reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ale jestem dziś śnięta, jak ryba. Chyba sobie strzelę małą kawkę. Właśnie może jakoś ta akcja się nazywa, ja próbowałam coś poszukać w necie, ale nie udało mi się nic znaleźć na ten temat.

I witam nową mamusię :-)

reklama
taka akcja chyba jest w kazdym miescie gdzie jest Plaza . W Rybniku byla cos w okolicach maj-czerwiec . ja pamietam ze moja fasolka byla za malutka wtedy jeszcze na Usg 3 d
WitajLola nic sie nie martw ze watki cie ominely , tematy wracaja jakos cyklicznie na nasze forum . Nic straconego

Ostatnia edycja:
Witam Was Kochane!
Już po wizycie, a wiecie że zdjęcia nie dostałam, mój mąż załamany bo zwolnił sie z pracy żeby mnie zawieźć, bo mógł ale sie nie przebierał z roboczych ciuchów więc nie wszedł ze mną pierwszy raz a tu zdjęcia lekarz nie dał, ale za 3 tyg napewno da mam wizytę na 11 sierpnia:-) Waga podskoczyła o 7 kg:tak: w 3 tygodnie.... bo na zeszłej wizycie miałam 62kg ostro!!!
U dzidziusia wszystko idealnie 16 tyg i 4 dzień wychodzi z obliczeń lekarza i z usg zgadza się wszystko!
Dzidziuś juz duży miejsca tam prawie nie ma wszystko rozwija sie prawidłowo, lekarz wszystko mi poopowiadał, super ten lekarz, jestem bardzo szczęsliwa, wyniki krwi i moczu też idelane, słuchałam bicia serca mojego Skarba jestem przeszczęśliwa:-)
Kolejne 3 tygodnie L4:-)

mnie i tak wtedy by nic nie wyszlo bo poczatek ciazy ale w kraku to chyba tez kiedys bylo w galerii krakowskiej o ile pamiec mnie nie myli

witajcie dziewczynki
u nas dzisiaj ochłodzenie :) po 2 tygodniach upałów powyżej 30 stopni ale miło popatrzeć na deszcz :)
od razu człowiek odżywa :)

we czwartek byłam na wizycie -> okazało się że terminy się wyrównały (wcześniej dzidziuś był mniejszy mniej więcej o 2 tyg)

wg mo 14 i 1
wg bpd 14 i 6
wg fl 14 i 3

dzidziuś ślicznie sobie leżał
icon_smile.gif

jedna rączka za główką druga na brzuszku nóżki ugięte i skrzyżowane jakby był na wakacjach
icon_smile.gif
heheheh
a później zaczął skakać
icon_smile.gif
i się przewrócił jakby chciał raczkować
icon_wink.gif

miałam się zapytać czy może już tam widać "co to"
icon_wink.gif

ale doszłam do wniosku że o to zapytamy dopiero jak pójdę na usg z mężem
icon_smile.gif
niech już się tatuś cieszy

z mężem postanowiliśmy że pod koniec sierpnia pójdziemy na usg 4d :) moze będziemy mieć szczęście i nasza kruszynka się pokaże i ujawni ;) z Gabi robiliśmy 3 podejścia do usg 4d ale za każdym razem chowała się za rączkami i nie chciała się pokazać ;) z resztą ujawniła się w 30stym tygodniu ;) oby teraz było szybciej ;)

bardzo fajna ta akcja z usg nie miałabym nic przeciwko gdyby i u nas w mieście coś takiego było ;)

Witam nową stycznióweczkę :-)

Blondi, karlita cieszę się, że u dzieciaczków wszystko gra i prawidłowo się rozwijają :-D

Ja już po pracy. mam troszkę czasu dla siebie, mąż wróci późno więc mam czas iść do kuzynki i ogarnąć mieszkanko

claudia a kiedy Ty masz wizytę?? i usg ??

wiecie co tak właśnie sobie patrze na zdjęcia z usg i kurcze nie mam ani jednego gdzie dzidziuś jest cały na zdjęciu .... :-D taka ruchliwa bestia ;)

claudia a kiedy Ty masz wizytę?? i usg ??

wiecie co tak właśnie sobie patrze na zdjęcia z usg i kurcze nie mam ani jednego gdzie dzidziuś jest cały na zdjęciu .... :-D taka ruchliwa bestia ;)
W środę mam te badania na przezierność karkową a w czwartek wizytę u swojego gina

i będę się o to L4 starać

reklama
Karlita a ile masz tych zdjec? ja mam tylko dwa, pierwsze z samego poczatku i drugie dopiero dostalam kilka dni temu jak bylam na badaniu na ta przezierność karkową,ale to i tak marnej jakosci liczylam na cos wiecej :-(.

Do góry