reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
WITAM SIE:")
My po sesji:p
zdjecia w galerii....;p

u nas nocka lipa, mała od drugiej nie spała....i mnie cos łapie:(

dziewczyny jakie tabletki na gardło??

Witam.
U nas nocka spoko,więc nawet się wyspałam teraz malutki jeszcze śpi,więc korzystam póki mogę.Próbujemy trochę ustawić godziny jedzenia w dzień,bo męczy mnie już to jedzenie co godzinę zaczynam wydłużać przerwy co 2-2,5 godz.Maluszek nie chce picia,więc nie ma jak go nawet "oszukać",ale wczoraj podałam mu trochę herbatki łyżeczką,mąż śmiał się że taki mały bąbel je łyżeczką może zupy mu dać.

Hej,
a mnie też tak gardło boli, że ledwo ślinę przełykam. Katka ja psikam Hasco Septem i płuczę ziółkami Septosan. Można też Tantum Verde.

Ribi daj znać jak po szczepieniu. Pytałam wczoraj, ale nie odpowiedziałaś, kupowałaś sama szczepionkę na pneumokoki?
Claudia odciągaj odciągaj, niedługo będziesz miała całą zamrażalkę mlenia. Dobrze że udało Ci się z laktacją.
joasiab współczuję, kuruj te swoje dzieciaczki.

Witam się i Ja:)

Katka-Jak mnie bolało gardło 3 tyg temu to dostałam tantum verde,vapno z vit C musujące i syrop profilaktin herbapolu (na bazie aloesu,malin,miodu i czegoś jeszcze)drapało Mnie strasznie w gardle i chciało mi się kasłać(lekarka stwierdziła ze wirusowe..a gardło miałam takie zawalone ze az zaniemówiłam)i w sumie przez 5 dni postawiło mnie na nogi
Dodam ze dała mi to co przy karmieniu piersią nie przeszkadza.

Ribi-To powodzenia na szczepieniu

Joasiab-Bidulki:(Oby dzieci szybciutko wróciły do zdrowia i Wiki nier zaraziła bardziej braciszka....

U Nas narazie ok...choć z rana mam kiepski humor....muszę zadzwonić do znajomego co i jak moze mnie oświeci.....i nie jest tak zle jak mi się wydaje.....

Hejka :-)

Na galeryjce wstawiłam zdjęcie Szymonka.

Claudia-Michaś super wygląda w ogóle nic nie widac żeby chorował.

Katka-ja też brałam tantum werde,spokojnie możesz wziąśc.

Ja idę na kontrole za chwilkę.Niestety prędzej jakoś nie mogłam się wybrac,a w końcu trzeba.
Dzisiaj pewnie ze spacerku nic nie wyjdzie bo wieje okropnie.

Spadam do tego gina.

reklama
Witam dziewczynki:)
Claudia - slodziutki ten twój michaś;P Wogóle wszystkie dzieciaczki są boskie:D
U mnie dalej problem z kupka maluszka:(
Mam pytanie jakie dajecie kropelki swoim maluszkom jesli maja problem z kupkami?:*

Do góry