reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Hej ja wpadam na chwilkę pochwalic sie nowym kolorkiem włosów! DSCF6869.jpg i jak>>

reklama
Katkaa! Fajnie ci w tym kolorku, ja jestem tego zdania ze zmiany sa dobre. Ja tez niedawno mialam wlosy za lopatki a scielam je na maksa i przefarbowalam na blond. Ale blond mi nie sluzy wiec wracam do brazu i znow zapuszczam wlosy :) hehehe Kobieta zmienna jest.
Wczoraj dzwonilam do przychodni , mam przyjsc mimo wszystko. A Gabi jakby nie miala kataru, cos jej tam poleci jakis glutek ale jak sie odciaga to jest taka wydzielina biala gesta. Wiec sama nie wiem, troche sie boje! Wiec dokladnie przetrzepe ta pania doktor aby byla w 100% pewna ze moje kochane dziecko nadaje sie do szczepienia.
U nas nuda
Pozdrawiam wszystkie bb ciotki
Busiaki

Hejka kochane :)
Mam dzisiaj dobry humor bo równo tydzień temu zostawiłam rozliczony Pit w skarbówce a tu dzisiaj kasa już na koncie :)

Dziewczyn drugi tydzień w domu nie ma. Były na jeden dzień to Tycjan szalał z nimi aż nie chciał spać w dzień, tak się stęsknił za nimi. A jak ich nie ma to ciągle u mnie na ręce chce i widać, że nudno mu bez nich...
Buziaki, pogoda się piękna robi :)

No Ewcia.. raczej pani Ewo u nas też piękna pogoda była przez pare dni w jeden dzien napadało prawie 40 cm śniegu a na drugi dzien wszystko prawie stopniało... wczoraj juz było ładnie sucho, wiadomo gdzie niegdzie woda... my z Nadia chyba dzis zostaniemy w domku bo u nas straszliwie wieje...Głowe urywa....

Oto wczorajsze zdjecia z mieszkania....DSCF6793.jpgDSCF6794.jpgDSCF6804.jpgDSCF6900.jpgDSCF6902.jpgDSCF6905.jpgDSCF6906.jpg

Pod ogrzewanie podłogowe w przedpokoju i łazience naszykowane dzis będą rozwijać to ogrzewanie i sprawdzac szczelnośc a w sobote wylewka... wkoncu...;) Nasz pokój jak widac w goldbandzie juz jest wczoraj gruntowałam i dzis kamil będzie gładz kładł/..

Aniwar...Kurde ja nie za bardzo się orientuję, zapytam Kamila to Ci napiszę... Tylko to u nas było mówione od samego początku w łazience i przedpokoju ogrzewanie podłogowe obowiązkowo!!! Przekonalismy sie sami my kupiliśmy mieszkanie w tym samym bloku co mieszkają moi tesciowie i mieszkanie mamy identyczne jak oni z tym ze po drugiej stronie tzn odwtrotnie do ich:))

i w łazience jest niby grzejnik ten taki rzeberkowaty ale jest tak cholernie zimno... od kafelek ciągnie ze juz nie mowie...a w przedpokoju no bo powiedz sama w zimie przyjdziesz z podwórka i odrazu cieplutko ...wiem bo Na krytym basenie w kłodzku jest podłogowe i tak fajnie cieplutko w stopki:)

Proszę, przeszczepcie mi życie - Medonet.pl jak to przeczytałam płakałam jak głupia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam mały śpinka, wyszedł mu kolejny ząbek :tak:
chodzi za rączkę, wczoraj spędziliśmy pół dnia u jego kolejnej dziewczyny:-D

katka ale się dzieje, widać postępy...

artykuł wzruszający .

reklama
Hejka, my też mamy w łazience podłogówkę i naprawdę polecam.
Katka - fajnie tak sobie remontować od samego początku, ja mam dosyć bo już 2 mieszkania tak remontowałam i ten dom, w którym obecnie mieszkamy tez był w surowym stanie jak kupiliśmy... już by mi się nie chciało. Co prawda jeszcze został nam salon do wykończenia ale na razie finansów brak bo to dużo metrów i dużo kasy trzeba...
Ale jak tak pierwsze mieszkanko robisz to wiem jaka to radocha :) A za Panią Ewę po dupie dostaniesz jak się kiedyś spotkamy :)

Do góry