reklama
gdynianka - ja też myślę że wszystko będzie dobrze. Nasze dzieciątka tak szybko rosną i świetnie się rozwijają - więc jutro oczekujemy dobrych wieści. Moja Marii nie ma ani pół zęba i nawet się nie zapowiada - za to chapać uwielbia - odgryzie pół biszkopta, banana... jak jej włożę do buzi mały owoc to mlaska i mlaska. Zupki muszą być z konkretem - więc robię makaron z żółtka, albo ryż.
teraz mam towarzystwo w kuchni. Do niedawana nie wiedziała że można wyjść poza pokój - teraz śmiga po całym mieszkaniu, szarpie kabelki, podciąga się na szufladach i na mojej spódnicy. Wszędzie za mną polezie i stęka by ją wziąźć na ręce
teraz mam towarzystwo w kuchni. Do niedawana nie wiedziała że można wyjść poza pokój - teraz śmiga po całym mieszkaniu, szarpie kabelki, podciąga się na szufladach i na mojej spódnicy. Wszędzie za mną polezie i stęka by ją wziąźć na ręce
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
witam sie i ja na moment
Moja Nadia w kółko powtarza gy gy gy by my masakra na wszystko co widzi to gy gy gy my
a wczoraj jak kolezanka moja do niej mówiła pa papapa to ona na to "pa"
....byłam w szoku... dziś kolej na mnie ja mam wypalanie nadżerki tak strasznie sie boje
jazde mam dzis 3 godziony o 11 mam busa do miasta bo jestem u tesciów...mała cały dzien zostanie z babcią bo ja wracam dzis o 20
idfe dodac new foty nadusi:0
Moja Nadia w kółko powtarza gy gy gy by my masakra na wszystko co widzi to gy gy gy my
a wczoraj jak kolezanka moja do niej mówiła pa papapa to ona na to "pa"
....byłam w szoku... dziś kolej na mnie ja mam wypalanie nadżerki tak strasznie sie boje
jazde mam dzis 3 godziony o 11 mam busa do miasta bo jestem u tesciów...mała cały dzien zostanie z babcią bo ja wracam dzis o 20
idfe dodac new foty nadusi:0
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Witam się z rana:-)
Ookatkaoo trzymam kciuki. Nie ma się czego bać kochana.
Damqelle to teraz musisz mieć oczy dookoła głowy:-)
Dziś ściągamy holtera. Misiek wygląda jak Tinky Winki z czerwoną torebeczką (w niej jest holter);-) ale dzielnie zniósł podłączanie i dość szybko zapomniał o kabelkach wystających mu spod bodziaka. Niestety na wynik trzeba czekać od 3 do 4 tygodni
Nasza służba zdrowia w ogóle jest biedna, bo mieli mu podłączyć taki mniejszy dziecięcy sprzęt, ale niestety nie działał i dostał normalny jak dla dorosłego
Wczoraj mogłam sobie odpuścić mycie podłóg, bo moje dziecko stwierdziło, że ją wyliże;-) robiłam obiad, mały siedział na kocyku i bawił się zabaweczkami a w pewnym momencie patrzę i oczom nie wierzę, z wielką namiętnością wylizywał kafel;-) I ciekawe, że po niektórych produktach żywieniowych od razu dostaje uczulenia, a po roztoczach absolutnie nic się nie dzieje hahaha
Ookatkaoo trzymam kciuki. Nie ma się czego bać kochana.
Damqelle to teraz musisz mieć oczy dookoła głowy:-)
Dziś ściągamy holtera. Misiek wygląda jak Tinky Winki z czerwoną torebeczką (w niej jest holter);-) ale dzielnie zniósł podłączanie i dość szybko zapomniał o kabelkach wystających mu spod bodziaka. Niestety na wynik trzeba czekać od 3 do 4 tygodni
Nasza służba zdrowia w ogóle jest biedna, bo mieli mu podłączyć taki mniejszy dziecięcy sprzęt, ale niestety nie działał i dostał normalny jak dla dorosłego
Wczoraj mogłam sobie odpuścić mycie podłóg, bo moje dziecko stwierdziło, że ją wyliże;-) robiłam obiad, mały siedział na kocyku i bawił się zabaweczkami a w pewnym momencie patrzę i oczom nie wierzę, z wielką namiętnością wylizywał kafel;-) I ciekawe, że po niektórych produktach żywieniowych od razu dostaje uczulenia, a po roztoczach absolutnie nic się nie dzieje hahaha
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jeśli któraś mamusia będzie się baaardzo nudzić, to może zagłosować w konkursie na Tasiorca Mojego https://apps.facebook.com/megafonikonkurs/159/?id=488&ref=nf
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Wczoraj byłam cały dzień u rodziców, Maciej hasał na czworakach po trawie i o każde drzewo się podnosił i stał och ten mały urwis, ale jest z konca roku wiec musi nadrobić swoj rocznik, jak na razie idze mu wyśmienicie. Odnośnie słów wypowiedzianych przez Maćka to: "agu" jak miał 3 tygodnie mówił, natomiast "baba bebe" było jak miał 4 miesiące, teraz jest gaga, dada, i oczywiście krzyki piski i jego ulubiona literka AAAA oraz zaczyna mówić coś w stylu "nie" smiejemy się z mężem zawsze bo go pytamy a on : nie hehe
NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW !!!
NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW !!!
Ostatnia edycja:
weronika87
Fanka BB :)
hej dziewczynki u nas wszystko oki malenstwo juz ma sciagniete szwy jutro wkleje zdjecia przd i po zobaczycie jaka rtoznica teraz to jest slicznotka
Moja Łobuzica raczej nie będzie raczkować, bo jak się ją położy na brzuchu, to się łapie czegoś i wstaje (jak nie ma czego to marudzi). jak się ją trzyma za rączki, to robi pojedyncze kroczki, a jak się złapie pod paszki, to biega i dokładnie kieruje, w którą stronę ją prowadzić. Nam teraz fajnie czas mija, bo chodzimy do parku, do piaskownicy. Obie z Klarcią zawieramy nowe znajomości i świetnie się bawimy
reklama
Zawsze była ślicznotka - ale zdjęcia wrzuć konieczniehej dziewczynki u nas wszystko oki malenstwo juz ma sciagniete szwy jutro wkleje zdjecia przd i po zobaczycie jaka rtoznica teraz to jest slicznotka
Podziel się: