reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam się niedzielnie

... my już po niedzielnych lofrach:-p Blanka dziś urzędowała pod ołtarzem na mszy dziecięcej :-D znalazła sobie koleżanke i nawet na nas uwagi nie zwracała:-D

a co do fotelików na rower to mam dwa typy jeden do przodu drugi do tyłu tylko nie umiemy się zdecydować jak lepiej z maluszkiem jeździć, nikola mój R to kolarz-po kontuzji tylko pasjonata niestety i najchętniej to by Blankę już rok temu woził :-D

NAJBEZPIECZNIEJSZY FOTELIK rower WeeRide Carrier (2175787253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

http://allegro.pl/fotelik-na-rower-hamax-smiley-nowy-gwarancja-i2193836882.html

P.S. Samanta - no ceny niestety kosmiczne :( no ale przyda się bynajmniej dwa sezony ;)

Ostatnia edycja:
reklama
my już w domku , kąpiemy się i idziemy spać..
tzn Michał idzie spać

mam chyba chorobę lokomocyjną całą drogę było mi niedobrze

ktoś pytał o grupę wsparcia są to spotkania, które zostały mi zaproponowane już za czasów terapii, teraz zrobili część drugą i znów zostałam zaproszona:tak:
zgodziłam się , póki jestem w domu i mam czas

uciekam

cena faktycznie kosmos :sorry2:

Batonik - śmiać mi się chce bo wcześniej znów oglądałam foteliki na rower i zatrzymałam się na tym HAMAX SMILEY

Ostatnia edycja:
Soryy moze teraz połowa z was mnie opluje ale co mi tam skooro Szanowna Pani Ariska sie tak wypowiada, ohhh sory na Panią to trzeba miec wygląd i pieniądze...

Ja Klaudie szanuje bo wiem co przeszła....tez mam kolezanke która ma dziecko z opadaczką...jeździła wszędzie gdzie sie da i to że Tak jak mowi Ariska ona zawsze stawia na swoje to jest w błędzie dziewczyna ma znajomości po lekarzach, kupe kasy...i ch..... za przeproszeniem moze zrobic...Bo miejsc w CENTRUM ZDROWIA DZIECKA NIE ma narazie juz 7 miesięcy czeka...i co ma zrobic???

Do ARISKI!

A co ty sobie do cholery myslisz ze co ty panią jestes i każdy dla ciebie miejce znajdzie.... Masz tyle kasy to chodz sobie prywatnie... a nie na nią najeżdzasz...ja z twoich postów wnioskuje ze ty po prostu myslisz ze co ze ona ma dziecko gdzies bo nie ma miejsc i nie pojedzie osobiscie?? Wielkiej pani z siebie nie rób bo wku---
r
w
i
a mnie takie twoje widzimisie... księzna diana sie znalazła....

skoro to forum to ja tez swoje powiedziałam... i mam głęboko w 4 literach co mi powiesz bo mi to lata!

Prze4praszam pozostałe mamy za moje wyrazy ale no nie mogłam inaczej...;)

katka, Ariska też ma dziecko z padaczką i jej chodziło o wizyty wtórne, kiedy wie że musi zrobić kontrole za rok, to tyle wczesniej zapisuje żeby terminu nie przegapić, i chyba o to chodziło dziewczynom. A to, że dla Ariski jej Michasia jest priorytetem i staje na głowie żeby wszystko dla córci załatwić w terminie to tyle plus dla niej jako matki. Ariska bardzo dużo czasu spedziła w szpitalu z córką tak samo zresztą jak Klaudia i jej synek, dlatego ja podziwiam je obie bo wiele przeszły i po tym co przeszły mają prawo czasem unieść się tu na forum. Ariska to silna kobieta a Klaudia jest słabszą kobietą dlatego Ariska z chorobą córci radzi sobie lepiej a Klaudia gorzej(bynajmniej początkowo kiedy była z synem rozdzielona), ale po to jest to forum żeby obie dziewczyny mogły się wypowiedzieć.
Ps. Powiem Ci że pojechałaś :confused:

Ostatnia edycja:
Katka przegięłaś. Doinformuj się że to moje dziecko ma padaczkę a nie Klaudii. Ide kapac małą ale zaraz ci cos napisze to moze zaczniesz myslec bo nie mam zamiaru sie klocic z małolatą ale cos napisze bo żalll

... witam wieczornie ;-)...

no dziewczyny (Ewcia, Syla) z 3 dzieciaczków to już jest co robić na pewno i szczerze mówiąc (pisząc) podziwiam Was i szacunek wielki w Waszym kierunku, bo ja czasem nie mam kiedy wypić kawy przy jednej Klusce :-p

... my dziś wybralismy się na basen i moja mała "Otylka" poszalała :-p wymiękam normalnie :zawstydzona/y: zawsze pływałam 25 długości basenu a dziś ledwie 10 mi się udało :szok: starzeję się chyba :-D totalny brak kondycji:-(

...mam pytanko, czy któraś z Was ma fotelik na rower lub planuje na wiosnę zakup, zbieram opinie, czy lepsze do przodu czy do tyłu etc. :cool2:

Pzdr

Witam się niedzielnie

... my już po niedzielnych lofrach:-p Blanka dziś urzędowała pod ołtarzem na mszy dziecięcej :-D znalazła sobie koleżanke i nawet na nas uwagi nie zwracała:-D

a co do fotelików na rower to mam dwa typy jeden do przodu drugi do tyłu tylko nie umiemy się zdecydować jak lepiej z maluszkiem jeździć, nikola mój R to kolarz-po kontuzji tylko pasjonata niestety i najchętniej to by Blankę już rok temu woził :-D

NAJBEZPIECZNIEJSZY FOTELIK rower WeeRide Carrier (2175787253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Fotelik na rower HAMAX SMILEY *NOWY*GWARANCJA (2193836882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

P.S. Samanta - no ceny niestety kosmiczne :( no ale przyda się bynajmniej dwa sezony ;)

Batonik, Samanta, Nikola ja kupiłam fotelik na rower uzywany w baaardzo dobry stanie za 50zł na allegro Taki
Fotelik rowerowy Foteliki na rower rowery LODZ (2120310982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jestem bardzo zadowolona i z tyłu mozna dłuzej wozic dziecko tzn. do wiekszej wagi niz z przodu wiec dla mnie to duzy plus.
Dal Alusi tez musze sie rozglądnąć bo bedziemy razem jezdzic .
ja Piotrkowi nic nie zakładałam dodatkowego tzn. kasku nie miał i ochraniaczy także. na łeb nie dałby sobie włozyc, bo on taki cięzki typ.

Batonik, Samanta, Nikola ja kupiłam fotelik na rower uzywany w baaardzo dobry stanie za 50zł na allegro Taki
Fotelik rowerowy Foteliki na rower rowery LODZ (2120310982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jestem bardzo zadowolona i z tyłu mozna dłuzej wozic dziecko tzn. do wiekszej wagi niz z przodu wiec dla mnie to duzy plus.
.

Zielona - super ten fotelik i cena rozsądna ;-) może też popatrzę na używane :cool2: choć mój R uparł się na Kettlera, ale wiadomo fotelik rowerowy używa się ... hmmm ... no bynajmniej nie codziennie ;-);-) a 300 zł też mnie nie swędzi, tym bardziej, że upatrzyłam już nową spacerówkę na wiosnę :-D a tego jeszcze nie oznajmiłam mojemu :-p

P.S. musimy się umówić na wycieczkę rowerową z dziewczynami ;)

reklama
Do góry