudia - a co na tej grupie wsparcia macie? bo nie wiem o co chodzi:-(mam nadzieję ze nic złego się nie dzieje
Ewcia - to widzę że Tycjan jak moja Zosia z chodzeniem, a już myślałam że tylko ona nie chodzi z forumowych dzieciaczków :-)
ariska
Samantaa - moja też nie chodzi i Szymek Moncii też nie
reklama
... witam wieczornie ;-)...
no dziewczyny (Ewcia, Syla) z 3 dzieciaczków to już jest co robić na pewno i szczerze mówiąc (pisząc) podziwiam Was i szacunek wielki w Waszym kierunku, bo ja czasem nie mam kiedy wypić kawy przy jednej Klusce
... my dziś wybralismy się na basen i moja mała "Otylka" poszalała wymiękam normalnie zawsze pływałam 25 długości basenu a dziś ledwie 10 mi się udało starzeję się chyba totalny brak kondycji:-(
...mam pytanko, czy któraś z Was ma fotelik na rower lub planuje na wiosnę zakup, zbieram opinie, czy lepsze do przodu czy do tyłu etc.
Pzdr
no dziewczyny (Ewcia, Syla) z 3 dzieciaczków to już jest co robić na pewno i szczerze mówiąc (pisząc) podziwiam Was i szacunek wielki w Waszym kierunku, bo ja czasem nie mam kiedy wypić kawy przy jednej Klusce
... my dziś wybralismy się na basen i moja mała "Otylka" poszalała wymiękam normalnie zawsze pływałam 25 długości basenu a dziś ledwie 10 mi się udało starzeję się chyba totalny brak kondycji:-(
...mam pytanko, czy któraś z Was ma fotelik na rower lub planuje na wiosnę zakup, zbieram opinie, czy lepsze do przodu czy do tyłu etc.
Pzdr
Podziel się: