reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

NO DUŻO MAMY LEKARZY DO ODWIEDZENIA, ALE CO ZROBIĆ, KONTROLA JEST WAŻNA

WAŻNE ABY WSZYSTKO GRAŁO
ja się ciesze na tą rehabilitację, bo trzeba Miśka rozruszać, ma zastane rączki i nie chce ich do góry dawać

reklama
czesc,
wpadam jak po ogien :)
damqelle - poncho ladne, fajne i mysle ze bardzo praktyczne.
blondi ja na takie spotkanie bym sie chetnie przeszla bo moze w koncu by mi ktos pomogl ale do katowic to ja nie dojede - za daleko, szkoda!!!
claudia - wszystko bedzie gralo!!
my dostalismy sie do pediatry = wizyte mamy w srode o 19.00, jestem ciekawa co powie pani doktor i czy spelni moje oczekiwania, bo reklame ma dobra :)

Wybrałam Katowice :) A tak w ogóle to czytałam że wybierasz się do Pogorii :) Ja do Pogorii od siebie mam jakieś 20 minut autem :) Więc może kiedyś umówimy się na kawusię:)

No bylismy z męzem ostatnio chyba w piatek na Pogorii:) my też samochdem jedziemy z pół godzinki:) tylko że ja nie mam prawka wiec wiesz trudno będzie się spotkać akurat tam no chyba, ze znów całą rodzinką się tam wybierzemy:)

samantaa - to coś takiego: "Pokrowce próżniowe" - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 49.99 zł (cena rynkowa: 59.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
ja kupowałam na KDC, ale na All też pewnie są. Pakujesz do tego ciuchów w których się nie chodzi, zamykasz i wysysasz powietrze odkurzaczem. Worek zmniejsza pojemność błyskawicznie i można schować do szafy, na pawlacz - zajmuje o wiele mniej miejsca

KOMPLET WORKI PRÓŻNIOWE WOREK 5 SZTUK 60x50 (1498441804) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłam te

witam nową mamusie:) my już po kąpieli po cycu i leżymy. Natalia ledwo co na oczy patrzy ale jeszcze się śmieje i szuka zaczepki:) cudna jest:) my dziś dwa razy na dworze ale w południe zimniej niż pod wieczór. Mąż zaraz będzie usypiał a ja idę płacić górę rachunków i jak coś zostanie to zamawiam komplet militarnych body:) upatrzyłam takie na allegro a że nasz przyjaciel jest byłym wojskowym to zrobimy mu prezent i ją odstawimy na militarnie:) miłej nocy

reklama
witam się wieczorową porą...u nas spokój i cisza. Dziś zaliczyliśmy spacerek a później gugaliśmy, ćwiczyliśmy i sprzątaliśmy w chuście i tak minął dzionek.
dziewczyny mój Maciuś już ma ponad 2 mce i nadal nie przewraca się z plecków na brzuszek i odwrotnie. Raz mu sie udało i tego byłoby na tyle....czy to normalne że taki leniwiec?

hania witam na forum:) widzę, że kolejny Bartuś na forum:)
damquell też kupię takie worki ale muszę dostać wypłatę:)
asiak to spotkanie z Jacykowem też będzie we Wro,ale ja z racji tego że nie trawię faceta to raczej dam sobie spokój...

Do góry