reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam kobietki!
Witam serdecznie nowe stycznioweczki.
przyszla mama odezwij sie ,bo bardzo sie martwie co tam u ciebie. Trzymam mocno kciuki by wszystko sie dobrze ulozylo .
Pozdrawiam w ten chlodny poranek , ide mieszkanko ogarnac .

reklama
Ja w pracy siedzę. Jestem po badaniach, za toksoplazmozę , WR i HBS zapłaciłam 61 zł, nie tak najgorzej.

Nudy straszne są a mi się nic nie chce, szkoda słów

Witajcie kochane:-) Ja tez jestem stycznioweczka przeszczesliwa (termin mam na 22 stycznia).Zaluje ze dolaczylam do was dopiero teraz:-( tyle watkow mnie ominelo postaram sie nadrobic zaleglosci. pozdrawiam was

kochane ciezaroweczki ;-)

Witam WAS po weekendzie
ja bylam na wsi odpoczełam troszkę i się rozleniwiłam
idę mieszkanko ogarnąć jakąs zupkę ugotować i o 17 jazda a o 21 wizyta u gina

witamy nową Mamuśkę

Witaj Lola :)

A ja dzisiaj na USG na 18. Mam nadzieję, że będę mogła wstawić fotkę naszego maluszka.
Już nie mogę się doczekać, tymczasem lecę do sklepu i muszę coś na obiad zrobić a tak mi się nic nie chce...
I mieszkanko by trzeba sprzątnąć...

hej dziewczyny mi wlasnie maz zadzwonil ze widzial na bilbordzoe w miescie ze w plazie beda bezplatne badania usg2D I 3D i konsultacje 8-9 sierpnia napewno polece ale fajnie:)

Hej Weronika. Nie wiesz czy taka akcja będzie przeprowadzona tylko w Poznaniu? Może w innych większych miastach też, coś takiego organizują:)

reklama
My już po zakupach :)

No własnie ciekawe czy w okolicach Katowic tez to będzie??? A jak się ta akcja nazywa to byśmy poszukały w necie???

Witam nowe mamusie :)

Do góry