C
claudia4you
Gość
mały zasypia
ale przez ten katar to ciężko mu będzie usnąć ...
biedaczek
ale przez ten katar to ciężko mu będzie usnąć ...
biedaczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aniwar - mój Maciuś chyba nie jest płochliwy, może grać radio, możemy rozmawiać jak chce to zasnie i wtedy nawet śpi głębiej niż jak w ciszy zasypia, ale masz racje jak mąż opróżnia nos
czasem a ja karmie małego to tak podskoczyć potrafi że aż się wystaszę ja a od kaszlnięcia to nie wiem czy się wzdryga, bo jeszcze nie byłam chora
claudia - zdrówka dla Michasia! I proszę zrób coś dla mnie:nie wychodź z nim na spacery, on jest chory i musi się wykurować, szczególnie, że mamy kwiecień "plecień bo przeplata trochę zimy troche lata", jest wietrznie i tylko można się zaziębić bardziej, daj mu wyzdrowieć i dopiero będziecie spaceować. Maluszek Twój ma osłabiony organizm, taki wiatr zdrowemu zaszkodzić może a co dopiero Michasiowi. Kurcze nie chce żeby znów antybiotyki brał i dlatego proszę daj mu odetchnąć od szpitali. Buziaki dla Michałka:-*