reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Weronika87 Emilka śliczna i jakie ma bujne włoski.

Jumabe
Twój Dominik super przygotowuje sie do raczkowania, nie to co moja leniwa Marysia. Nawet butelki nie chce jej się trzymać. Za to moja córa pięknie siedzi.

Gdynianka1
a Twój Misiek pięknie stoi. Podziwiam.

reklama
Każde dziecko zabiera się do siadania i raczkowania w swojej kolejności. Mój synuś np siedzieć nie potrafi, jak go posadzę to po kilku sekundach się przewraca, za to bardzo ładnie raczkuje, jest w stanie przemierzyć cały pokój żeby tylko dostać się do czegoś co go zainteresuje. Stoi też bardzo ładnie i trzymany pod paszki stawia kroki i powoli uczymy się chodzić :-) Więc reguły nie ma

A ja dziś witam się skoro świt:-) Nie wiem co się dzieje, ale zupełnie nie mogę spać, choć pogoda u nas właśnie senna (znowu szaro, buro i deszczowo). Mieliśmy dzisiaj w planach spacer plażą z Gdyni do Sopotu,a tu znowu d..a blada:wściekła/y:
Wczoraj było pięknie i prawie cały dzień spędziliśmy na dworze, mały cały szczęśliwy baraszkował na trawie...musiałam tylko pilnować, aby nie jadł tego co przypełznie (choć to zawsze białko hahaha). Był tak szczęśliwy, że nie siedział w wózku, więc jego harcom na trawie towarzyszyły nieustanne piski i śmiech. A potem,po raz pierwszy, w trakcie kąpieli zaczął mi zasypiać. Tak fajnie główka mu opadała;-)
Obyście miały ładniejszą pogodę niż jest w Trójmieście, buziole

weronika - na pewno i ta ostatnia też pójdzie dobrze :) Będę trzymać kciuki (w ogóle wam bardzo kibicuję :))
gdynianka - dobrze, że Michaś nie ma skazy białkowej ;)
catelin - ale śliczna jest Klara! Jak zobaczyłam jak zasuwa i to po schodach, to wymiękłam! Czekałam aż sama zjedzie na dół :D
malutk_a - poszło :)

udanej niedzieli wam życzę!

reklama
Hej dziewczyny :)

Obiadek się gotuje mam chwilkę czasu więc zaglądam.

U nas wszyscy podźębnięci,zaczęło się od męża a po nim ja i dzieciaki,Szymcio też troszkę pokasłuje.Nie wiecie co można dac takiemu maluchowi?Bo już nie pamiętam jak to było ze starszymi,jak mieli 7 miesięcy.

W końcu ząbki wyszły W piątek :-)

Weronika-jeszcze Ci nie gratulowałam ciąży,życzę szczęśliwego donoszenia,a Emi jest śliczna,zresztą wszystkie Emilki to piękne dziewczynki ;-)

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.

Galeryjka piekna,śliczne macie dzieciątka :-)

Do góry