reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Gabrysia spi od 11!! zadko jej sie zdarza aby tak dlugo spala. Chcialam z nia isc do Rossmana i na spacer, ale ktos zablokowal winde i nie dalo rady, a ze mieszkam na 4 pietrze to nie znioslabym wozka. Jak wstanie moze sie przejdziemy. Trzeba korzystac z pogody bo bardzo ladna. POzdrowionka

Gdynianka - bardzo mi przykro - nawet nie wiem co napisać, chyba tylko tyle, że mam głęboką nadzieję, że od teraz każdy dzień będzie dostarczał Ci samych pięknych chwil;)

niusia gratuluję raczkowania teraz dopiero się zacznie ;-)
zdróweczka dla Gabrysi

ehh Norb ma czerwone gardełko wczoraj byłam z nim u pediatry dostał syropki i inhalacje dzisiaj musz e wyskoczyć po ten specyfik bo wczoraj w 2 aptekach nie było ...

nikola na plamy polecam ariel odplamiacz w spryskiwaczu :-) dzieciaki dobrze zareagowały a plamy pięknie schodzą :-)

odnośnie chodzenia to mój Norb ;-)

[video=youtube;rnPdxHRE13I]http://www.youtube.com/watch?v=rnPdxHRE13I[/video]

dziewczyny spokojnie Norb jest drugim dzieckiem a drugie dzieci szybciej wszystko robią ;-) bo chcą dorównać rodzeństwu ;-) dodatkowo Norb przez pół roku był rehabilitowany, stymulowany do szybszego rozwoju motoryczno-ruchowego miesiąc temu jak wystrzelił to leci jak rakieta ;-)

Karlita no Norbus idzie jak strzała. Popraw sobie date urodzin u Gabi w suwaczku, bo przeciez urodziła sie w czerwcu a nie we wrzesniu ;)

reklama
Witam wieczornie po dłuższej nieobecności :zawstydzona/y:

... podczytuję na bieżąco, ale weny i czasu przede wszystkim brak :sorry2: dochowaliśmy się katarku niestety, chyba babcia nam go sprzedała :-( no i ja dziś też lekko pociągająca ... a u nas ... Blanka zadziwia co dzień lawiną nowych umiejętności, już nie siedzi na pupce :rofl2: ani nawet raczkowanie już nie jest hitem, numer jeden jest wstawanie przy wszystkim co możliwe i ... trzymanie się jedną rączką np.: firanki, spodni taty etc., jedyne co mnie martwi to, że obraziła się chyba na mleczko bo pije bardzo mało, np.: na noc jadła 210ml a teraz 100 ml i bleeeeee, być może to przez ten katarek, choć na prawdę nie jest jakiś mega, szkoda tylko że tego mlecznego posiłku nie mogę zastąpić np jogurcikiem, twarożkiem itp. bo Blania ma skazę :-( a jeśli się całkowicie obrazi na mlesio to co będziemy jej dawać hmmm, mam nadzieję jednak że to chwilowe :happy2:

Pozdrawiam gorąco i udanego długiego weekendu ;-):-p

Do góry