reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Witam się i Ja:)

Po kalafiorze było ok:) mleczko smakowało,nawet spała dłuzej niz zwykle
Ja juz ppo obiadku-dziś mialam placek po węgiersku zjadłam jeden i zobaczymy ....ale powinno być ok bo smazone jem,więc jestem dobrej myśli.

Martuś -jak złozyłam 13 stycznia to miałam kolo 25 lutego ale juz od razu mi babeczka powiedziała ze raczej w styczniuu nie dostanę predzej w lutym razem z rodzinnym.i tak tez było.Więc jak policzysz miesiąc max to będzie ok,tak jak pisza dziewczyny mogą być juz po 2 tyg(ja mialam tak z krusu)

reklama
JA tez sie przywitam i dzis. Moj maly strasznie humorzasty normalnie mina z sekundy na sekunde mu sie zmienia raz sie smieje za chwile placze jakby go ze skory obdzierali. MAm momenty ze naprawde juz nie wiem co mam robic bo wszedzie mu zle.A czy te skoki rozwojowe jak sa np w 7 tygodniu to caly tydzien trwaja?
A tak poza tym robie sobie dzisiaj torcik z bitej smietany i truskawek.Biszkopt juz sie piecze wiec Ja sama nie wiem jak Ja mam zgubic te kilosy skoro sama sobie stwarzam pokusy :p Wiec nowy watek i owszem jestem za ale mnie tam predko nie zobaczycie jak zjem tego torta- no oczywiscie nie calego sama :))

witam sie i ja:)
nie wiem co jest mojej małej czy to ząbki czy co...cały czas pcha tęce do buzi i gryzie i jak sie jej wyciągnie to płacze:[

witam się i ja. Dzis rano przyjechała do nas teściowa w odwiedziny do wnuczka....ale już pojechała. Maciuś dziś znowu ma problemy z brzuszkiem....teraz śpi i położyłam mu na brzuszek termofor....mam nadzieję, że pomoże długofalowo.

Witam

U nas pogoda dzisiaj beznadziejna. Niby 10 stopni a zimno i strasznie wieje. Śpiąca jestem strasznie i chyba zaraz się zdrzemnę. Mikuś zrobił mi dzisiaj pobudkę o 6 i do 8.30 leżał i się rozglądał.

Byliśmy na mierzeniu i ważeniu no i takie mamy wyniki: 6280 g i 68 cm:-)

Miki cały czas śpi, budzi się na jedzonko i dalej śpi, pogoda szaro-bura to i jemu nic się nie chce. Oby tylko w nocy spał:blink:

Batonik - też patrzyłam na Twoją córę - świetne ma poliki.

A u nas kolki poszły w niepamięć odkąd koleżanka, dała mi Lefax jest spokój.

Ostatnia edycja:
reklama
No widzisz martusiu ja też jadłam kalafiora juz w 3 tygodniu i nic Maciusiowi nie było:)

Wczoraj robiłam placki zimniaczane dodałam cebulki i ok:) Maciuś przespał noc jak zawsze :)
Dziś racuchy zrobie :) dokończe karmić Maciusia i biegnę piec :)

Spacer u Nas też udany ale wietrznie dziś bardzo, jak jutro też tak będzie to może darujemy sobie spacer... zobaczę:(

hej;)mam ten sam dylemat moja Zuzia juz od tygodnia pcha cała piastke do buzi i troszke sie ślini, tez sie zastanawiam czy to mozliwe by 2miesiecznemu dzicku zaczely zabki rosnac...hm....

Mój Maciuś też pcha łapki do buzi, i się slini:) Podobno to normalne dziecko niedawno załapało że łapki należą do niego więc się nimi bawi:)

Ostatnia edycja:
Do góry