reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

mój mały musi spać od 11:00 do 12:00 potem od 15:00 - 16:00(tak mniej więcej w tyc porach )
bo inaczej trudno mu potem zasnąć w nocy o tej 20:00

różnie śpi ale przynajmniej 2 razy po 40 minut
zasypia koło 20:00 kilka razy się budzi w nocy - różnie i śpi do 6:00 , potem biorę go do siebie i śpi do 9:00
ale chyba będziemy o 8:00 teraz wstawać bo mały i tak koło 8:00 się przebudza

reklama
Czesc.U nas dzisiaj lepiej troszke zasnal wlasnie na chwilke MOj Misio maly,sam bez takiej tragedii jak wczoraj.Ja nie wiem jednego dnia ma dobry humor drugiego gorszy.MOze te zeby raz go bardziej bola raz mniej.Juz by mogly mu wyjsc i bysmy mieli spokoj.
A co do spania MOj Filip ma raczej staly grafik spanie jest od 20 do 4 pbudka na jedzenie i potem spi od 4:15 gdzies do 7:30 potem po 8:30 tak gdzies 20 minut potem od 11 do 14 nastepnie po 15h znowu ok 20 minut i po 18 ok 20 minut i tak w kolko ostatnio.Wyjatki zdarzaja sie w wekendy jak nie ma szkoly to zdarza nam sie dluzej posac wiec mija nam drzemka ta po godzinei 8:30 a reszta raczej bez zmian.

Mój Michałek kończy dzisiaj równo sześć miesięcy... na piąty miesiąc zafundował sobie dwie dolne jedneczki, a na szósty miesiąc prawą górną jedynkę;-)
I już na szczęście lepiej się czuję, glikoza unormowała się a i gardełko chyba mniej go boli, bo w nocy obudził się tylko na karmienie a buźkę ma w końcu znowu rozradowaną:-)

Witam!!

Wszystkiego naj a szczególnie dużo zdrówka dla Michałka!!!! dobrze, że już się lepiej czuje:-D

ja nie umiałam się dziś z łóżka zwlec:confused2: dobrze, że Kamil też jeszcze o 6.00 zasnął i pospaliśmy do 8.30.. zaraz idę zrobić kawkę a potem ociadu trzeba się chwycić...

A ja za wcześnie pochwaliłam mojego synka:-( Tylko z samego rana był uśmiechnięty, a potem zaczął marudzić... Już sama nie wiem czy teraz doskwiera mu ten ząbek czy też gardełko... Udało mi się go uśpić, choć dzisiaj nie było to łatwe, tym bardziej, że odpuścił sobie spanko o 8 rano.
Zapomniałam też wspomnieć, że odkrył gaworzenie typu da, dża, dżi itp:-) Nawet kilka razy wyszło mu dada, dziadek (tata M) oczywiście przeszczęśliwy i nawet nie wyprowadzamy go z błędu, że to jeszcze gaworzenie bez zrozumiałego dla Miśka znaczenia:-) No szkoda, że ten mój ojciec nawet nie chce wnuka poznać...eh szkoda gadać, choć znowu łapie mnie dół, bo ten dzień ojca się zbliża...

reklama
witam się z doskoku :)
Monika77 - co ja bym dała, zeby moja Natalia tak spała... nawet nie próbuj na nią narzekać!
gdynianka - całuski dla Michałka z okazji urodzin!
Jumabe - dla Dominika też buziaczki :)
rosna nam dzieciaczki i te miesiące lecą jeden za drugim, aż nadążyć trudno...

Do góry