reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

moja mała nadal śpi a jachciałabym by się obudziła by iść na spacer i na rynek przy okazji bo rosołek za mna chodzi a lodówka pusta. ale przynajmniej popłaciłam rachunki i zaczęłam robić pita - swoje dane juz naniosłam zostały męża ale nie wiem gdzie on schował swoje a nie chce mi się szukać poczekam aż przyjdzie.

reklama
Tak ekspresowo tylko przejrzalam ostatnie strony bo tu dawno nie zagladalam i chcialam tylko nawiazac do tego co, ktoas z was pisala (przepraszam ze nie wiem ktora) o spaniu na brzuszku w nocy. Nie boisz sie kochana tak w nocy jej zostawiac? Ja sie boje ale moze przewrazliwiona jestem ;). W dzien jak mi mala czasem spi na brzuszku to daje jej glowke na bok a ona daje ja tak w trakcie ze lezy centralnie na nosku i jej musze glowke znowu na boczek dawac. Jakos by mi to w nocy spokoju nie dalo ;).

Uciekam. Milego dnia :)
kochana moj juz dlugo spi na brzuszku, ale zaczelam go klasc dopiero jak sobie sam przekladal glowke. nie jestem za kladzeniem na brzuszku powyzej 3h, ale moj tylko tak spi w nocy, na plecach pobudka co 40min bo wybudzza go odruch moro i nie tylko.. ajak mu nie wygodnie lub cos daje znac od razu.

dziewczyny a wy pisalyscie juz wnioski o te 2 tyg dodatkowego maciezynskiego czy go si episze dopiero pod koniec tego zwyklego?
jutro wypisuje o 2 tyg i reszte do konca siuerpnia.

Marcepanek, sliczne malenstwo, gratulacje!

Dzięki dziewczyny mam nadzieję że tu coś podobnego dostane popytam dziewczyny na forum które tu dłużej mieszkają, a ja normalnie fiksuje co chwile myje ręce i staram się z daleka trzymać głowę tylko nieraz się nie da jak trzymam na rękach to się nie odzywam a on do mnie takie słodkie uśmiechy puszcza.
Ja też już ogarnęłam mieszkanie jeszcze muszą odkurzyć i będzie ok. a potem zrobić dla siebie obiadek bo M dzisiaj w pracy dostanie.
Marcepanek gratuluje :-)

My już po spacerku, niestety mega krótkim (20 min.) bo zaczęło padac. Naszczęście moje dziecko zdążyło w tym czasie zasnąc i mam nadzieje że teraz w domu troche pośpi.

Kate
ja też dostałam pit z zakładu pracy i ZUS-u i nie bardzo wiem co z tym zrobic- czekam az teśc przyjedzie to może mi to rozliczy, bo on się na tym troche lepiej zna.

ja dostalam tylko z pracy i wszytsko tam juz bylo.

my po szczepieniu i placz byl straszliwy, tosianda wazy 5750 gr klocurek straszny z niej. kurde martwie sie bo lekarka mnie opioerniczyla, ze nie przyszlam z tym krwiakiem ze sie nie wchlanal do konca ale jak byla polozna to stwierdzila ze jest ok. w piatek jedziemy na konsultacje do szpitala w prokocimu i boje sie czy przez to tosianda bedzie miala jakies problemy.

jak nie urok to sraczka jak to mowia wrrrrr

u nas spacerek też krótki bo zaczęło pokrapiwać a teraz za to słońce wyszło...
mój Antek pobił w nocy rekord spania usnął praktycznie przy butli tak o 20.30 a wstał na cyca o 5:)
my dziś dłużej sami bo mąż pojechał do MOPSu z poprawionym zaświadczeniem o zarobkach...

Marcepanek GRATULACJE :)

My po spacerku Tomcio nadal śpi :)

Ja od razu wypisałam o 2 tyg dodatkowe tak mi kazali. A o urlop jaki mi został z ubiegłego roku wypiszę w czerwcu. I tym sposobem wracam do pracy 1 sierpnia :(

Witam

U nas pogoda taka nijaka, ale spacerek zaliczony, a teraz siedzę i ledwo patrzę po kolejnej do du...y nocce. Miki zajada a ja znowu mam trochę do nadrobienia.

Marcepanek fajnie że zajrzałaś do nas i gratuluję maleńkiej panienki

Wszystkiego najlepszego dla naszej modeleczki Marii - Damqelle

reklama
Do góry