reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Hejka

Damqelle- ale warkocz,super

Gratuluję pierwszych ząbków.

Dziewczyny ja nie mogę uwierzyc że mój maluszek już 5 miesiąc zaczął,jak ten czas leci.

Claudia-cieszę się że u Was wszystko ok,że same dobre wieści na kontrolach :-)

Olandia-mam nadzieję że szybko wyleczycie to paskudztwo.

Życzę starającym się,owocnych starań :-),trzymam kciuki za kolejne zdrowe dzieciaczki.

reklama
Witajcie mamusie:-)
Dawno tu nie zaglądałam ,ale to przez przygotowania do chrzcin na szczęście wszystko super się udało i moja malutka ma już tą imprezę za sobą.
Niestety ostatnio dopadło nas przeziębienie , całą rodzinkę........, no i przez to mieliśmy trochę nie przespanych nocy :-(
Na szczęście choróbsko powoli ustępuje........
Widzę ,że pojawił się problem wypadających włosów , u mnie też powoli się to uskutecznia mam tylko nadzieję ,że nie będzie tak tragicznie jak po ciąży z Mateuszkiem.....
I kochane gratuluję wszystkim mamusią , które zdecydowały się na kolejnego maluszka . Za nas los zadecydował o pojawieniu się Kamilki na świecie , ale oczywiście absolutnie nie żałuję i jestem szczęśliwa ,że mam dwójkę zdrowych dzieci w tak krótkim czasie:-)

witam :)
obiadek dochodzi wiec mam czas poczytać co u Was:) dobrze że tu tak nie pędzicie jak na zamkniętym...
rusalka - cieszę się że chrzest i chrzciny udane:) zdrówka życzę!
claudia- czekamy na wieści od kardiologa...
samantaa - mnie taz te klocki się podobają, ale teraz mysle o tym czy serio nie są szkodliwe...hm? jak coś znajdziesz to daj znać:)

te paiankowe puzle dzieci uwielbiają jeść :) myślę ze jak znajdziemy takie z atestami to nic z nimi nie będzie

Nam neurolog pokazywała jak zachęcać do obracania się na bok. Trzeba nóżkę zgiąć w kącie prostym, drugą lekko prostować i przekładamy nóżkę kierując do podłoża, a dziecko zachęcamy do przełożenia ręki stawiając zabawkę i mała próbuje sięgnąc i robimy tak na 2 nogi, 2 razy dziennie po 5 razy

A ja mam własnie takie puzle. Wiki na nich się bawiła i teraz Tomek się bawi i nic nikomu nie jest. Więc raczej nie ma co się martwić :) Ja polecam. Na podłodze mamy rozłożone i bawimy się. A przynajmniej nie ciągnie od podłogi :)

hej hej:)
My juz po spacerku dzisiaj. Nadal czekamy na ocieplenie bo kolejny dzien raczej chlodny.
To dlatego taka cisza tu u nas jak wiekszosc z Was siedzi na zamknietym ;)
Tez mi sie podobaja takie puzzle piankowe i mysle ze w niedlugim czasie je zakupimy.
Trzymam kciuki za te ktore planuja kolejnego dzidziusia:)
Damqelle warkocz robi wrazenie:)
Rusalka dobrze ze chrzciny sie udaly!
Claudia dobrze ze narazie u Michasia wszystko w porzadku!Oby tak dalej!

Ide sie chyba za obiad wezme. Jakis balagan sie u mnie ostatnio rozprzestrzenia ale cos weny mi brakuje na sprzatanie. Duzo jednak czasu na dworze spedzamy i nie ma kiedy sprzatac:)

helo
mały mi zrobił niespodziankę u kardiologa
jak kupki 3 dni nie zrobił tak u mnie na rękach było tylko srrrru
całe spodnie obe....ane
nie kupujcie HUGGIESÓW są do du..
dostało mi się , że Misiek za cienko ubrany, musiała kuzynka jechać na szybko małemu rajstopki kupić

a co do badań
mały ma tą dziurkę nie zrośniętą, obwodowe zasinienie - czy jakoś tak
sine ma rączki i zimne

i jeszcze jakieś płatki nierówne :-(

oby się to wszystko pogoiło, musi mieć zdrowe serduszko kochanie moje

ariska też mi wczoraj doktorka pokazywała to przewracanie na boczek

ja też mam zawsze na zmianę chociaż body.
ja melanżuję, obiad z wczoraj,poprane,powieszone,prasowanie wieczorem.
spacer i zakupy zaliczone, pomimo porannego gradu potem się rozpogodziło i wyszło słońce i nawet 10 stopni jest.
miłego popołudnia

reklama
a to nie wozisz ciuchów na zmianę dla małego? bo ja zawsze mam pełno ciuchów w razie W bo wiadomo jak to dzieci

helloł

... rzadko piszę, ale regularnie podczytuję ;-) mam nadzieję że nie macie za złe że się wtrącam :zawstydzona/y:

ariska zupełnie tak jak ja - zawsze staram się przygotować na wszelka ewentualność :tak: i torba zawsze wypełniona po brzegi ;-) nawet zawsze mam przy sobie książeczkę zdrowia dziecka :tak:

Do góry