reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Damqelle - a gdzie u nas najbliższe Pepco jest? W bieruniu? :> Bo fajne rzeczy mają a ja nawet nie wiem gdzie sklep
w bieruniu nie ma - a szkoda :(
w tychach wiesz gdzie jest lidl i kościół chrzciciela? obok otwarli biedronkę i w tym budynku z boku jest pepco. śliczne kolorowe ubranka mają dla naszych maluszków. no i ceny fajne, za komplecik: sukienka z bluzką dałam 29 zł

reklama
ja tu wieki nie zagladalama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czesc dziewczynki!!!!!
akurat weszlam i piszwcie o wagach.
moj Szymek 07.07 mial 9650g i "niby"75cm,czemu niby? bo.. ja go mierylam tak jak w szpitalu i bylo 83cm a a szczepieniu babka mierzyla na boku i 75 a ciuszki 74 to przezytek i zakladamy juz tylko ciuszki zewn 80/86 a body 86. jest kawal chlopa z niego. Zdjęcie0013x3.jpgDSCF2085.jpgZdjęcie0031.jpg

Hej:)
No widzę Klaudoos że i na otwarty zajrzałaś;) fakt dawno Cię nie było:)
A ja co drugi dzień jeździłam do rodziców, bo mąż ma tam fuche i sie zabierałam z nim:) Zjarałam się na maxa;)
ale się cieszę:) bo na świeżym powietrzu po całych dniach był Maciej:) nawet i jego słoneczko dopadło:)
idę bo kolacja dochodzi zjem i czekam na męża zaraz powinien wrócić z fuchy bo na noc do pracy idzie;) miał miec urplo ale się jeden u nich w pracy rozchorował i nie dostał urlopu, pracuje teraz po całych dniach i nocach, biedak mi się wykończy...

Niestety nie mam konta na FB wiec nie mam jak oddać głosów, ale na wszystkie inne konkursy wasze głosy oddaje :) tylko o tym nie pisze;)

a teraz życze wszystkim miłego wieczorku :) papa

Ja się dziś wystraszyłam, bo Klarcia gorączkę 39stopni miała. Byłyśmy u lekarza i okazało się, że to ząbki. Mam nadzieję, że szybko się przebiją, bo nie mogę patrzeć, jak cierpi moje maleństwo :(

Catelin trzymamy kciuki za Twoją Klarcię, mam nadzieję, że szybciutko się przebiją i malutka nie będzie już cierpieć.
Co do zębów to mam swoje zdanie, uważam, że jest to rzecz, która najmniej udała się Bogu...cierpisz jak rosną a potem jeśli się psują brrr;-)
Na 10.00 mamy wizytę u pediatry, bo Misiek od wczoraj kaszle, nie ma temperatury, ani biegunki tylko taki mokry kaszel. Mam nadzieję, że to nic poważnego...
Dziewczyny, które macie konto na facebooku bardzo prosimy o głosy
Konkursy na Facebooku | Facebook

reklama
Do góry