reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

A ja czekam na męża bo zaraz będzie. Mała wierci się i nie chce spać ale zaśnie. I dostałam już naprawdę okres. Ale dziwnie. Miłej soboty.

reklama
HEJKA

A my z moim Rafałem mamy dzisiaj 6 rocznice ślubu :) Dokładnie 6 lat temu op godzinie 15:00 ślubowaliśmy sobie miłość, wieroność i uczciwość małżeńską :) Oj jaki ten ślub był piekny :)

HEJKA

A my z moim Rafałem mamy dzisiaj 6 rocznice ślubu :) Dokładnie 6 lat temu op godzinie 15:00 ślubowaliśmy sobie miłość, wieroność i uczciwość małżeńską :) Oj jaki ten ślub był piekny :)
GRATULACJE :-)

u nas nieciekawie, Miki nadal gorączkuje, w nocy miał ponad 39. zaraz ubieramy się i schodzimy (mamy pod domem) na pogotowie

Joasiab wszystkiego dobrego dla Was:)
Gdynianka.. trzymajcie sie zdrowo. Oby to nie bylo nic powaznego..
My uciekamy zaraz na spacerek- jak tylko corcia sie obudzi:) Pogoda super! Oby tak bylo przez te wszyskie dni!

Witam

Domi nadal ma gorączke, choć już dziś nie dużą. Od wczoraj podaje jej żelazo bo ma zły poziom, jakaś tragedia cała jest brązowa od tego, bo wypluwa.
Zaczęłam jej podawać picia łyżeczką i jest zachwycona, z butelki tylko mleko wypije, po weekendzie przyjdzie niekapek to będziemy próbować.

Gdynianka- zdrówka życzę
Joasiab- Wszystkiego najlepszego!!!

witam się, ja rano wyruszyłam na zakupki do dziecięcego centrum handlowego, potem od razu na spacerek. Zmieniliśmy już gondolkę na spacerówkę no i teraz musimy od nowa przyzwyczajać Antosia do łóżeczka i właśnie sobie w nim drzemie od chyba 2 mscy albo dłużej w nim nie spał...
joasiab wszystkiego naj z okazji rocznicy:)
gdynianka oby było ok, dużo zdrówka:)
Malutka Domi też życzę szybkiego powrotu do zdrowia::) jaki masz ten niekapek? ja dziś oglądałam w tym centrum takie od 4msca Tommee Tippee i Canpola i się mocno zastanawiałam

W sumie nic się odkrywczego od lekarza nie dowiedziałam, albo to ząbki, albo tzw trzydniówka. Mam zbijać małemu temperaturę, czopki i okłady, mierzyć poziom glukozy.
Misiek biedaczek jest marudny, chce być tylko u mnie na rękach. Mam nadzieję,że ta noc będzie dla niego lżejsza

reklama
Do góry