a dlaczego to pływać nie możesz ???
Ariska- jeśli chodzi o pływanie, to ja nie mogę, ponieważ u mnie ciąża jest zagrożona i nie mogę się przemęczać, ani się wysilać. Ale ogólnie tak jak dziewczyny pisały, jeśli jest wszystko w porządku, to nie ma żadnych przeciwwskazań, tylko trzeba uważać na czystość tych basenów.
Pisałyście o toxo- ja też mam wynik ujemny i będę robić kolejne badania w przyszłym tyg. Ja mam o tyle dobrze, że u mnie w pracy mamy wykupiony pakiet medyczny i za jakąś miesięczną opłatą, którą mi ściągają z wypłaty, mam prawie wszystkie badania ciążowe za darmo. Oczywiście oprócz USG 3D, ale to raczej jest zbyt kosztowne, żeby takie rzeczy robili w cenie pakietów. Także dziewczyny, jeśli wasi mężowie maja taka możliwość np. korzystania w pracy z takich pakietów, to myślę że warto, bo to wychodzi dużo taniej. Oczywiście wiem, że to wszystko zależy od firmy, a raczej pracodawcy- niestety:-(.
Właśnie co na obiad? Mnie zostało jeszcze leczo, więc chyba tym zaspokoję swoje kubki smakowe:-)
U nas w Krakowie dalej upały, mimo że popadło dziś rano.
Karolcia1125 mnie też dziś w nocy bolał brzuch. Też musiałam zażyć no spe. Mnie się wydaje, że to macica się powiększa i stąd te bóle, no bo lekarze, nie znajdują u mnie innego wyjaśnienia.