reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

złotko - zrób koniecznie badania i uważaj na siebie.
aniwar - mi się Marysia jeszcze nie zaniosła. ogólnie ona mało kiedy płacze. ani też dmuchałam do buzi.
ariska - mam nadzieję że wyniki idealne a całe to badanie to tylko dla upewnienia.
ja nie mogę - to moje dziecko by chciało siedzieć. już nawet szarpie za rajtuzki i usiłuje się podciągnąć.

reklama
Kurcze a moja Domi nie chce się podnosić głowę dzwiga ale łapki na na boki i nie chce się podpierać mam nadzieje że to nic złego...

Mała w łóżeczku, a ja oglądam tv m nie ma i dobrze

dobrej nocy

A ja wlasnie ostatnio zauwazylam ze moja mala bierze glowke tak na boczek i wtedy sie siluje i chce podnosic.. ale tez sie zastanawiam czy to prawidlowo, bo ona tak sie wygina..

A ja wlasnie ostatnio zauwazylam ze moja mala bierze glowke tak na boczek i wtedy sie siluje i chce podnosic.. ale tez sie zastanawiam czy to prawidlowo, bo ona tak sie wygina..
nie wiem czy prawidłowo - ale najwyraźniej normalnie - bo Marian jak ma plac to się w ten sposób w kółko obraca. A nerwuje się przy tym okrutnie. A teraz wciągła pieluchę do buzi i na coś się tam żali.

reklama
Do góry