madzia6485
Fanka BB :)
Kate wchodzisz na allegro na zakładkę MOJE KONTO i tam masz po lewej stronie zakładkę RACHUNKI --- BIEŻĄCE SALDO I WPŁATA i tam masz kwotę do wpłaty i możesz od razu zrobić przelew.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie poddamy siedziś już Antoś jest tym samym dzieckiem co przed szczepieniem a na nózce już nie ma sladu szczepienia
AsiaK dziekuję za słowa otuchy ja też walczę cały czas......
wlasnie mi uswiadomilas, ze od jutra zaczynam moje wilkopostne postanowienia - ojku, az sie przerazilam,bo ja takie radyklane mam postanowienia i nie zdazylam sie nastawic psychicznie!Malutka-mozesz dziewczyny tak mieszaly.....
My po spacerku dzis bylysmy 2 godzinki bo pogoda cudna......................
dziewczyny dzis OSTATKI !!!!!!! JUTRO POPIELEC
ja ekspertem laktacyjnym nie jestem ale moze powinnas sie do takiego zwrocic z prosba o pomoc - a moze twoja dzidzia potrzebuje innej pozycji - ja polecam ta po cieciu. ja dlugo tak karmilam bo mala ulewala i miala problemy z brzusiem. a przyczyna taka, ze Natalka zle technicznie ssie piers.(POMOGLA MI PANI Z PORADNI LAKTACYJNEJ)Monia-t nasze karmienie wygląda tak że przystawiam Małą do piersi i ssie ok 3 minut a potem płacz i znów próbuje ciągnąć i znów płacz i tak w kółko i potem druga pierś i znów to samo. I potem już tak się rozpłacze że jak dam butelke to "rzuca się" na nią i od razu bulki w brzuszku. No więc pomyślałam że może będę odciągać i mieszać bo chciałabym żeby dostawała mój pokarm póki choć troszkę jest. A szkoda mi jej że przy każdym karmieniu musi się tak denerwować i płakać a i tak potem musi dostać butle, a moją walkę utrudnia szkoła