batonik - nie martw sie. Szymek tez jest alergikiem i po skonczeniu 7 miesiaca zycia obrazil sie zupelnie na mleko. Ile ja lekarzy zwiedzilam ze szok. Przez tydzien nie dawalam mu wogole mleczka tylko Sinlac a pozniej probowalam znow mleko ale bylo bee wiec przeszlismy na geste kaszki -na mleku oczywiscie. ale poniewaz byly geste, smakowe np, jablkowe i podawane lyzeczka to wcinamy je z checia:-)
reklama
nikola1811
Mama Gabrieli
Batoniku.
U nas Gabrysia normalnie je 150 ml, a czasami ma takie fazy, ze przez kilka dni je okolo 50 ml kolacji nie tyka, wiec to kwestia poprostu dziecka. DO niczego jej nie zmuszaj. Dziecko nie umrze ci z glodu, a jak juz sie pozniej dorwie do butli to zobaczysz
U mnie dzisiaj noc ciezka, dolna dwojka wychodzi (bedzie niebawem) gorne dziasla poprostu masakra!!! Daje jej noc viburcol, a w dzien camilie, tylko ile tej camilii jej dawac???
/Pozdrawiam
U nas Gabrysia normalnie je 150 ml, a czasami ma takie fazy, ze przez kilka dni je okolo 50 ml kolacji nie tyka, wiec to kwestia poprostu dziecka. DO niczego jej nie zmuszaj. Dziecko nie umrze ci z glodu, a jak juz sie pozniej dorwie do butli to zobaczysz
U mnie dzisiaj noc ciezka, dolna dwojka wychodzi (bedzie niebawem) gorne dziasla poprostu masakra!!! Daje jej noc viburcol, a w dzien camilie, tylko ile tej camilii jej dawac???
/Pozdrawiam
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Cześc dziewczyny
ja na moment....czytałyście??
https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/pozegnanie-kasi-kate_bush-nasza-mamusia-wrzesniowa-2008-a-55014/
matko boska tragedia straszna....
* A ja zaraz do szkoły nie chce mi sie...hmmm byliśmy wczoraj z moim K na LISTY DO M
Komedia 1 klasa masakra ale sie uśmiałam...
Nadusia z Babcią... w poniedziałek kolejny egzamin na prawko...
a skoro mowa o jedzeniu nadusia ledwo zjada 90ml taki z niej niejadek
ja na moment....czytałyście??
https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/pozegnanie-kasi-kate_bush-nasza-mamusia-wrzesniowa-2008-a-55014/
matko boska tragedia straszna....
* A ja zaraz do szkoły nie chce mi sie...hmmm byliśmy wczoraj z moim K na LISTY DO M
Komedia 1 klasa masakra ale sie uśmiałam...
Nadusia z Babcią... w poniedziałek kolejny egzamin na prawko...
a skoro mowa o jedzeniu nadusia ledwo zjada 90ml taki z niej niejadek
cześć mamcie!
ale tu cisza... każdy odpoczywa w weekend ja juz nie spie ale moje chlopaki jeszcze lulkają więc mam czas na bb. Dzisiaj mamy leniwy dzień wiec mam zamiar nic nie robić ...
no i pochwale sie ze wczoraj znalezlismy kolejny zabek:-)
ale tu cisza... każdy odpoczywa w weekend ja juz nie spie ale moje chlopaki jeszcze lulkają więc mam czas na bb. Dzisiaj mamy leniwy dzień wiec mam zamiar nic nie robić ...
no i pochwale sie ze wczoraj znalezlismy kolejny zabek:-)
syla29
Hej
My odpoczywamy.Dzieciaki już zdrowe a to najważniejsze.
Jeżeli mowa o jedzeniu to ja nie narzekam Szymcio lubi jeść :-)
My odpoczywamy.Dzieciaki już zdrowe a to najważniejsze.
Jeżeli mowa o jedzeniu to ja nie narzekam Szymcio lubi jeść :-)
nikola1811
Mama Gabrieli
Gabrysia dzis tez ma kolejnego zabka gorne dziasla rozpulchlone, wiec niebawem powiny isc.
A jak zrobic ta buzke z zabkami???
pozdrowionka
ps, wczoraj bylam na panienskim (jakos po raz pierwszy wyszlam na tak dlugo, na cala noc). dobrze sie tak rozerwac....ale tylko czasami
A jak zrobic ta buzke z zabkami???
pozdrowionka
ps, wczoraj bylam na panienskim (jakos po raz pierwszy wyszlam na tak dlugo, na cala noc). dobrze sie tak rozerwac....ale tylko czasami
syla29
Batonik-trzymam kciuki :-)
reklama
Podziel się: