reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
no na szczęście już po i na szczęście wszystko w jak najlepszym porządku, mamy spokój do 2 lat, samo badanie masakra, Blanka miała zakraplane atropiną oczka trzy razy za każdym razem płacz ale na szczęście szybko się uspokajała, za to badanie wziernikami i dno oka - koszmar, trzymaliśmy ją we trójkę a babka badała oczka, Blanka już nie miała siły płakać była purpurowa i aż się krztusiła, cieszę się że nie musimy się martwić i że nasze obawy się nie potwierdziły

dziękujemy BB ciociom za &&&&&&& - mają magiczną moc jak widać ;-)

Gratulujemy zębolków maluszkom ;-)

Mi.nu a Marysia jak Blanka w tym samym czasie dostały tylko że Twoja u góry a Blanka na dole, teraz poczekaj kilka dni i może wykluje się druga jedynka, u nas tak było we wtorek pierwszy w sobotę drugi :-) Pozdrawiamy i do zobaczenia na spacerku ;-)

Pzdr

Hej ja na chwilkę wpadam sie pochwalić...sobota 12.11.2011 Najszczęśliwszy Dzień w moim życiu...;)
MOj Kamil sie oświadczył....Jestem przeszczęśliwa ślub planujemy 11.08.2012;)

A tak o Nadusi jest chora....dostała antybiotyk kaszle strasznie....Katar straszny...szkoda gadac...miała dzis 39,5 gorączke...zbiłam nurofenem jak cos bd sie dziac pojedziemy na IP

ookatkaoo - zdrówka dla Nadusi no i GRATULACJE !!!!!!!!

a gdzie reszta BB ciotek ??? wstawać, zapraszam na cofkę ;-) moje dziecko właśnie siedzi w koszu z prasowaniem i "sprząta", a no i nawiązując do wczorajszej wizyty, to przypomniało mi się, jak Blanka za 3 razem, kiedy mieli jej oczka zakropić i podeszła do niej Pani z uśmiechem na twarzy, wyciągnęła łapkę i zrobiła oj oj :laugh2::laugh2: aż wszyscy się śmiali :-p ehhh jakie te nasze dzieci już robią się mega kumate ;-):-)

Pzdr

Ookatakoo-gratulacje :-) Dla Nadusi zdrówka
Batonik-całe szczęście,że Blanka tak dzielnie zniosła te zakraplanie

A ja muszę oddelegować moje szkolniaki do szkoły,potem biorę się za sprzątanko.

A u nas Maryśka obudziła się z katarem :-(

Batonik Blanka dzielna dziewczynka jest wiec jakoś zniosła te badanie. dobrze że wszystko w porządku.

Mi.nu - u niedobrze,że Marysia ma katarek, Blance właśnie chyba się kończy :sorry: P.S. właśnie zauważyłam, że nasze dziewczyny dzieli równe dwa tygodnie ;)

...moja Kluska chyba odsypia wczorajsze wrażenia ;-) ....

reklama
Witam się i ja:-)
Katka gratulacje z oświadczyn:-)
Batonik super,że wasze obawy się nie potwierdziły.
U nas hmmm, nie wiem czy wspominałam,że w zeszlym tygodniu sąsiad nas zalał, dzisiaj był rzeczoznawca i decyzję otrzymamy do 2 tygodni.
U Mikiego podejrzewam ospę, jutro wizyta u pediatry.
Poza tym jakoś próbuję sobie wszystko w głowie poukładać, na razie z marnym rezultatem, ale z czasem na pewno będzie lepiej.
Dzisiaj uświadomiłam sobie,że od jutra za miesiąc moje dziecko skończy ROCZEK?! Normalnie zastanawiam się, kiedy ten czas minął...jeszcze pamiętam jak mi wody odeszły, jak z bólu na porodówce zamiast wyć to ja się śmiałam, główkę mojego dziecka w lampie na suficie wyjmowanego z mojego brzucha...to wszystko jakby było wczoraj... a dziś prawie samodzielnie biega, pyskuje mamie po swojemu, broi za dziesięciu, na pupie spokojnie usiedzieć nie może...ależ ten czas zasuwa

Do góry