reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Blondi jem tran w kapsułkach, ale czasem to mi się po tym cały dzień odbija :-)

iwi10 ja nawet nie pomyślałam aby małemu dawać....

lolcia nie mam za złe bo sobie ściągnęłam ten poradnik
fajny jest:-)

zrobiłam jarzynowa , mój strasznie nie chciał a jak mu dałam skosztować - to daj jeszcze...
faceci :-)

reklama
Mam rozumieć że podajesz iwi małemu tran? a czy pediatra Ci zalecił czy sama dajesz?
Claudia ty sama pijesz tran, a mały czerpie gdy je pierś, dobrze rozumiem? A przecież ten tran jest w kapsułkach, nie trzeba się zmuszać do picia i czucia smaku;-P

Jak byliśmy na pierwszej wizycie w przychodni to zaleciła Frankowi podawać tran zamiast witamin, bo tam wszystko już jest. W Norwegii od początku zalecają tran na początek poleciła parę kropel, a potem małą łyżeczkę i niestety mamy podawać w płynie no i jest paskudny.

a my dziś po eeg wkońcu się udało zrobić bo mała jako tako spała. Babka mi gada czy ona zawsze tak nerwowo śpi, ciekawe czy ona by spała dobrze jakby ją położyli u kogoś na stole i kazali spać. O 7 musiałam ją obudzić i robić wszystko żeby nie zasnęła i w aucie kilka razy już prawie był odlot ale dałyśmy rade :) a teraz odsypia

Witam.

Ewcia822-gdyby mój Szymuś wytrzymał w łóżeczku godzinę to byłabym w 7 niebie.

Ciągle na rękach,nie dobrota mała,teraz Emi go zabawia.

U nas dzisiaj strasznie zimno.

Nuuuudy....siedzimy do 19-stej sami,mąż w pracy.
Już czasami to mam tak dosyc tego siedzenia w domu,że szok...:szok:

Oj padnieta cos jestem...wrocilismy ze spacerku,nakarmilam Bartusia sama zjadlam i jestem padnieta, te spacerki to mnie wykanczaja,nawdycham sie swierego powietrza i najchetniej polozylabym sie teraz spac:-)
Bartus teraz siedzi sobie w lezaczku,maz ogarnia kuchnie a ja mam chwilke na BB:-)

iwi--- no własnie jak jest z tym tranem.. bo ja mam orgnalny tran z Norwegi "Apotekets" no i dla straszego pediatra w Polsce sie zgodziła go podawac.. ale dla Kuby powiedziała ze absolutnie nie bo ona niewie jaki ma skład.. i ze tran uczula ... no i jestem w d... bo mój straszy pije tran ładnie o smaku cytryny .. a dla Kuby ten tran stoi i czeka jest bezsmakowy.. od kiedy podajesz? mozesz napisac cos wiecej na ten temat

witam
my dzis wyszlismy z norki na godzinkę ale mamy 17 stopni:) Tomek spi.. Kuba grasuje.:)

a my dziś po eeg wkońcu się udało zrobić bo mała jako tako spała. Babka mi gada czy ona zawsze tak nerwowo śpi, ciekawe czy ona by spała dobrze jakby ją położyli u kogoś na stole i kazali spać. O 7 musiałam ją obudzić i robić wszystko żeby nie zasnęła i w aucie kilka razy już prawie był odlot ale dałyśmy rade :) a teraz odsypia

i jak wszystko ok??

aniwar -- jak Ci sie Bartuś zanosi podczas płaczu.. musisz wdmuchnąc mu do buzi powietrze... i tak wdmuchiwac az przestanie sie zanosic:) ja mam takie zanoszenie x2 :) Tomek do dzis jak płacze to sie zanosci az sie siny robi i trzeba mu własnie tak powiewietrze wdmuchiwac... ja poprostu nabieram powietrza i dmucham mu w buzie.. az sie uspokoi podobno dzieci z tego wyrastają :)

reklama
Do góry