reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Katka mój synek ma na czole naczyniaka jamistego,który zaczął się pojawiać jak miał około 3 miesięcy.Jak miał 6 miesięcy to chirurg powiedział,że w tym momencie naczyniak osiągnął już największy rozmiar i będzie malał.Miał zejść mniej więcej do dwóch lat,ale ciągle jest i jak dla mnie to tylko troszke zbladł.Ale nie kazali nam nic z tym robić.Samo zejdzie.

reklama
... witam wieczornie ... trochę tu pusto, ale może ktoś podzieli ze mna radość z trzeciego zębolka ;-) lewa górna jedyneczka dziś do nas zawitała :-p

Pzdr

Hej laski porannie witam sie ja...;)

Kurde niedawno cieszyłyśmy sie że rozpakowała sie pierwsza styczniówka a tu juz za niecały miesiąc pierwsze styczniowe dzieciaczki skonczą rok... aż nirmalnie powiem wam że może jestem młodą mamusią bo w lutym skoncze dopiero 19 lat, Ale jestem tak strasznie dumna z Nadusi... jej pierwsze ząbki, niedawno pierwsze kroki...Super uczucie... Teraz nie wyobrażam sobie że jej mogło by nie byc... OOna daje mi siły normalnie na wszystko....Uwielbiam jej uśmiech z tymi czterema zębolkami jest taka śliczna...Jest taka mądra,,, wszystko rozumie że tego nie wolno czy tego...;)

ps: i pomyśleć że w kwietniu minie 2 lata od mojej próby samobujczej.....(przepraszam że tak mówie) przez jakiegos za przeproszeniem fra**ra...

I za samo to dziękuję Bogu że Nadusia jest zdrowiutka...

Kate!!! Gratulacje!
U nas Gabrysie mecza gorne dziasla, widac juz te zabki ale nie chca sie przebic, ona sie meczy i mi nie jest lekko, bo tamten tydzien to masakra, chodzilam nie wypana i troche rozdrazniuona i mialam mega dola ze jestem zla matka, ale juz mi przeszlo. Dzis tez od rana marudzi .
Pozdrowionka dla wszystkich dzieciaczkow

Nikola u nas też idą górne zębolki i co dziwne bardziej dają się we znaki niż dolne, przed wczoraj wyszła jako pierwsza górna prawa jedynka a wczoraj zauważyłam że chyba przebiła dziąsło lewa górna dwójka, więc jest tak jak podejżewałam idą jej wszystkie górne 4 na raz :-( też cierpi i daje mi w kość mały brzdąc :baffled:

... no i mam do Was pytanie, czy Wasze dzieciaczki też opanowały dziwną sztukę raczkowania na wyprostowanych nogach ???:eek: moja Blanka od wczoraj raczkuje na tzw wysokiego raczka śmiesznie to wygląda, jakby chciała wstać, robi taki koci grzbiet jakby hi hi hi :sorry:

Pzdr

reklama
ehhh a zaraz 1 urodzinki styczniowych bąbli

... najpierw gdynianka i Misiek a zaraz potem my ;) ... u nas juz przygotowania do roczku pełną parą ;-):tak: zamówiłam bardzo fajne i niedrogie zaproszenia na all a efekt bąba muszę Wam powiedzieć, jeśli bedziecie chciały zamawiać to polecam

Zaproszenia Foto Urodziny - Roczek Nowe wzory 02 (1928976242) - Aukcje internetowe Allegro

a oto nasze zaproszenie

Zobacz załącznik 412622

... Kate mojej znajomej synek też tak raczkował tzn pełzał, a jak te nasze dzieciaczki coś sobie umyślą w tych malutkich główkach to szok :laugh2: no Blanka teraz śmiesznie raczkuje z pupką w górze, a tak to przy meblach przy ścianie przy firance też przemierzy cały dom, tylko jak chcę ją za jedną rączkę prowadzać to się boi i siada na dupkę i protestuje :) teraz uczy sie powoli łapać równowagę, tzn stoi przy czymś i się puszcza i sama się z tego tak cieszy że aż miło :)

Do góry