reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
no na szczęście już po i na szczęście wszystko w jak najlepszym porządku, mamy spokój do 2 lat, samo badanie masakra, Blanka miała zakraplane atropiną oczka trzy razy za każdym razem płacz ale na szczęście szybko się uspokajała, za to badanie wziernikami i dno oka - koszmar, trzymaliśmy ją we trójkę a babka badała oczka, Blanka już nie miała siły płakać była purpurowa i aż się krztusiła, cieszę się że nie musimy się martwić i że nasze obawy się nie potwierdziły

dziękujemy BB ciociom za &&&&&&& - mają magiczną moc jak widać ;-)

Gratulujemy zębolków maluszkom ;-)

Mi.nu a Marysia jak Blanka w tym samym czasie dostały tylko że Twoja u góry a Blanka na dole, teraz poczekaj kilka dni i może wykluje się druga jedynka, u nas tak było we wtorek pierwszy w sobotę drugi :-) Pozdrawiamy i do zobaczenia na spacerku ;-)

Pzdr

Hej ja na chwilkę wpadam sie pochwalić...sobota 12.11.2011 Najszczęśliwszy Dzień w moim życiu...;)
MOj Kamil sie oświadczył....Jestem przeszczęśliwa ślub planujemy 11.08.2012;)

A tak o Nadusi jest chora....dostała antybiotyk kaszle strasznie....Katar straszny...szkoda gadac...miała dzis 39,5 gorączke...zbiłam nurofenem jak cos bd sie dziac pojedziemy na IP

ookatkaoo - zdrówka dla Nadusi no i GRATULACJE !!!!!!!!

a gdzie reszta BB ciotek ??? wstawać, zapraszam na cofkę ;-) moje dziecko właśnie siedzi w koszu z prasowaniem i "sprząta", a no i nawiązując do wczorajszej wizyty, to przypomniało mi się, jak Blanka za 3 razem, kiedy mieli jej oczka zakropić i podeszła do niej Pani z uśmiechem na twarzy, wyciągnęła łapkę i zrobiła oj oj :laugh2::laugh2: aż wszyscy się śmiali :-p ehhh jakie te nasze dzieci już robią się mega kumate ;-):-)

Pzdr

Ookatakoo-gratulacje :-) Dla Nadusi zdrówka
Batonik-całe szczęście,że Blanka tak dzielnie zniosła te zakraplanie

A ja muszę oddelegować moje szkolniaki do szkoły,potem biorę się za sprzątanko.

A u nas Maryśka obudziła się z katarem :-(

Batonik Blanka dzielna dziewczynka jest wiec jakoś zniosła te badanie. dobrze że wszystko w porządku.

Mi.nu - u niedobrze,że Marysia ma katarek, Blance właśnie chyba się kończy :sorry: P.S. właśnie zauważyłam, że nasze dziewczyny dzieli równe dwa tygodnie ;)

...moja Kluska chyba odsypia wczorajsze wrażenia ;-) ....

reklama
Witam się i ja:-)
Katka gratulacje z oświadczyn:-)
Batonik super,że wasze obawy się nie potwierdziły.
U nas hmmm, nie wiem czy wspominałam,że w zeszlym tygodniu sąsiad nas zalał, dzisiaj był rzeczoznawca i decyzję otrzymamy do 2 tygodni.
U Mikiego podejrzewam ospę, jutro wizyta u pediatry.
Poza tym jakoś próbuję sobie wszystko w głowie poukładać, na razie z marnym rezultatem, ale z czasem na pewno będzie lepiej.
Dzisiaj uświadomiłam sobie,że od jutra za miesiąc moje dziecko skończy ROCZEK?! Normalnie zastanawiam się, kiedy ten czas minął...jeszcze pamiętam jak mi wody odeszły, jak z bólu na porodówce zamiast wyć to ja się śmiałam, główkę mojego dziecka w lampie na suficie wyjmowanego z mojego brzucha...to wszystko jakby było wczoraj... a dziś prawie samodzielnie biega, pyskuje mamie po swojemu, broi za dziesięciu, na pupie spokojnie usiedzieć nie może...ależ ten czas zasuwa

Do góry