reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
ookatka - zapytam sie z ciekawosci... co twoja Nadusia ma na nozce? Bo widzialam zdjecia jak w cieple dni zaklejaliscie jej "znamie".

Batonik ja zaglądam codziennie tylko z pisaniem trochę gorzej.
Muszę się Wam pochwalić, że Dominik postawił dziś swoje pierwsze kroczki. Najpierw rano zrobił dw razy po jednym kroczku a potem ćwiczył dalej i doszedł na razie do czterech. Wygląda na to, że odkrył chodzenie na dwóch nogach bo autentycznie próbuje przy każdej okazji i nawet jak po dwóch kroczkach zaczyna tracić równowagę to stara się ją złąpać i robi następny krok. Jestem z niego strasznie dumna :happy:.

Ojej, widzę że wasze dzieciaczki już nieźle sobie radzą z chodzeniem, GRATULUJE!!!
Moja Gabi póki co zasuwa na czworaka i chodzenie na nogach nie bardzo ją i interesuje, co prawda wstaje na nogi wszędzie tam gdzie tylko ma się czego złapać, wędruje przy meblach a nawet udało jej się ostatnio postać bez trzymanki kilka sekund, ale nic poza tym. Ale w sumie to ma jeszcze czas na naukę chodzenia, a mi się jakoś do tego nie spieszy, bo wtedy to już wcale nad nią nie zapanuje:rofl2:

my w szpitalu, Misiek dostał w nocy gorączki 40stopni, wymiotował, dusił się, ma obustronne zapalenie oskrzeli. przetrzymają nas tu minimum do środy, a potem zobaczymy. Buziaki

reklama
Gdynianka: Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i zdrowia dla Miśka...;)

Monciaa: Nadusia ma od urodzenia Naczyniaka pod kolankiem, byliśmy z tym w Klinice Chirurgi Plastycznej w Polaanicy Zdrój, to zejdzie samo wg niedawno zauważyliśmy żę sie pomniejsza...

Chciałam sie pochwalić Nadusia na wczoraj równe 10 miesięcy zaczęła chodzic tak nagle....i cąły czas chodzi

Do góry