reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

i ja się witam,
wczoraj pogrzeb babci, stypa, spotkanie w domu, Ala była dzielna, spała prawie cały czas, rodzina zachwycona, napatrzeć się nie mogli, na szczęście nie było przerzucania z rąk do rąk i mała nawet imprezy nie odchorowuje, pięknie spała i nawet dziś ominęły ją brzuszkowe problemy.
dziś dzień znowu intensywny, milion planów, załatwiania i dalej mam robotkę więc spadam, a Alusia się budzi więc idę obiad skończyć szybko.

reklama
czesc, czytam was na raty i tak tez pisze ..na raty:)

damqelle - ...dostalas aniola, wow ...ja tez bym chciala - stojacy? wiszacy?
joasienka, blondi - jest ma bardzo przykro z powodu smierci waszych dziadkow!
joasiab. - prosilas o adres bloga majki, juz pisze
www.majakedzia.smyki.pl
ribi - jak po szczepiniu sie masz? jak teoj maluch to zniosl??

dopoludnia bylam z natalka w przychodni - dostalysmy krem na buziaczka, osuchowo jest okey, zakraplac nos sola fizjol., pepuszek tez juz lepiej wyglada, 1 kupka co 3 dni to zadna patologia,
pogoda przecudna, ale worcilam tak zmachana, ze juz na spacer chyba sie nie wybiore
wczoraj do 3 w nocy walczylam z masa cukrowa na torcik urodzinowy, ciekawe czy bedzie to ladniena torcie wygladalo
natula placze
do milego

Dziewczyny ale ten mój Tomcio się męczy z tym katarem. Aż mu się bańki z nosa robią, tak sapie bidulek i ciężko ma oddychać. Wiki ma gorączkę i kaszle ją okropnie. Niech to zdrówko do nas wraca.

AsiaK będę zaglądać do was regularnie :)

Mały miał punkcję
nie poprawiło się , stoi w miejscu
jutro się dowiem czy nadal ma ta bakterię

Sorki ale nie będę teraz czytać i pisać bo nie daję rady

a my juz po szczepieniu. moj dzielny maciej troche plakusial ale go przytulilam i bylo dobrze. troszeczke sie musial pozalic i powiedziec co sie stalo....zobaczymy jakminie nam wieczor i nocka....

moj dziombelek zasnal po 16 dopiero od rana plakal jakby go cosbolalo, ale watpie w to.. teraz spiocha i ma beke przez sen- zasmial sie jak stary juz 2gi raz:)
cwiczymy z ta moja kluska przewracanie z pleckow na brzuszek.. grzechotke chwyta i bawi sie, zaczepia mnie do gadania i takie inne wiec chyba wszystko ok, bo mialam filmy po porodzie jakie konsekwencje moga byc po vacuum.
w ogole nie mam czasu by tu zagladac.. brakuje mi Was, ale moje zycie sie zmienilo o 180st. w domu jestem samsa nikt nie przypilnuje mlofego, a jak jest spokojny albo spi to ja sprzatam itd..

hej. Pisze z tel. Więc sorry za błędy:) u nas ciężki dzień. Ja do dupy jakaś jakby mnie coś brało i moja mała chyba przejęła nastrój i jakąś niemrawa. Ale płacz tylko był przy cycu cały dzień nie chciała jeść dopiero teraz bekła jak stary chłop i chyba się odblokowala:) dostałam ramki z gliną i powiem wam że nie jestem zadowolona. Gliną nadaje się ale na starsze dziecko bo na takie małe trzeba ją rozgrzać a ona się robi do niczego. W sumie mamy brudną wannę od gliny mała ma całe stopy w glinie. Glina poszła do śmieci a w jej miejsce daliśmy zdjęcia. Ale wykonanie też kiepskie. Nie ma szkiełek a nóżki z tylu ramki ledwo co stoją. Więc trochę żałuję. Uciekam. Miłej nocy

reklama
oh, dopadlam kompa i plaszcze tylek na kanapie zamiast isc spac albo prasowac - jednak musialam obgadac urodzinowego torta dla Majeczki z kolezanka przez skeypa:)
zmiana planow i dekoracji - masa cukrowa polezy sobie i poczeka :)

damqelle - twoj aniolek mnie zachwycil - duze masz to anielskie grono w domu? ja zaczelam robic z masy solnej jak bylam z Natalka w ciazy.. jednak wszystkie maja nowych wlascicieli i mam nadzieje, ze jest im tam dobrze:)

joasiub. - ja bloga pisze od wielkiego swieta ale mam nadzieje, ze bedziesz do nas zagladac:) ...wpadamy do wikusi i wiesz masz super dzieciaczki!! ..a one super mame!!
Zycze zdrowczka!

zreszta jak sobie dzis poogladalam galeryjke naszych bobasow to, az mi serducho zaczelo szybciej bic z wrazenia - mamy piekne i rozkoszne dzieciaczki a czas tak szybko leci!!!

moja Natalka wazy 6kg i cos tam po przecinku:) tak sie ciesze!!! przez 3 tyg urosla prawie 1 cm. ulzylo mi!

Do góry