reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

samanta - tak, tak jeszcze moj Szymi sam nie chodzi. Choc musze go pochwalic, bo wystarcza juz mu moj palec do podtrzymania i biega. A najbardziej uwielbia jak wolam " łapac go":-D

reklama
hej
przepraszam z góry że się wtrącę w rozmowę Klaudi i Ariski. Dziewczyny to jest forum i do tego otwarte każdy może tutaj napisać co chce i nie musi zastanawiać się nad tym czy ktoś się obrazi czy nie. Ja bardzo szanuje i podziwiam obie z WAS bo wiele przeżyłyście, ale uważam też, że skoro Klaudia może napiać co chce tu na forum to i Ariska ma do tego prawo. I wybaczcie ale nie róbcie z nikogo cierpiętnika,(batonik, aniwar) uważam że Ariska ma racje odnośnie wizyt u lekarzy, mając chore dziecko i wiedząc że trzeba je skontrolować można wizytę umówić wczesniej. (właśnie dlatego że wiadomo jak to w Polsce wygląda, czyt.:....czeka się miesiące na wizytę)

Klaudia, nie wiem czy się nie obrazisz ale proszę zrozum że to forum otwarte, spotyka się tysiące charakterów i musimy się jakoś dogadać. Nie może każda z nas mysleć kilka razy, co Tobie odpisać żebyś się nie obraziła.... a Ariska ma już taki język komunikacji (wiem to bo poznałam ją osobiście) i to bardzo miła pogodna dziewczyna, która ma stalowe zasady, które na marginesie dodam bardzo szanuję. Proszę nie obrażaj się po prostu rób co Ci serce podpowiada :-) a forum traktuj jako formę relaksu:-)

Ps. wróciłam z małej imprezki u znajomych, było super, a teraz zmykam spać, bo padam na twarz ze zmęczenia:-(

Witam, wpadam się przywitać i zmykam

nie obrażam się ale chyba najlepiej by było jakbym z nią nie pisała
mam dość czytania że marudzę już jej napisałam żeby zeszła ze mnie
co napiszę to od razu atak...
jak mnie nie lubi to niech nie zwraca uwagi na mnie i już
ja rozumiem wszystkich co tu są i nikogo nie krytykuję

na tym polega forum , pappapapa

...mam pytanko, czy któraś z Was ma fotelik na rower lub planuje na wiosnę zakup, zbieram opinie, czy lepsze do przodu czy do tyłu etc. :cool2:

No wlasnie mnie tez ten temat interesuje, wiec prosze was dziewczynki podzielcie sie tutaj na otwartym (bo ja np. nie mam dostepu do zamknietego). Musimy popatrzec na allegro i na roznych forach, bo bardzo lubimy przejazdzki rowerowe i chetnie bysmy z mala wybrali sie na taka wycieczke.
A takie malenstwo to ochraniacze jakies musi miec prawda (nie mowie tu o kasku bo sprawa jest oczywista).

Ariska weszlam na twojego bloga i zrobilam chlebek bananowy. Pytanie takie, max ile taki chlebek moze stac??? A smak rewelacja.

Milej niedzieli

Heloł
Batonik-bo to jest tak z tymi dziećmi,jak ma się 1 to nie wyobraża sobie,że ktoś panuje nad 3 ,a potem to już się nad tym nie zastanawia,tak jest i tyle:-D:-D:tak:,ja nie pomogę odnośnie fotelika na rower,widziałam zdjęcia no rośnie ci Otylka masz rację:tak:

Blondi Kochana tylko ze Kaludia w swoim poscie nie zalila sie ona tylko stweirdzila ze nie ma juz numerokow na wizyte...zwykle stwierdzenie...nie bylo to zalenie sie a Ariska od razu atak....zreszta nie pierwszy raz....juz od bardzo bardzo dawna dalo sie wyczuc ze ona za Klaudia nie przepada i bylo wiele postow gdzie odnosilam wrazenie ze tylko szuka pretekstu zeby sie Klaudi doczepic.

A z Klaudi nie robie cierpnietnika tulko staram sie obiektywnie ocenic sytuacje:-)

Ja sie nikogo nie czepiam. Poprostu wywnioskowałam z postu Klaudii że nie zapisała dziecka do specjalisty bo "nikt nie odbierał telefonu" i poprostu powiedziałam że znam takie sytuacje i wiem że trzeba wychodzić swoje. I ja napewno bym na forum nie pisała że nikt nie chce mnie zarejestrować tylko najwyżej że nie było miejsc ale szukam dalej i tyle w tym temacie. Chyba nikt nie zauważył tego że miała dziecko zapisać na początku roku ale cyt "nie dodzwoniła się" no jak widze takie coś to mi sie ciśnienie podnosi poprostu, a potem wchodzi za 3 miesiace i pisze że mają mieć kontrole a nie mają gdzie no ale kurde zaniedbała to, to teraz ma

Że niektórzy biorą sobie za dużo do siebie to już nie moja wina. Od dziś pani Klaudia dla mnie nie istnieje i tyle i uważam że temat jest zamknięty

Nikola - aha i ja myślę że lepiej trzymać tak 3,4 dni bo tam jest banan i to poprostu może spleśnieć. Moja się tym chlebkiem zajadała na podwieczorek. A fotelik do roweru wydaje mi się że z tyłu lepszy, bo stabilniej moim zdaniem tak samo nic nie zasłania a wiadomo dziecko z przodu to ograniczone pole widzenia jest, tak samo z dzieckiem z przodu nie można tak manewrować rowerem tak mi sie przynajmniej wydaje

Ostatnia edycja:
reklama
batonik, nikola - też myślałam o foteliku na rower ale jak ostatnio oglądałam ceny na allegro to się przestraszyłam, nie miałam pojęcia że tyle to kosztuje

Do góry