reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

U nas też brzydka pogoda, ponuro, buro i zimno ale nie pada. Więc już zaliczyliśmy drzemkę w wózku na polu, teraz się bawimy.

Ja podczas miesiączki biorę paracetamol. Jeszcze jak byłam na stole podczas cc to rozmawiałam z anestezjologami i mi powiedzieli że spokojnie można go pić podczas karmienia.

reklama
hej,
a nad morzem słonecznie, oglądamy beatyfikację a Ala śpi w leżaczku, potem kościół i spacer :-)
u nas nocka ok, z jedna pobudką, zabrałam do nas do wyrka a potem już jadła na śpiocha a ja wyspana bo do 9:00
moja córcia lubi wózek, chyba że jest zmęczona i zasnąć nie może to czasem ją wyciągam, przytulę, uspokoję i odkładam, ale to zwykle na spacerach bo w domu ostatnio polubiła spać na leżaczku właśnie.
miłego dnia Wam życzę i lepszej pogody bo wiem co to znaczy spędzić cały dzień w domu.

Witam
u nas już wszytsko dobrze jak narazie Domi nie ma gorączki, oby tak zostało. u nas też pogoda do d..., Domi zasypia a ja idę obiad kończyć.

Co do gondoli to ja chodze w porach spania, bo tak to płacze bo nic nie widzi, chyba ze jade na dwoch kołkach to wtedy coś tam widzi i ogląda.

Miłego dnia

Witam, noc była ciężka, prawie 40 stopni. Dostał 2,5 ml ibufenu, zrobiłam mu kompresy, a M ogrzewał własnym ciałem. Rano Misiek obudził się ze wzorcową temperaturą i uśmiechem na twarzy. Najważniejsze, ze mój mały kaszub to twardy zawodnik i ani razu przez te dni nie spadła mu poniżej normy glukoza:-)
U nas słońce świeci, ale jest dosyć zimno.
Miłej majówki, bo wiecie nawet jak niepogoda za oknem, a w sercu maj...;-)

Witam, noc była ciężka, prawie 40 stopni. Dostał 2,5 ml ibufenu, zrobiłam mu kompresy, a M ogrzewał własnym ciałem. Rano Misiek obudził się ze wzorcową temperaturą i uśmiechem na twarzy. Najważniejsze, ze mój mały kaszub to twardy zawodnik i ani razu przez te dni nie spadła mu poniżej normy glukoza:-)
U nas słońce świeci, ale jest dosyć zimno.
Miłej majówki, bo wiecie nawet jak niepogoda za oknem, a w sercu maj...;-)

kochanie Twój syn to twardy chłopak, bo to Michałek

Witam.

U nas też pogoda do d... :wściekła/y:

Szymcio już ok,gorączki nie ma uszko też go już chyba nie boli...cieszę się.

Joasia-z okazji Waszej rocznicy życzę Wam wielu lat w szczęściu i zdrowiu.

Wszystkim chorującym maluchom dużo,dużo zdrówka

Hej dziewczyny!

Mam do Was pytanie, mój synek ma 4 tyg. Przed nami powoli szczepienia.

Czy któraś z Was szczepiła swoją pociechę na rotawirusy i pneumokoki?

Prosiłabym o Wasze opinie. Zdania są bardzo podzielone, jeśli chodzi o te szcezpionki.

Miki- my szczepiliśmy na rota, a na pneumokoki będziemy po 2 roku, bo nasza córeczka nei ma styczności z dziecmi. Co do opini o rota to mi mówili że jest małe prawdopodobieństwo zachorowania, ale ja stwierdziłam że nikt nie da mi gwarancji że akurat Domi by nie zachorowała i potem nie mogłabym sobie wybaczyc ze miałam szanse ją ochronić i tego nie zrobiłam. A podobno i zwykła grypę żołądkową dzieci szczepione na rota lepiej przechodzą.

Znalazłam coś takiego NUBY - SIATECZKA GRYZACZEK DO PODAWANIA POKARMU (1587209329) - Aukcje internetowe Allegro
czy któraś miała styczność z tym?? jak tak to czy warto kupować??

reklama
Też słyszała, że dzieci szczepione na rota, łagodniej przechodzą grypę żołądkową.
Ile miała Twoja córeczka jak ją szczepiłaś?

Do góry