moja mała nadal śpi a jachciałabym by się obudziła by iść na spacer i na rynek przy okazji bo rosołek za mna chodzi a lodówka pusta. ale przynajmniej popłaciłam rachunki i zaczęłam robić pita - swoje dane juz naniosłam zostały męża ale nie wiem gdzie on schował swoje a nie chce mi się szukać poczekam aż przyjdzie.
reklama
kochana moj juz dlugo spi na brzuszku, ale zaczelam go klasc dopiero jak sobie sam przekladal glowke. nie jestem za kladzeniem na brzuszku powyzej 3h, ale moj tylko tak spi w nocy, na plecach pobudka co 40min bo wybudzza go odruch moro i nie tylko.. ajak mu nie wygodnie lub cos daje znac od razu.Tak ekspresowo tylko przejrzalam ostatnie strony bo tu dawno nie zagladalam i chcialam tylko nawiazac do tego co, ktoas z was pisala (przepraszam ze nie wiem ktora) o spaniu na brzuszku w nocy. Nie boisz sie kochana tak w nocy jej zostawiac? Ja sie boje ale moze przewrazliwiona jestem . W dzien jak mi mala czasem spi na brzuszku to daje jej glowke na bok a ona daje ja tak w trakcie ze lezy centralnie na nosku i jej musze glowke znowu na boczek dawac. Jakos by mi to w nocy spokoju nie dalo .
Uciekam. Milego dnia
jutro wypisuje o 2 tyg i reszte do konca siuerpnia.dziewczyny a wy pisalyscie juz wnioski o te 2 tyg dodatkowego maciezynskiego czy go si episze dopiero pod koniec tego zwyklego?
Marcepanek, sliczne malenstwo, gratulacje!
iwi10
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny mam nadzieję że tu coś podobnego dostane popytam dziewczyny na forum które tu dłużej mieszkają, a ja normalnie fiksuje co chwile myje ręce i staram się z daleka trzymać głowę tylko nieraz się nie da jak trzymam na rękach to się nie odzywam a on do mnie takie słodkie uśmiechy puszcza.
Ja też już ogarnęłam mieszkanie jeszcze muszą odkurzyć i będzie ok. a potem zrobić dla siebie obiadek bo M dzisiaj w pracy dostanie.
Marcepanek gratuluje :-)
Ja też już ogarnęłam mieszkanie jeszcze muszą odkurzyć i będzie ok. a potem zrobić dla siebie obiadek bo M dzisiaj w pracy dostanie.
Marcepanek gratuluje :-)
My już po spacerku, niestety mega krótkim (20 min.) bo zaczęło padac. Naszczęście moje dziecko zdążyło w tym czasie zasnąc i mam nadzieje że teraz w domu troche pośpi.
Kate ja też dostałam pit z zakładu pracy i ZUS-u i nie bardzo wiem co z tym zrobic- czekam az teśc przyjedzie to może mi to rozliczy, bo on się na tym troche lepiej zna.
Kate ja też dostałam pit z zakładu pracy i ZUS-u i nie bardzo wiem co z tym zrobic- czekam az teśc przyjedzie to może mi to rozliczy, bo on się na tym troche lepiej zna.
ja dostalam tylko z pracy i wszytsko tam juz bylo.
my po szczepieniu i placz byl straszliwy, tosianda wazy 5750 gr klocurek straszny z niej. kurde martwie sie bo lekarka mnie opioerniczyla, ze nie przyszlam z tym krwiakiem ze sie nie wchlanal do konca ale jak byla polozna to stwierdzila ze jest ok. w piatek jedziemy na konsultacje do szpitala w prokocimu i boje sie czy przez to tosianda bedzie miala jakies problemy.
jak nie urok to sraczka jak to mowia wrrrrr
my po szczepieniu i placz byl straszliwy, tosianda wazy 5750 gr klocurek straszny z niej. kurde martwie sie bo lekarka mnie opioerniczyla, ze nie przyszlam z tym krwiakiem ze sie nie wchlanal do konca ale jak byla polozna to stwierdzila ze jest ok. w piatek jedziemy na konsultacje do szpitala w prokocimu i boje sie czy przez to tosianda bedzie miala jakies problemy.
jak nie urok to sraczka jak to mowia wrrrrr
u nas spacerek też krótki bo zaczęło pokrapiwać a teraz za to słońce wyszło...
mój Antek pobił w nocy rekord spania usnął praktycznie przy butli tak o 20.30 a wstał na cyca o 5
my dziś dłużej sami bo mąż pojechał do MOPSu z poprawionym zaświadczeniem o zarobkach...
mój Antek pobił w nocy rekord spania usnął praktycznie przy butli tak o 20.30 a wstał na cyca o 5
my dziś dłużej sami bo mąż pojechał do MOPSu z poprawionym zaświadczeniem o zarobkach...
madzia6485
Fanka BB :)
Witam
U nas pogoda taka nijaka, ale spacerek zaliczony, a teraz siedzę i ledwo patrzę po kolejnej do du...y nocce. Miki zajada a ja znowu mam trochę do nadrobienia.
Marcepanek fajnie że zajrzałaś do nas i gratuluję maleńkiej panienki
U nas pogoda taka nijaka, ale spacerek zaliczony, a teraz siedzę i ledwo patrzę po kolejnej do du...y nocce. Miki zajada a ja znowu mam trochę do nadrobienia.
Marcepanek fajnie że zajrzałaś do nas i gratuluję maleńkiej panienki
Wszystkiego najlepszego dla naszej modeleczki Marii - Damqelle
reklama
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Mi kadrowa powiedziała, że mam złożyć ten wniosek tak mniej więcej na miesiąc przed ukończeniem urlopu macierzyńskiego.dziewczyny a wy pisalyscie juz wnioski o te 2 tyg dodatkowego maciezynskiego czy go si episze dopiero pod koniec tego zwyklego?
Podziel się: