reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
claudia no to zycze milych wrazen z widoku dzidziulka :) a mam usg w czw i juz nie moge sie doczekac jak zobacze jak fika dzidzia koziolki.

co do zaparc to jest jeszcze ta xenna blonnik co sie ja dodaje chyba do jedzenia

A to, żeby było Wam lżej gdy się smucicie :

Choć życie to ciężkie żale
Idziemy przez smutek co dnia
Po drodze znaki łez
I szczęścia ciągle nam brak

Pamiętaj więc o tym, że jesteś
Że chcesz kochać, czuwać i dbać
Choć widzieć chcesz tylko złe dni
To na radość przyszedł czas

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej mamusie. W końcu naprawiono mi komputer.
Claudia ja też mam okropne zaparcia i dziś lekarz powiedział abym brała xennę i mi pomoże. Ogólnie czuje się spoko, dziecko zdrowe, wyniki książkowe. Mam pytanie, czy macie może problemy z zasypianiem bo ja ostatnio źle zasypiam i często się budzę, Słyszałam, że to wina ciąży?

ja ostatnio też jakoś się wiercę i kręcę przed zaśnięciem, ale podejrzewam raczej upały...

oo, właśnie w tv słyszałam, że wg raportu NIK pobieranie opłat za znieczulenie przy porodzie jest nielegalne... ciekawe co na to szpitale, w których znieczulenie kosztuje czasem i kilkaset złotych...

dziewczynki, mi gin powiedzial, ze na zaparcia xenna absolutnie.. chyba ze ta błonnik taka kaszkowata, ale wymiotowałam po niej- ochyda! ja biore tylko czopki glicerolowe, ale g***** w zasadzie pomagają:-D tyle co nic.

na zgage biore rennie- jedyne tabletki dla ciezarnych, zgaga schodzi w ciagu kilku sekund.

na poczatku ciazy tez miałam faze na fastfoody potem obrzydzenie, a teraz raz na jakis czas mam ochote na pyszna zapiekanke!

Dzień Dobry

Ja miałam wczoraj bardzo kiepskie popołudnie. Ryczałam sama nie wiem o co :( Taki podły nastrój mnie dopadł, wszystko widziałam w czarnych barwach :( Normalnie nie wiem co to było!!! Dzisiaj lepiej!

Co do zaparć to jak u mnie już było bardzo źle to ja czopek glicerynowy sobie zapodawałam. A poza tym jabłka, śliwki, jogurty...

claudia4you o której masz te badania?? Trzymamy kciuki :)

Witam kochane!
Joasiu to tak chyba juz jest z tymi smutkami naszymi , ja na szczescie jestem w fazie euforii ,ale wiem ze smutki latwy maja do mnie dostep wiec wiem ze wczesniej czy pozniej mnie dopadna bez powodu w sumie .
Co do zaparc nie mam narazie z tym problemu ,niestety 2 dni temu doswiadczylam pierwszy raz zgagi . Napilam sie mleka i w sumie pomoglo.
Claudia daj znac jak tam po badaniach.
Przyszla mama odpoczywaj , wszystko bedzie dobrze . Bardzo sie ciesze , ze jest poprawa .

Pozdrawiam ... buziaczki

reklama
Witam, jak się Wam podobał mój wierszyk poniżej ??
zlosc20_%28www.e-gify.pl%29.gif

No badania mam dzisiaj o 20:00 ta przezierność karkową. To od razu po tym dam znać co i jak, już nie mogę się doczekać

Pytanko, długo takie badania trwają??
Ja to robię w swoim mieście więc mam tylko namiastkę tych badań

Do góry