reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Ribi ja mysle o tych zajeciach plywania dla niemowlat. Slyszalam same pozytywne opinie. Czytalam na roznych stronach i tak jak piszesz dziecko musi mec skonczone 3 miesiace. Mysle ze my zaczniemy chodzic jak sie juz tak cieplej zrobi- planujemy jakos na poczatku maja.
Fajnie ze udalo Ci sie znalezc osobe kompetentna w sprawie wiazania chusty- zawsze to taka fachowa porada:)

reklama
Dziewczynki dzięki za pomoc. Już po karmieniu. Zjadła najpierw 50 ml, potem pół godziny zabawy, kolejne 50 ml, znów zabawa i teraz około 30 ml. Wszystko w ciągu 1,5 godziny czyli tak jak cyca pije sobie czasem z przerwami. Ja już odciągnełam dwa razy pokarm i wyszło aż 110 ml z obu za jednym zamachem. Najgorsze że muszę to mleko wylewać.
Ale karmienie butlą to zabawa straszna. Zrób, zagrzej, wyparz, nie chce to znów to samo. Masakra. A cyc raz dwa.
Środowiskowa mówiła że mam dopajać jakby okazało się że będzie za jakieś dwa dni bez kupki to wtedy a jak zrobi normalne to nie trzeba. Najgorsze że ona jak mocno głodna to głośno płacze. Więc zanim zrobię butlę to się nasłucham. Ale byle do wtorku. Może już przestane brać antybiotyk.
Ale frytki z mc donalda smakowały i coca cola też :-)

Ribi -Ja rozglądałam się,niestety u mnie nie da rady,ponieważ musi to być basen gdzie jest jakoś mniej chloru.ew. Warszawa mi zostaje..

Damqelle u nas Dziunia tez jest numerem 1. Piotrek przez pewien czas tylko przy tym jadł i jeszcze Zodiak-Na melanżu ale hiciory heheheh

Ja już w domku jestem
dużo roboty, pranie sprzątanie itd...

Ale cieszę się , że jestem
odsapnę sobie

iwi to nieźle szybko mały będzie miał ząbki - ale jaja :-D

Wybaczcie, że nie będę dużo pisać ,a le chcę się mężem nacieszyć w końcu;-)

Kate to przynajmiej sobie pofolgujesz. z butelką faktycznie zabawa straszna a z cycuchami chwila moment i obiad podany. mnie się jednak ten cycuch zepsuł - boli jak diabli. okładałam makaronem i już trochę lepiej.
u nas jest nauka pływania dla niemowląt w szkole. raz w tygodniu podgrzewają wodę. nie wiem czy się zapiszę bo prowadzący daniel mnie onieśmiela. co prawda mogła bym zbajerować że się rumienię bo woda za gorąca, ale pewnie zbyt dużo uwagi bym poświęciła by brzuch wciągać.
zielona - to muszę ten zodiak obadnąć. he...hiciory:)

Ribi najblizej bedziesz miala do Redeco, tam chyba sa takie zajecia dla niemowląt, a napewno w GEM-ie na Chełmońskiego i tam nie ma chloru ponoć tylko ozon.

claudia odpoczywaj i pobądź z mężem, niech Ci naladuje akumulatorki na następny tydzień

ja tez chcialam chodzic z maluszkiem na basen ale u nas sa tylko baseny chlorowane i jakos sie boje... zwlaszcza ze dzisiaj 5 gimnazjalistow trafilo do szpitala po wyjsciu z wody (bylo za duze stezenie chloru).

reklama
a ja mam deja vu - mari teraz spi mi na kolanach i wyglada identycznie jak anka. mam takie zdjecie :-)
monciaa - słodko wygląda Szymek w objęciach tak dużej maskotki :)
A bym zapomniała!! Buziaki dla Wiktorka i Ali :) Wiktor już 3 miesiące - normalnie czas pomyka godzina za godziną :)

Ostatnia edycja:
Do góry