reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
ja kupiłam z Rossmanna babydream filtr 50 i jest ok, tylko dosyć gęsty.
ogólnie mają dobre kosmetyki i bez parabenów więc ich używam.
ja sobie zrobiłam popcorn i obejrzałam rodzinkę.pl :-)

ja też ten krem kupiłam, jestem zadowolona:)

Ewcia - trochę za dużo tych ciuszków, ale to tylko moje zdanie, ja ubieram Maćkowi body z długim, i swetersk cienki zasuwany, spodnie cienkie bawełniane ze skarpetkami, bez kocyka:)

Smacznego jajka, pociechy z malenstw i dużo spokoju na te Święta oraz mokrego Dyngusa dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczeta widze ze piszecie jak ubieracie maluchy ja mojemu dzis zaluzylam takie cieplejsze(grubsze nie cieniusienkie) body z dlugim rekawem rajstopki dzinsy i dzinsowa kurteczke i mysle ze bylo ok :-) a co z tymi deserkami???od 3 miesiaca???:szok::szok::szok: to az tak sie pozmienialo od mojej ostatniej ciazy:confused::confused::confused: kiedys bylo od ukonczenia 4 miesiaca i tak tez jest na wiekszosci jedzonka kaszek i deserkow a dzieciaki na cycu ponoc od 5 ale a chce zaczac za jakies 2-3 tygodnie sprobowac powolutku wprowadzac nowosci bo moj maly ma skaze i jak zjem jajka to zez dostaje wysypke swedzaca:baffled: wiec raczej jest alergikiem wiec podwojnie bede sie bala wprowadzac nowosci :zawstydzona/y: z corka niemialam takich problemow do dzis niejest na nic uczulona

zycze wszystkim wesolych swiat i mokrego dyngusa :-)

u nas ciężki dzień padam z nóg, Mała cały dzień strasznie marudna, chyba było jej za gorąco, no w sumie to dla niej też nowość:-)
na szczęście już wieczór, my na święta jedziemy do Wisły, tak więc będę we wtorek dopiero

Życzę udanych i pogodnych Świąt, dużo zdrówka dla Waszych Maleństw, Wszystkiego dobrego!!!

Oj Kochane pamiętam Święta Bożego Narodzenia jak większość z Nas oczekiwała na maleństwo, odliczałysmy dni do porodu... a tu już kolejne Święta....
Dziewczyny znikam spać, jutro trzeba wczesnie wstać o 7:00 mamy ciasto odebrać, potem w niedziele rano zawieźć na sale ... następnie z koszyczkiem do kościółka i reszta przygotowań... ale mam stresa! Oby Chrzest i chrzciny się udały.. trzymajcie kciuki:)

Jeszcze raz z okazji zbliżających się Świąt życzę Waszym rodzinom, krewnym i znajomym: zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja!

Moja dziś miała bodziaka z krótkim na to cienka bluzeczka i spodenki + skarpetki i na głowę cienka czapka bawełniana. Zamówiłam już opaski dla małej ale zastanawiam się co na główkę jak słońce chyba jakąś chustke musze kupić

Zdrowych i Wesołych Świąt, Smacznego Jajka, Mokrego Dyngusa i Kicającego Zajączka życzymy Waszym Dzieciaczkom, Wam, Waszym Rodzinom i Najbliższym:-)

Kolejny dzień z infekcją Miśka czas zacząć:-( Chrypka niestety nadal jest, katarek też, ale na szczęście glukoza idealna.

Dziewczyny życzę wam Radosnego Alleluja!!! Pięknych świąt spędzonych rodzinnie bez nerwów, spięć. By słoneczko sprzyjało spacerkom z naszymi pociechami a zdrowie i apetyt dopisywały. By zmartwychwstały błogosławił zdrowiem i szczęściem wasze rodziny!!!
Tym co w święta chrzczą swoje dzieci - udanych chrztów
Tym co zmieniają stan cywilny ;) PIĘKNEGO WSPÓLNEGO ŻYCIA!!!! :))))

reklama
Zobacz załącznik 348319Kolorowych,spokojnych i zdrowych Swiat Wielkanocnych oraz mokrego Smigusa Dyngusa ;) Oby te swieta byly czasem spokoju i odpoczynku dla nas wszystkich.

Załączniki

• krolik o szybe.gif
    krolik o szybe.gif
    34,5 KB · Wyświetleń: 68
Do góry