nikola my mamy właśnie szczepienie teraz w środę przełożone 2 razy ze względu na katarek nigdy nie ma gwarancji że z takiego katarku nie wykluje się jakaś infekcja a ze szczepionkami wirusowymi nie ma co ryzykować u nas w obydwu przypadkach katarek był na ząbki ale i tak pediatra odroczyła ;-)
reklama
klaudia_mama
Fanka BB :)
witam Was laseczki,
co do szczepienia też bym poczekała dziecko powinno być CAŁKIEM zdrowe
u nas pogoda nieciekawa, niech już będzie wiosnaaaaa
co do szczepienia też bym poczekała dziecko powinno być CAŁKIEM zdrowe
u nas pogoda nieciekawa, niech już będzie wiosnaaaaa
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Nikola jestem i się melduję:-) Jestem już w domku na stałe:-) Ostatnio w szpitalu nie miałam ze sobą lapka i nie miałam jak pisać:-) U nas tj. u mnie i Fasolki wszystko dobrze (i niech tak zostanie do 5 września), za to Misiek od tygodnia walczy z zapaleniem ucha, jutro jedziemy na kontrolę do laryngologa. No i na 18 mam usg prenatalne.
Muszę troszkę na nowo oswoić się z codziennością domową, powrócić do utartego grafiku;-) i wówczas na pewno znajdę więcej czasu na bb
Miłego wieczorku Mamusie:-)
Muszę troszkę na nowo oswoić się z codziennością domową, powrócić do utartego grafiku;-) i wówczas na pewno znajdę więcej czasu na bb
Miłego wieczorku Mamusie:-)
Nikola ja też Dominika jeszcze nie szczepiłam bo bez przerwy coś mu było. Najpierw przeziębienie, które skończyło się antybiotykiem, potem drugie i teraz niby jest zdrowy ale rano po wstaniu lub nad ranem we śnie kaszle aż musi dobrze odkaszlnąć i później już jest ok. W nosku też ciągle jakieś babolki. Muszę się w końcu wybrać ale nie wiem czy on się nadaje już do szczepienia.
U mnie wszystko ok. Maleństwo rośnie i ma się dobrze. Ja trochę gorzej ale da się przeżyć.
U mnie wszystko ok. Maleństwo rośnie i ma się dobrze. Ja trochę gorzej ale da się przeżyć.
E
Ewcia_822
Gość
Cześć dziewczynki.
U mnie trochę ciężko z czasem. Tycjan ma Ospę, jednak złapał od Madzi... Już jest na etapie gojenia i lepiej śpi ale jak się zaczęła 6 dni temu to 4 noce z rzędu nie spałam razem z nim...
Kroi mi się praca i na samą myśl staram się jak najwięcej czasu z dziećmi przebywać.
U nas też mamy już obsuwę 2 tygodniową ze szczepieniem bo najpierw miał katar a teraz ta ospa. Mogłabym iść teraz w środę ale jeszcze nie jest na tyle zdrowy żeby ryzykować...
Buziaki
U mnie trochę ciężko z czasem. Tycjan ma Ospę, jednak złapał od Madzi... Już jest na etapie gojenia i lepiej śpi ale jak się zaczęła 6 dni temu to 4 noce z rzędu nie spałam razem z nim...
Kroi mi się praca i na samą myśl staram się jak najwięcej czasu z dziećmi przebywać.
U nas też mamy już obsuwę 2 tygodniową ze szczepieniem bo najpierw miał katar a teraz ta ospa. Mogłabym iść teraz w środę ale jeszcze nie jest na tyle zdrowy żeby ryzykować...
Buziaki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
klaudia_mama
witam Was, mamy kolejnego ząbka :-)
Witajcie kochane ciężaróweczki
gdynianka to dobrze , że jesteście w domku
jumabe zdrówka dla Dominika
też ostatnio mniej zaglądam, szukam pracy, mieszkania itd....
na razie tylko teoretycznie ale już trzeba się rozglądać
Ewcia biedny Tyc , dobrze że już mu się kończy ta ospa
uciekam robić kolację
Witajcie kochane ciężaróweczki
gdynianka to dobrze , że jesteście w domku
jumabe zdrówka dla Dominika
też ostatnio mniej zaglądam, szukam pracy, mieszkania itd....
na razie tylko teoretycznie ale już trzeba się rozglądać
Ewcia biedny Tyc , dobrze że już mu się kończy ta ospa
uciekam robić kolację
reklama
klaudia_mama
Cześć laseczki, cisza tutaj...
wpadłam życzyć miłego dnia
wpadłam życzyć miłego dnia
Podziel się: