reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
czesc mamcie,

dawno tu nie zagladalam. u nas OK, maly ladnie chodzi za raczke i przy meblach. Sam zrobi 2-3 kroczki ale do samodzielnego chodzenia jeszcze troche mu brakuje. Za to nadrabia kloceniem sie ze mna i gadaniem po swojemu:-D We wtorek mielismy szczepienie i maly wazy 10,5 kg i ma 79 cm wzrostu.
Ja jutro ide do szpitala, czeka mnie operacja przepukliny pepkowej i zszycia miesni brzucha (efekt duzego brzucha w ciazy) no i mam stresa.

Trzymajcie prosze kciuki aby wszystko dobrze sie skonczylo i abym szybko wrocila do domu do mojego maluszka.

heloł, moi się kąpią a ja szybciutko zaglądam,
patrzę czy nie znalazła się dla mnie praca

monciaa 3mam kciukasy , wszystko będzie dobrze :tak:
mój misiek też za rączkę już śmiga i przy mebelkach jak wcześniej

zielona - tyle ile na suwaczku, jeżeli dobrze się przyjrzałam już ma 16 :tak:
niektóre niedawno wyszły i są malutkie , ale są
głos poszedł

Witam.
Gabrysia miala wczoraj szczepienia, brak kataru wiec lekarka powiedziala ze mozna szczepic, o dziwo w ogole nie plakala, nawet nie zajaknela, dzielne moje slonko :) W nagrode dostala czekoladke!!
A propo slodyczy, jak jest u was??
Bo my nie dajemy, bo zawsze dziadkowie cos jej tam skubna wiec wolimy jej nie dawac.
A Gabi wazy 8,5 kg :) Piorko z niej :)

monciaa trzymam kciukasy

Pozdrowionka i milego dnia

Witam Was, co do słodyczy staram się jak najmniej , suche wafelki, czekolady nie daję ..
czasem ktoś mu da.
Najgorzej z dziadkami mogli by mu dać wszystko.
A ja uważam że trzeba mieć umiar, jest tyle zdrowych i pysznych rzeczy...:tak:

Hej dziewczynki i ja dawno nie zaglądałam do was.
Nikola-naprawdę leciutka :-)
Katka-kolorek super,a w mieszkaniu,no macie jeszcze roboty,ale wszystko idzie ku lepszemu
Tysia-ale śliczna panieneczka z twojej Ulki

A u nas dzisiaj wiatrzycho i pada,ze spaceru nic nie będzie,a już miałam nadzieję,bo rano było całkiem przyjemnie.
Miłego dnia :-)

reklama
Hejka bb-ciotki ;-):-p

Katka - kolorek fajny, a remont idzie pełną, jeszcze troszkę, a cała trójka przeniesie się do nowego mieszkanka ;-):tak: na kiedy planujecie się wprowadzić???

Nikola - to faktycznie Gabi pióreczko ;-)

... a my w środę mieliśmy w końcu szczepienie na świnkę i spółkę;-) póki co ubocznych skutków brak, ale niby mogą się pojawić do 14 dni :szok: moja Kluska waży 11kg :cool2:

Pzdr

Do góry