reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

batonik - nie martw sie. Szymek tez jest alergikiem i po skonczeniu 7 miesiaca zycia obrazil sie zupelnie na mleko. Ile ja lekarzy zwiedzilam ze szok. Przez tydzien nie dawalam mu wogole mleczka tylko Sinlac a pozniej probowalam znow mleko ale bylo bee wiec przeszlismy na geste kaszki -na mleku oczywiscie. ale poniewaz byly geste, smakowe np, jablkowe i podawane lyzeczka to wcinamy je z checia:-)

reklama
Batoniku.
U nas Gabrysia normalnie je 150 ml, a czasami ma takie fazy, ze przez kilka dni je okolo 50 ml :) kolacji nie tyka, wiec to kwestia poprostu dziecka. DO niczego jej nie zmuszaj. Dziecko nie umrze ci z glodu, a jak juz sie pozniej dorwie do butli to zobaczysz :)

U mnie dzisiaj noc ciezka, dolna dwojka wychodzi (bedzie niebawem) gorne dziasla poprostu masakra!!! Daje jej noc viburcol, a w dzien camilie, tylko ile tej camilii jej dawac???

/Pozdrawiam

cześć mamcie!

ale tu cisza... każdy odpoczywa w weekend:tak: ja juz nie spie ale moje chlopaki jeszcze lulkają więc mam czas na bb. Dzisiaj mamy leniwy dzień wiec mam zamiar nic nie robić ...
no i pochwale sie ze wczoraj znalezlismy kolejny zabek:-)

Gabrysia dzis tez ma kolejnego zabka :) gorne dziasla rozpulchlone, wiec niebawem powiny isc.
A jak zrobic ta buzke z zabkami???
pozdrowionka

ps, wczoraj bylam na panienskim (jakos po raz pierwszy wyszlam na tak dlugo, na cala noc). dobrze sie tak rozerwac....ale tylko czasami :)

Witam poniedziałkowo

ulala, ale tu pustki :szok: wpadłam tylko poprosić o &&&&&&&& bo na 18:30 jedziemy do Bydgoszczy do kliniki okulistycznej z Blanką :tak:

Pzdr

reklama
Dziewczyny w końcu doczekałam się: Marysia ma pierwszego ząbka
laugh2.gif

Do góry