reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
ookatka - zapytam sie z ciekawosci... co twoja Nadusia ma na nozce? Bo widzialam zdjecia jak w cieple dni zaklejaliscie jej "znamie".

Batonik ja zaglądam codziennie tylko z pisaniem trochę gorzej.
Muszę się Wam pochwalić, że Dominik postawił dziś swoje pierwsze kroczki. Najpierw rano zrobił dw razy po jednym kroczku a potem ćwiczył dalej i doszedł na razie do czterech. Wygląda na to, że odkrył chodzenie na dwóch nogach bo autentycznie próbuje przy każdej okazji i nawet jak po dwóch kroczkach zaczyna tracić równowagę to stara się ją złąpać i robi następny krok. Jestem z niego strasznie dumna :happy:.

Ojej, widzę że wasze dzieciaczki już nieźle sobie radzą z chodzeniem, GRATULUJE!!!
Moja Gabi póki co zasuwa na czworaka i chodzenie na nogach nie bardzo ją i interesuje, co prawda wstaje na nogi wszędzie tam gdzie tylko ma się czego złapać, wędruje przy meblach a nawet udało jej się ostatnio postać bez trzymanki kilka sekund, ale nic poza tym. Ale w sumie to ma jeszcze czas na naukę chodzenia, a mi się jakoś do tego nie spieszy, bo wtedy to już wcale nad nią nie zapanuje:rofl2:

my w szpitalu, Misiek dostał w nocy gorączki 40stopni, wymiotował, dusił się, ma obustronne zapalenie oskrzeli. przetrzymają nas tu minimum do środy, a potem zobaczymy. Buziaki

reklama
Gdynianka: Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i zdrowia dla Miśka...;)

Monciaa: Nadusia ma od urodzenia Naczyniaka pod kolankiem, byliśmy z tym w Klinice Chirurgi Plastycznej w Polaanicy Zdrój, to zejdzie samo wg niedawno zauważyliśmy żę sie pomniejsza...

Chciałam sie pochwalić Nadusia na wczoraj równe 10 miesięcy zaczęła chodzic tak nagle....i cąły czas chodzi

Do góry