reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witajcie!!:-D

U nas nocka udana, pobudka o 1.00 i po 5.00 no i jeszcze do 8.00 spaliśmy, bo ja znowu nie umiałam szybciej z łóżka wstać:zawstydzona/y:

U nas pada, więc póki co nici ze spaceru:-(

Kamilek ucina sobie drzemkę to lecę zrobić sobie kawkę!!

reklama
U nas też niestety pada...nawet kawa mi nie pomaga, jestem mega senna, ale mój smyk za to pełen energii;-)
Dzisiaj po raz kolejny bardzo mnie zaskoczył. Prawie przez całe karmienie sam trzymał sobie butelkę:-)
No cóż czas leci, dziecko mi rośnie, a ja mam cały czas wrażenie, że wczoraj dopiero wróciliśmy ze szpitala...

Monia-t dziękuję w imieniu Dominika za życzenia.
Dzieciaczki faktycznie rosną nam szybciutko. Ja też wczoraj tak sobie myślałam, że przecież dopiero co się urodził a tu już 5 miesięcy przeleciało.
Nie mam ostatnio czasu na pisanie bo Dominik mnie ostatnio non stop potrzebuje. Chyba mu kolejne ząbki będą szły.
W niedzielę mieliśmy chrzest. Dominik był bardzo grzeczny, tylko przez moment trochę zapłakał.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki.

Jumabe, ależ gapa ze mnie...aż wstyd. Spóźnione, ale z serducha płynące życzonka dla Twojego Dominika:-)

A mój Miki dzisiaj urządza sobie pogaduchy, siedzi w bujance, gada i pokrzykuje do swoich zabawek, a od czasu do czasu śmieje się rechocząc... mnie już brzuch od śmiechu boli:-)

Gdynianka1 ja jestem jeszcze większą gapą bo ja też nie złożyłam życzeń Twojemu Mikiemu. Zdrówka życzymy bo zdaje się zaziębiony.

Hej pany^^

na początku: Spóźnione ale szczere 100 lat dla Michałka i Dominika:))

Moja malutka też sobie sama trzyma butelkę.... i chciałam sie pochwalić moje dziecko juz siedzi... ale babcia jak to babcia nie jest za spacerówka jeszcze...no chba ze cały czas na płasko...doszłam do wniąsku ze jeszcze jakies 3 tygodnie i ją dam do spacerówki....

jestem wściekła nigdzie nie mogę napompowac przednich kół do wózka Jumper i są sflaczałe....nie da sie jeździc....mam wójka w wulkanizacji to jutro pójde i zapytam czy cos da rade zrobic:)) jak nie to nie wiem co zronie;))

:-D:-D

moja malutka dzis ciumciała chrupka kukurydzianego:)

jutro u nas Eska jest:))
posłuchamy z Nadusia muzyki trochę:p

Dziewczyny mój Kamil sie uparł ze chce kupić małej to na chrzest... nie wiem czy nie jest za drogie co myślicie?
SMOBY Bubble Go III Ballade jeździk chodzik 3w1 R (1664709879) - Aukcje internetowe Allegro
a ten chodzik chrzesna zamówiła:D:D:D

mi sie podoba^^

Pozdrawiam i wpadnę jak tylko bd mogła...

Ps:

Dziewczynki dlaczego ja nie mam dostępu do zamknietego?

Hej :-)

Ściskam wszystkie styczniowe dzieciaczki ;-)szczególnie te chore,zdrówka,bo jak dzieci są zdrowe to cały świat przybiera kolor tęczy.

Mój Szymcio cały się trzęsie jak idę z jego miseczką,bo wie,że w środku jest jedzonko dla niego.
Ostatnio mieliśmy problemy z kupą,kupiłam mu śliwkę z hippa,ale jadł a jak się skończyło to płakał musiałam mu cycusia dac,żeby mu przeszło :-)

Acha....i czytam,że dużo dzieciaczków ma już ząbki,u nas jeszcze niema,ale ślinotok okropny i atakowanie na dziąsła wszystkiego co popadnie...:-D
Też już chce siedziec,ale przewraca się jeszcze na boki,trzeba go trzymac.No i wstaje jak tylko jest okazja na nogi.

Śmieliśmy się dzisiaj,bo mąż go trzymał i mówi do mnie,weź go a ja,oj jeszcze z nim posiedź,jak powie mama to go wezmę,a mały na mnie popatrzył zaczął marudzic i mówi MAMA ,ale mu się udało,mąż mi go wręczył i poszedł :szok:

Skarby te nasze dzieciątka,muszę wstawic zdjęcie Szymonka.Wasze maluchy są wspaniałe.

No nic idę się kąpac póki moje słońce małe śpi.

Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było u nas jakoś leci, Domi daje popalić, zęby ida już są tuż tuż:) mam nadzieje że w końcu wyjdą i będziemy mieć torszkę wytchnienia jeszcze do tego wszystkiego dziś szczepienie, Domi ma powiększone cycusie i do endokrynologa musimy iść mam nadzieję że wszystko będzie ok

katka- to gratulacje dla córci, Domi też się rwie do siedzenia ale narazie tylko rwie:)

spóźnione ale szczere życzenia dla miesięczniaków!!!

zdrówka dla maleństw

Do góry