reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witajcie!!:-D

U nas nocka udana, pobudka o 1.00 i po 5.00 no i jeszcze do 8.00 spaliśmy, bo ja znowu nie umiałam szybciej z łóżka wstać:zawstydzona/y:

U nas pada, więc póki co nici ze spaceru:-(

Kamilek ucina sobie drzemkę to lecę zrobić sobie kawkę!!

reklama
U nas też niestety pada...nawet kawa mi nie pomaga, jestem mega senna, ale mój smyk za to pełen energii;-)
Dzisiaj po raz kolejny bardzo mnie zaskoczył. Prawie przez całe karmienie sam trzymał sobie butelkę:-)
No cóż czas leci, dziecko mi rośnie, a ja mam cały czas wrażenie, że wczoraj dopiero wróciliśmy ze szpitala...

Monia-t dziękuję w imieniu Dominika za życzenia.
Dzieciaczki faktycznie rosną nam szybciutko. Ja też wczoraj tak sobie myślałam, że przecież dopiero co się urodził a tu już 5 miesięcy przeleciało.
Nie mam ostatnio czasu na pisanie bo Dominik mnie ostatnio non stop potrzebuje. Chyba mu kolejne ząbki będą szły.
W niedzielę mieliśmy chrzest. Dominik był bardzo grzeczny, tylko przez moment trochę zapłakał.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki.

Jumabe, ależ gapa ze mnie...aż wstyd. Spóźnione, ale z serducha płynące życzonka dla Twojego Dominika:-)

A mój Miki dzisiaj urządza sobie pogaduchy, siedzi w bujance, gada i pokrzykuje do swoich zabawek, a od czasu do czasu śmieje się rechocząc... mnie już brzuch od śmiechu boli:-)

Gdynianka1 ja jestem jeszcze większą gapą bo ja też nie złożyłam życzeń Twojemu Mikiemu. Zdrówka życzymy bo zdaje się zaziębiony.

Hej pany^^

na początku: Spóźnione ale szczere 100 lat dla Michałka i Dominika:))

Moja malutka też sobie sama trzyma butelkę.... i chciałam sie pochwalić moje dziecko juz siedzi... ale babcia jak to babcia nie jest za spacerówka jeszcze...no chba ze cały czas na płasko...doszłam do wniąsku ze jeszcze jakies 3 tygodnie i ją dam do spacerówki....

jestem wściekła nigdzie nie mogę napompowac przednich kół do wózka Jumper i są sflaczałe....nie da sie jeździc....mam wójka w wulkanizacji to jutro pójde i zapytam czy cos da rade zrobic:)) jak nie to nie wiem co zronie;))

:-D:-D

moja malutka dzis ciumciała chrupka kukurydzianego:)

jutro u nas Eska jest:))
posłuchamy z Nadusia muzyki trochę:p

Dziewczyny mój Kamil sie uparł ze chce kupić małej to na chrzest... nie wiem czy nie jest za drogie co myślicie?
SMOBY Bubble Go III Ballade jeździk chodzik 3w1 R (1664709879) - Aukcje internetowe Allegro
a ten chodzik chrzesna zamówiła:D:D:D

mi sie podoba^^

Pozdrawiam i wpadnę jak tylko bd mogła...

Ps:

Dziewczynki dlaczego ja nie mam dostępu do zamknietego?

Hej :-)

Ściskam wszystkie styczniowe dzieciaczki ;-)szczególnie te chore,zdrówka,bo jak dzieci są zdrowe to cały świat przybiera kolor tęczy.

Mój Szymcio cały się trzęsie jak idę z jego miseczką,bo wie,że w środku jest jedzonko dla niego.
Ostatnio mieliśmy problemy z kupą,kupiłam mu śliwkę z hippa,ale jadł a jak się skończyło to płakał musiałam mu cycusia dac,żeby mu przeszło :-)

Acha....i czytam,że dużo dzieciaczków ma już ząbki,u nas jeszcze niema,ale ślinotok okropny i atakowanie na dziąsła wszystkiego co popadnie...:-D
Też już chce siedziec,ale przewraca się jeszcze na boki,trzeba go trzymac.No i wstaje jak tylko jest okazja na nogi.

Śmieliśmy się dzisiaj,bo mąż go trzymał i mówi do mnie,weź go a ja,oj jeszcze z nim posiedź,jak powie mama to go wezmę,a mały na mnie popatrzył zaczął marudzic i mówi MAMA ,ale mu się udało,mąż mi go wręczył i poszedł :szok:

Skarby te nasze dzieciątka,muszę wstawic zdjęcie Szymonka.Wasze maluchy są wspaniałe.

No nic idę się kąpac póki moje słońce małe śpi.

Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było u nas jakoś leci, Domi daje popalić, zęby ida już są tuż tuż:) mam nadzieje że w końcu wyjdą i będziemy mieć torszkę wytchnienia jeszcze do tego wszystkiego dziś szczepienie, Domi ma powiększone cycusie i do endokrynologa musimy iść mam nadzieję że wszystko będzie ok

katka- to gratulacje dla córci, Domi też się rwie do siedzenia ale narazie tylko rwie:)

spóźnione ale szczere życzenia dla miesięczniaków!!!

zdrówka dla maleństw

Do góry