reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Hej kochane.
U nas nic nowego, Tycjan jest karmiony mieszanie ale już psychicznie sobie lepiej z tym radzę bo na początku to każdą butelkę przeżywałam i ryczałam jak mu podawałam. Nadal walczę z karmieniem piersią. W sumie to zjada obecnie tak 1-3 butli dziennie. Czasem po piersiach dojada 60ml a innym razem 150ml. Nie wiem czy mam szansę wrócić do podawania samej piersi, tak bym chciała ale nie mam już sił walczyć, mąż mnie podtrzymuje na duchu i cieszymy się jak mały wytrzymuje pół dnia na piersi albo w nocy się naje z cyca i śpi spokojnie. Chociaż tyle podtrzymujemy to karmienie cycusiem. A tak chciałam karmić do roczku...

hej, hej!
my dzisiaj wiekszosc dnia na powietrzu spedzilysmy i nie bylo kiedy sie odezwac.
Claudia na allegro pelno jest takich zabawek i napewno uda Ci sie kupic cos podobnego :) a nastepnym razem nie pytaj meza:)
Kate ja tez juz od dluzszego czasu nie uzywam pokrowca na wozek. A ubieram zazwyczaj tylko w body z dlugim rekawem i legginsy. Na to leciutki kocyk. Jak jest troszke chlodniej to jakis sweterek mam w zanadrzu.
Ewcia nie zamartwiaj sie.. widocznie tak mialo byc. trzymam kciuki zeby jak najdluzej udawalo sie chociaz troszke karmic piersia.
Zmykam sie kapac bo mala juz dawno spi:)
Udanej i slonecznej majowki Wam zycze! Wyjezdzacie gdzies? My siedzimy w domku, ale przynajmniej przez te kilka dni bedziemy w trojeczke:)

Witam:)

Dziś aktywnie spędziłam dzień z synusiem:) dużo spacerowaliśmy:)
Dziewczyny które podają słoiczki albko kaszki napiszcie jak często i ile tego podajecie, bo od początku maja powoli chce Mackowi wprowadzać, a co! niech próbuje:p

Dobranoc

witajcie:)
Kate- dziękuje za odpowiedź. Dzisiaj u nas zaczął się prawdziwy majowy weekend. Maja zasnęła o 20 i z krótką przerwą na jedzenie o 5, śpi do tej pory... a raczej śpią bo wzięłam ją rano do łóżka i wyleguje się z tatą;)
Życzę wszystkim miłego dnia spędzonego na spacerach!

reklama
Do góry