reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
ja kupiłam z Rossmanna babydream filtr 50 i jest ok, tylko dosyć gęsty.
ogólnie mają dobre kosmetyki i bez parabenów więc ich używam.
ja sobie zrobiłam popcorn i obejrzałam rodzinkę.pl :-)

ja też ten krem kupiłam, jestem zadowolona:)

Ewcia - trochę za dużo tych ciuszków, ale to tylko moje zdanie, ja ubieram Maćkowi body z długim, i swetersk cienki zasuwany, spodnie cienkie bawełniane ze skarpetkami, bez kocyka:)

Smacznego jajka, pociechy z malenstw i dużo spokoju na te Święta oraz mokrego Dyngusa dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczeta widze ze piszecie jak ubieracie maluchy ja mojemu dzis zaluzylam takie cieplejsze(grubsze nie cieniusienkie) body z dlugim rekawem rajstopki dzinsy i dzinsowa kurteczke i mysle ze bylo ok :-) a co z tymi deserkami???od 3 miesiaca???:szok::szok::szok: to az tak sie pozmienialo od mojej ostatniej ciazy:confused::confused::confused: kiedys bylo od ukonczenia 4 miesiaca i tak tez jest na wiekszosci jedzonka kaszek i deserkow a dzieciaki na cycu ponoc od 5 ale a chce zaczac za jakies 2-3 tygodnie sprobowac powolutku wprowadzac nowosci bo moj maly ma skaze i jak zjem jajka to zez dostaje wysypke swedzaca:baffled: wiec raczej jest alergikiem wiec podwojnie bede sie bala wprowadzac nowosci :zawstydzona/y: z corka niemialam takich problemow do dzis niejest na nic uczulona

zycze wszystkim wesolych swiat i mokrego dyngusa :-)

u nas ciężki dzień padam z nóg, Mała cały dzień strasznie marudna, chyba było jej za gorąco, no w sumie to dla niej też nowość:-)
na szczęście już wieczór, my na święta jedziemy do Wisły, tak więc będę we wtorek dopiero

Życzę udanych i pogodnych Świąt, dużo zdrówka dla Waszych Maleństw, Wszystkiego dobrego!!!

Oj Kochane pamiętam Święta Bożego Narodzenia jak większość z Nas oczekiwała na maleństwo, odliczałysmy dni do porodu... a tu już kolejne Święta....
Dziewczyny znikam spać, jutro trzeba wczesnie wstać o 7:00 mamy ciasto odebrać, potem w niedziele rano zawieźć na sale ... następnie z koszyczkiem do kościółka i reszta przygotowań... ale mam stresa! Oby Chrzest i chrzciny się udały.. trzymajcie kciuki:)

Jeszcze raz z okazji zbliżających się Świąt życzę Waszym rodzinom, krewnym i znajomym: zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja!

Moja dziś miała bodziaka z krótkim na to cienka bluzeczka i spodenki + skarpetki i na głowę cienka czapka bawełniana. Zamówiłam już opaski dla małej ale zastanawiam się co na główkę jak słońce chyba jakąś chustke musze kupić

Zdrowych i Wesołych Świąt, Smacznego Jajka, Mokrego Dyngusa i Kicającego Zajączka życzymy Waszym Dzieciaczkom, Wam, Waszym Rodzinom i Najbliższym:-)

Kolejny dzień z infekcją Miśka czas zacząć:-( Chrypka niestety nadal jest, katarek też, ale na szczęście glukoza idealna.

Dziewczyny życzę wam Radosnego Alleluja!!! Pięknych świąt spędzonych rodzinnie bez nerwów, spięć. By słoneczko sprzyjało spacerkom z naszymi pociechami a zdrowie i apetyt dopisywały. By zmartwychwstały błogosławił zdrowiem i szczęściem wasze rodziny!!!
Tym co w święta chrzczą swoje dzieci - udanych chrztów
Tym co zmieniają stan cywilny ;) PIĘKNEGO WSPÓLNEGO ŻYCIA!!!! :))))

reklama
Zobacz załącznik 348319Kolorowych,spokojnych i zdrowych Swiat Wielkanocnych oraz mokrego Smigusa Dyngusa ;) Oby te swieta byly czasem spokoju i odpoczynku dla nas wszystkich.

Załączniki

• krolik o szybe.gif
    krolik o szybe.gif
    34,5 KB · Wyświetleń: 57
Do góry