reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Kate wchodzisz na allegro na zakładkę MOJE KONTO i tam masz po lewej stronie zakładkę RACHUNKI --- BIEŻĄCE SALDO I WPŁATA i tam masz kwotę do wpłaty i możesz od razu zrobić przelew.

reklama
dziś już Antoś jest tym samym dzieckiem co przed szczepieniem a na nózce już nie ma sladu szczepienia:)
AsiaK dziekuję za słowa otuchy:) ja też walczę cały czas......
nie poddamy sie:) :)

Malutka-mozesz dziewczyny tak mieszaly.....
My po spacerku dzis bylysmy 2 godzinki bo pogoda cudna......................

dziewczyny dzis OSTATKI !!!!!!! JUTRO POPIELEC
wlasnie mi uswiadomilas, ze od jutra zaczynam moje wilkopostne postanowienia - ojku, az sie przerazilam,bo ja takie radyklane mam postanowienia i nie zdazylam sie nastawic psychicznie!
a na dodatek rozmawiala z tesciowa co jutro na obiad przyzadzic i jak jej powiedzialam ze to jutro popielec, zdziwila sie tak samo jak ja i coz ..bedzie sledzik:)

Monia-t nasze karmienie wygląda tak że przystawiam Małą do piersi i ssie ok 3 minut a potem płacz i znów próbuje ciągnąć i znów płacz i tak w kółko i potem druga pierś i znów to samo. I potem już tak się rozpłacze że jak dam butelke to "rzuca się" na nią i od razu bulki w brzuszku. No więc pomyślałam że może będę odciągać i mieszać bo chciałabym żeby dostawała mój pokarm póki choć troszkę jest. A szkoda mi jej że przy każdym karmieniu musi się tak denerwować i płakać a i tak potem musi dostać butle, a moją walkę utrudnia szkoła:(
ja ekspertem laktacyjnym nie jestem ale moze powinnas sie do takiego zwrocic z prosba o pomoc - a moze twoja dzidzia potrzebuje innej pozycji - ja polecam ta po cieciu. ja dlugo tak karmilam bo mala ulewala i miala problemy z brzusiem. a przyczyna taka, ze Natalka zle technicznie ssie piers.(POMOGLA MI PANI Z PORADNI LAKTACYJNEJ)
trzymam za ciebie kciuki!!

wracamy za chwileczke do domku - jestesmy w lesie, wpad z kawiatami do babci:) dzis dostalo mi sporo kwiatkow - raptem 2, ale sa sliczne :)
zyczen splynelo do mnie zdecydowanie wiecej i sprawily mi duzo przyjemnosci!!

przygotowania do urodzin trwaja :)

powiadacie , że jutro popielec? więc może też sobie wymyślę jakieś postanowienie....może robienie brzuszków:) bo odstawienie słodkiego to chyba nie bardzo;)

moniaivoy ja też jutro mam szczepienie i się tym bardzo stresuję ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. My szczepimy na pneumokoki i 5 w 1....mam nadzieję, że dobrrze robię.

A ja jakaś poddenerwowana jestem...dziś dzien kobiet więc małż kupił mi kwiaty, obiecał też piżamkę:)

Już dużo ogarnięte w domku, jestem zmęczona
zaraz sobie jakiś film dla relaksu puścimy

oczy mnie strasznie bolą :-(

hej dziewczyny :-) moj wypad na hokeja skonczyl sie na pierwszej tercji bo tosianda plakala caly czas, ale butle zjadla. jak na pierwszy raz to odciaglam 2 razy po 70 wiec chyba nie jest zle.
znow nie poczytam bo moj zaraz bedzie ogladac na kompie mecz. to do zas dziewczyny

Cześć kochane

My po USG stawów biodrowych - wszystko ok i nie potrzebujemy wizyty kontrolnej. Zdziwiło mnie to bo myślałam że jest ona standardem.

Ja na razie jakoś od tygodnia nie dokarmiam małego. Oby tak już zostało :)

Dziewczyny, ja potrzebuję pomocy!!!! Trafiła mi się fajna praca. Czy któraś z Was wie czy można przerwać urlop macierzyński???

Farbka z tego co wiem to można przerwać urlop macierzyński po 14 tygodniach tego urlopu ale tylko jeśli ojciec dziecka wykorzysta pozostałą część urlopu. Jeśli ojciec nie chce to pracownica musi wykorzystać urlop w pełnym wymiarze.

Witajcie

U nas nocka koszmarna. Wiki dusił kaszel do 1 w nocy, wybudzała się co chwilkę. Tomek ma taki katar, że jak oddycha to az bańki mu się robią z nosa :( Oj pochorowały mi się dzieciaczki okropnie :(

Farbka ja się nie znam na tym. A co to za praca?? Gratulacje :)

reklama
Do góry