reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Fogia tak jak Ci pisałam mi też twardnieje brzuch przy bardziej intensywnym dniu .... jak byłam u lekarza kazał się oszczędzać ;)
tylko jak przy małych dzieciach ;) z moczem czasami tak jest że jakieś bakterie się pokażą ;)

Claudia cieszę się że wyniki dobre :) ja też mam anemię .... przy Gabi też miałam ;) ale to i tak pikuś po tym jak zobaczyłam moje badania po wyjściu ze szpitala ... byłam osłabiona na maxa ;)

Ribi podejrzewam że na takie badanie to przyjdzie większość kobiet w ciąży które o tym usłyszą ;)
u nas badanie 4d kosztuje 200 zł ;) to nie mało ;)

kurcze narobiłyście mi smaka tymi oscypkami ;)

reklama
Ja tylko na chwilke bo z pracy wróciłam byłam na dwie godzinki w sumie nie wiele zrobilam a padnieta jest ze hej...W sumie to praca nie mozna nazwac bo ani umowy nie mam i tez nie pracuje codziennie ale jak sie wychodzi i cosik malej kasy wpadnie do portfela to chyba mozna tez tak okreslic:biggrin2:

Co do twardnienia brzucha to zgadzam sie z karlita , mi tez twardnieje brzuch wiec wiem ze to z przemeczenia i trzeba sie połozyc po jakims czasie to mija

Claudia ciesze sie ze wyniki masz dobre,a co do jutrzejszej wizyty to zapewne nie jedna łezka uronisz ze szczescia:-)

Nic ja znikam troszke poodpoczywac wiec sie na dzis juz z Wami zegnam ....DO jutra papa

ja słyszałam ze mozna sushi jesc ale musi byc z grilowana rybka, chodzi o to ze nie mozna jesc surowej rybki;)

Ja własnie wrocilam od genetyka, bylam odebrac wyniki testu Papp'a czyli tych wszystkich badanek krwi odnosnie wad genetycznych i ufff na szczescie prawdopodobienstwo wady u mojego maluszka jest praktycznie zadne;) wiec odetchnelam i bardzo sie ciesze z poztytywnego wyniku, poza tym mierzenie dziciatka poprzez USG rowniez przebieglo bez zarzutów;) Wszystkim Wam polecam zrobienie takich badan.

A odnosnie mozarelli tez sie zastanawiam czy mozna ja jesc? Bo moja Lola* pisała ze sushi nie, ja slyszalam ze sushi mozna tylko koniecznie z grilowana rybka, bo chodzi o to zeby nie bylo surowej.

a o jedzeniu jest osobny wątek
best11_%28www.e-gify.pl%29.gif
hehehe
ale was wzięło na smaki - ja się fatalnie czuję przez te zatwardzenia, och....
dziękuję Wam za dobre życzenia. Pierwszy raz w ŻYCIU zobaczę swoje dziecko, więc dlatego jestem aż tak podekscytowana

Hej mamusie. W końcu naprawiono mi komputer.
Claudia ja też mam okropne zaparcia i dziś lekarz powiedział abym brała xennę i mi pomoże. Ogólnie czuje się spoko, dziecko zdrowe, wyniki książkowe. Mam pytanie, czy macie może problemy z zasypianiem bo ja ostatnio źle zasypiam i często się budzę, Słyszałam, że to wina ciąży?

Hej mamusie. W końcu naprawiono mi komputer.
Claudia ja też mam okropne zaparcia i dziś lekarz powiedział abym brała xennę i mi pomoże. Ogólnie czuje się spoko, dziecko zdrowe, wyniki książkowe. Mam pytanie, czy macie może problemy z zasypianiem bo ja ostatnio źle zasypiam i często się budzę, Słyszałam, że to wina ciąży?
Ja źle zasypiam na początku , przez to też że ciągle mi się chce siku, ale jak już z 5 razy przed zaśnięciem pójdę to potem zasypiam i mogłabym spać długo....ale też wszystko mnie budzi każdy szmer

a xenne się pije ??
ja jestem po activii
kilka dni temu jeszcze miałam biegunki, u mnie to normalne bo mam zespół wrażliwego jelita

Xenna to tabletki. Jutro kupię to będę wiedzieć jak działają. Ale też mam ten problem i nie jest lekko. Najgorzej w pracy jak nie można puścić bąka a się chce :-)
Ale co tam, damy radę. Ja dziś widziałam moje maleństwo wiercące się w brzuszku i i to było cudowne. Najważniejsze, że jesteśmy zdrowi.. I już. :tak:

Co do spania to bardzo łatwo mi się zasypia =] Na szczęście przechodzą mi powoli popołudniowe drzemki, jeszcze 2-3 tygodnie temu mogłam spać 24h na dobę :-D

reklama
Xenna to tabletki. Jutro kupię to będę wiedzieć jak działają. Ale też mam ten problem i nie jest lekko. Najgorzej w pracy jak nie można puścić bąka a się chce :-)
Ale co tam, damy radę. Ja dziś widziałam moje maleństwo wiercące się w brzuszku i i to było cudowne. Najważniejsze, że jesteśmy zdrowi.. I już. :tak:

Tak to najważniejsze , wszystko zawsze jakoś się układa

Do góry