reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

źle odczytałaś moje zamiary, ja nie chciałam się kłócić, nie jestem też adwokatem Klaudii, bo nie lubię dziecinady, po prostu sądzę, że każda z nas chce dla swojego dziecka jak najlepiej, no i tak jak mówisz każdy ma prawo pisać co chce więc Klaudia mogła też napisać że Miśka nie zarejestrowali bo nie ma miejsc :sorry2:

reklama
wiesz jeżeli chodzi o dziecko to ja przynajmniej nie dam sie zbyć. Trzeba być namolną i tak dręczyć aż będzie tak jak chcesz. Po 1 ja wszędzie jeżdzę osobiście bo przez telefon zawsze zbywają. Raz dzwoniłam żeby umówić audiologa w Ligocie to mnie umówili pół roku później, potem pojechałam sama i miesiąc później już mieliśmy wizytę.

To jak nie mają już terminów musisz szukać gdzieś indziej. Jak trzeba sprawdzać to trzeba a nie siedzieć na tyłku i narzekać.

Dziewczyno, zejdź ze mnie
ja Ci nie piszę co masz robić, Tobie radzę to samo...

wszyscy się tu dzielą tym co ich spotyka, a Ty sobie mnie upodobałaś normalnie
ciążysz mi już normalnie

a poza tym gdzie Ci wszyscy głównie tylko Ty tu jesteś i teraz pisz sama do siebie :-D

Nie ma tutaj nikogo , bo chyba nikt nie ma ochoty patrzec na takie kłotnie.
Batonik ma racje ze sie uczepilas i zaczelas wprowadzac niemila atmosfere tutaj niestety :(
To forum nie jest po to by sie klocic ale po to zeby sie wspierac.
MIlego dnia

Hej
Ewcia-dzięki za informacje,jak czytam to co napisałaś,to prawie jak u mnie 3 dzieci to już jest roboty,kiedyś popołudnie to sobie posiedzieliśmy a teraz kawa biegiem a to jednego zawieść na jakieś dodatkowe zajęcia drugiego przywieść i ani się obejrzysz,a już wieczór kolacja,kąpanie i spać
Klaudia-fajnie,że udało wam się spotkać z Tysią,patrzyłam na fotkę fajnie wasze dzieciaczki się bawiły
Katka-jak po okuliście

A mój Szymcio marudzi dzisiaj,chciałby iść na spacerek,ale pada,więc poszedł z M do teściów i pozostała dwójka też, za chwilkę pewnie wrócą,bo ich nie ma już 2 godziny.
Ja w tym czasie odpoczęłam troszkę no i tą kawkę wypiłam w spokoju :tak:

Miłej soboty:-)

Ariska to przestan odpisywac Klaudi na posty i po sprawie. A to ze jestes na nia cieta to byla widac juz wczesniej wiec jak Cie wkurza to po prostu nie pisz z nia i tyle.
A jest tu jeszcze pare osob ktore zaglada na otwarty wiec Klaudia nie pisze sama ze soba.

I zgadzam sie z tym co napisala Batonik.

Mogę wpisać się na 3000 stronie :-)

i znów dawno do Was nie zaglądałam, ale ostatnio nie bardzo mam kiedy. jak wracam z pracy to chwilę z Zośką, zaraz kąpiel tzn mąż kąpie mała a ja mam chwilę dla siebie i oglądam mój serial, później jest karmienie - cyc i razem z małą zasypiam. czasami uda mi się jeszcze przeczytać gazetkę kilka stron ale to żadko.

klaudia - a co na tej grupie wsparcia macie? bo nie wiem o co chodzi:-(mam nadzieję ze nic złego się nie dzieje

Ewcia - to widzę że Tycjan jak moja Zosia z chodzeniem, a już myślałam że tylko ona nie chodzi z forumowych dzieciaczków :-)

reklama
... witam wieczornie ;-)...

no dziewczyny (Ewcia, Syla) z 3 dzieciaczków to już jest co robić na pewno i szczerze mówiąc (pisząc) podziwiam Was i szacunek wielki w Waszym kierunku, bo ja czasem nie mam kiedy wypić kawy przy jednej Klusce :-p

... my dziś wybralismy się na basen i moja mała "Otylka" poszalała :-p wymiękam normalnie :zawstydzona/y: zawsze pływałam 25 długości basenu a dziś ledwie 10 mi się udało :szok: starzeję się chyba :-D totalny brak kondycji:-(

...mam pytanko, czy któraś z Was ma fotelik na rower lub planuje na wiosnę zakup, zbieram opinie, czy lepsze do przodu czy do tyłu etc. :cool2:

Pzdr

Do góry