reklama
czesc mamcie,
dawno tu nie zagladalam. u nas OK, maly ladnie chodzi za raczke i przy meblach. Sam zrobi 2-3 kroczki ale do samodzielnego chodzenia jeszcze troche mu brakuje. Za to nadrabia kloceniem sie ze mna i gadaniem po swojemu We wtorek mielismy szczepienie i maly wazy 10,5 kg i ma 79 cm wzrostu.
Ja jutro ide do szpitala, czeka mnie operacja przepukliny pepkowej i zszycia miesni brzucha (efekt duzego brzucha w ciazy) no i mam stresa.
Trzymajcie prosze kciuki aby wszystko dobrze sie skonczylo i abym szybko wrocila do domu do mojego maluszka.
dawno tu nie zagladalam. u nas OK, maly ladnie chodzi za raczke i przy meblach. Sam zrobi 2-3 kroczki ale do samodzielnego chodzenia jeszcze troche mu brakuje. Za to nadrabia kloceniem sie ze mna i gadaniem po swojemu We wtorek mielismy szczepienie i maly wazy 10,5 kg i ma 79 cm wzrostu.
Ja jutro ide do szpitala, czeka mnie operacja przepukliny pepkowej i zszycia miesni brzucha (efekt duzego brzucha w ciazy) no i mam stresa.
Trzymajcie prosze kciuki aby wszystko dobrze sie skonczylo i abym szybko wrocila do domu do mojego maluszka.
szarcia
06.2009/01.2011
Dziewuszki poprosimy o głosiki:
https://www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/32902
Katka super, ze jestes zadowolona a mieszkanka i zrobicie sobie jak bedziecie chcieli
Klaudia no Michaś dużo tych zabków juz ma
https://www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/32902
Katka super, ze jestes zadowolona a mieszkanka i zrobicie sobie jak bedziecie chcieli
Klaudia no Michaś dużo tych zabków juz ma
klaudia_mama
Fanka BB :)
heloł, moi się kąpią a ja szybciutko zaglądam,
patrzę czy nie znalazła się dla mnie praca
monciaa 3mam kciukasy , wszystko będzie dobrze
mój misiek też za rączkę już śmiga i przy mebelkach jak wcześniej
zielona - tyle ile na suwaczku, jeżeli dobrze się przyjrzałam już ma 16
niektóre niedawno wyszły i są malutkie , ale są
głos poszedł
patrzę czy nie znalazła się dla mnie praca
monciaa 3mam kciukasy , wszystko będzie dobrze
mój misiek też za rączkę już śmiga i przy mebelkach jak wcześniej
zielona - tyle ile na suwaczku, jeżeli dobrze się przyjrzałam już ma 16
niektóre niedawno wyszły i są malutkie , ale są
głos poszedł
nikola1811
Mama Gabrieli
Witam.
Gabrysia miala wczoraj szczepienia, brak kataru wiec lekarka powiedziala ze mozna szczepic, o dziwo w ogole nie plakala, nawet nie zajaknela, dzielne moje slonko W nagrode dostala czekoladke!!
A propo slodyczy, jak jest u was??
Bo my nie dajemy, bo zawsze dziadkowie cos jej tam skubna wiec wolimy jej nie dawac.
A Gabi wazy 8,5 kg Piorko z niej
monciaa trzymam kciukasy
Pozdrowionka i milego dnia
Gabrysia miala wczoraj szczepienia, brak kataru wiec lekarka powiedziala ze mozna szczepic, o dziwo w ogole nie plakala, nawet nie zajaknela, dzielne moje slonko W nagrode dostala czekoladke!!
A propo slodyczy, jak jest u was??
Bo my nie dajemy, bo zawsze dziadkowie cos jej tam skubna wiec wolimy jej nie dawac.
A Gabi wazy 8,5 kg Piorko z niej
monciaa trzymam kciukasy
Pozdrowionka i milego dnia
klaudia_mama
Witam Was, co do słodyczy staram się jak najmniej , suche wafelki, czekolady nie daję ..
czasem ktoś mu da.
Najgorzej z dziadkami mogli by mu dać wszystko.
A ja uważam że trzeba mieć umiar, jest tyle zdrowych i pysznych rzeczy...
czasem ktoś mu da.
Najgorzej z dziadkami mogli by mu dać wszystko.
A ja uważam że trzeba mieć umiar, jest tyle zdrowych i pysznych rzeczy...
nikola1811
Mama Gabrieli
No ja tez nie daje, wczoraj w drodze wyjatku, a tak to tez jakies sucharki, suszone jablka, petitki, wafle, biszkopty.
syla29
Hej dziewczynki i ja dawno nie zaglądałam do was.
Nikola-naprawdę leciutka :-)
Katka-kolorek super,a w mieszkaniu,no macie jeszcze roboty,ale wszystko idzie ku lepszemu
Tysia-ale śliczna panieneczka z twojej Ulki
A u nas dzisiaj wiatrzycho i pada,ze spaceru nic nie będzie,a już miałam nadzieję,bo rano było całkiem przyjemnie.
Miłego dnia :-)
Nikola-naprawdę leciutka :-)
Katka-kolorek super,a w mieszkaniu,no macie jeszcze roboty,ale wszystko idzie ku lepszemu
Tysia-ale śliczna panieneczka z twojej Ulki
A u nas dzisiaj wiatrzycho i pada,ze spaceru nic nie będzie,a już miałam nadzieję,bo rano było całkiem przyjemnie.
Miłego dnia :-)
reklama
Hejka bb-ciotki ;-)
Katka - kolorek fajny, a remont idzie pełną, jeszcze troszkę, a cała trójka przeniesie się do nowego mieszkanka ;-) na kiedy planujecie się wprowadzić???
Nikola - to faktycznie Gabi pióreczko ;-)
... a my w środę mieliśmy w końcu szczepienie na świnkę i spółkę;-) póki co ubocznych skutków brak, ale niby mogą się pojawić do 14 dni moja Kluska waży 11kg
Pzdr
Katka - kolorek fajny, a remont idzie pełną, jeszcze troszkę, a cała trójka przeniesie się do nowego mieszkanka ;-) na kiedy planujecie się wprowadzić???
Nikola - to faktycznie Gabi pióreczko ;-)
... a my w środę mieliśmy w końcu szczepienie na świnkę i spółkę;-) póki co ubocznych skutków brak, ale niby mogą się pojawić do 14 dni moja Kluska waży 11kg
Pzdr
Podziel się: