reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

U Nas zima była ale tylko z 4h, potem snieg znikł i przestało sypać, za oknem 2st:( ojć dobrze że od poniedziałku wraca 20st i słoneczko:)

Carri - pamiętamy i cieszymy się że napisałaś wpadaj częściej:) Dajcie Madzi czas, każde dziecko rozwija się po swojemu... Szymek od Klaudoos już sam siedzi a mój dopiero ostatnio zacząl się przewracać z brzuszka na plecki wiec jak widać organizm każdego dziecka ma swoje tempo:)

Maciej śpi wiec znikam do łozka:):rofl2:

reklama
No nic ja tez zmykam do łozka cosik pospac, Madzia sie juz nie budzi wiec tez ide spac
Do jutra
DOBRANOC

Hej dziewczyny:-)
Mam nadzieje ze mnie pamietacie jeszcze:-).... W koncu postanowilam sie znów zadomowic na Forum, bo brakowało mi tego.
U nas dzis oczywiscie deszcz, deszcz, zimno, czasem deszcz ze sniegiem ale zimy jak na dolnymslasku nie ma u nas ....
Malutka moja chyba przez te pogode jest straszna marudna i cały czas płacze .... Józ w łozeczku spi, ale co chwilka sie budzi z placzem ....nie wiem, naprawde nie wiem co moze jej dolegac ...a widze ze zmeczona juz jest. Poki co malenka spi, mam nadzieje ze sobie chociaz troszke pospi
Poza tym walczymy z podnoszeniem główki jak lezy na brzuszku - poki co ma jakos opory przed tym...Pare razy głowke ladnie podniesie ale nie robi to czesto. Mam nadzieje ze jakos jej to pojdzie z biegiem czasu.

Hej. Nie martw się. Moja Natalka też miała opory i też się martwiłam. Leń był z niej straszny, tylko leżała i czasem podnosiła głowę z wielką łaską. Aż pewnego dnia coś około 3 miesięcy normalnie podniosła głowę i tak sobie gadała chyba z dwie minuty, I już jej zostało.

ja na moment
zasypiam na siedząco
idę nas szykować , ciuchy itd...

najchętniej poszłabym spać po tej nocce i spała z 10 godzin

Witam z rana. Misiek ma dzisiaj kolejne szczepienia, ale jakoś sceptycznie do nich podchodzę. Zdziwię się jeśli lekarka zadecyduje go szczepić. Na mojego czuja nie jest jeszcze całkowicie zdrowy. No, ale idę, przynajmniej lekarka go przebada.
Dziewczyny ja okropnie gubię włosy, mam ich chyba połowę tego co miałam. Czy macie ten sam problem? Może wiecie jak temu zapobiec? Obawiam się, że niedługo będę miała łyse place:-(

Witam Was znowu po Swietach.
Dzis idziemy do pediatry bo mala ma brzydkie zmiany skorne- moja kolezana-poczatkujaca lekarka powiedziala, ze to moze byc grzybek:( Poza tym Joasia bardzo grzeczna. Jedyny problem, ze dalej je bardzo czesto nawet co 2h, czasem w nocy tez (jestesmy tylko na cycu). Ladnie trzyma sie na brzuszku i zaczelo jej sie to podobac. Zaczela sie troche przewracac z brzuszka na plecy. Za raczki sie nie podciaga.

i ja się witam:) brrrr tak zimno na dworze!!!

Gdynianka- a bierzesz może hormony? mojej koleżance strasznie włosy zaczęły wypadać po Azalii

cześć, nie było mnie kilka dobrych dni...
wszystko u was w porządku?
My już po chrzcinach, były w ostatnią sobotę (zdjęcia na wątku) i było bardzo sympatycznie :)
Natalka ślicznie dźwiga nóżki i z pomocą obraca się na boczki i okropnie rwie się do siedzenia! główkę trzyma już mocno :) Mata służy jej teraz głównie do podnoszenia się za pałąki :D
no i wreszcie pozbyłyśmy się ciemieniuchy, bo już ręce rozkładałam...
gdynianka - mnie też wypada więcej włosów... koleżanka mówiła mi o szamponie bardzo skutecznym na wypadanie, ale zapomniałam nazwę... postaram się dowiedzieć

witam się,
mamy piękną zimę tej wiosny:pP
nasz Antek wczoraj przespał caly dzień za to w nocy urzędował od 2 do 5.30 jesteśmy padnięci a mąż do 20 w pracy://

reklama
kochane czy wasze dzieci juz sie obracja na brzuszek same bo teraz tu widze ze nie ktore tak moja jeszcze nie co prawda glowke juz trzyma ladnie i tez juz powoli chce siadac jak sie za rece ja weznie ale na boczek jeszcze w ogole sie nie kwapi obrocic

Do góry