reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej dziewczyny!
nam sie dzisiaj nie udalo wyjsc na spacerek bo kolezanka wpadla i jakos nam sie tak rozlazl ten dzien ze nie zdazylysmy pospacerowac.
My mala kapiemy dokladnie tak samo jak Blondi-zdjecie vardzo dobrze to pokazuje;)
Ribi super ze bedziecie mieli sesje z synkiem- fajnie miec taka zdolna kolezanke;)
Gogi my chyba tez bedziemy szczepic tymi bezplatnymi-moze nie tyle ze wzgledu na koszty co po naczytaniu sie informacji o szczepieniach skojarzonych..
B-iala dobrze zorganizowana jestes. Podziwiam:)

reklama
Samanta - głowa do gory! Nie wkręcaj sobie niepotrzebnie zlego humoru! :) Każda z Nas boryka się z całą wyprawą jeśli ma wyjść z dzieckiem:) i wiekszość z nas sama wybiera się na spacer bo mężowie pracują, a zawsze możesz poprosić znajomą żeby częściej zajrzała to spacer się uda, przecież są sąsiedzi skoro tak Ci zależy na spacerach to poproś sasiada dwa razy w tyg żeby Ci pomógł, pomyśl o dziewczynach które mają dwójkę lub trójkę dzieci i jakoś sobie radzą:) więc wiecej optymizmu, jak się nie uda wyjść na spacer zawsze można na forum z nami posiedzieć :p ;-D :-)

Własnie się wykąpałam, Maciuś mi zasnął na troszku, zaraz szybka kolacja i biorę sie za kąpiel Maciusia, mąż na popołudniową zmiane poszedł, teraz będzie pracował przez 2 tygodnie od 14 do 22:00, wiec kąpiel Maciusia zostaje mi, ale już się przyzwyczaiłam:)
Miłego wieczorku:)

Blondi ale mnie zmotywowałaś :-), do tego stopnia że wybrałam się dziś na spacer sama. całe szczęście że przyjechał brat męża i zniósł mi wózek bo moj zapomniał rano jak jechał do pracy. Tym razem nie bawiłam się w bluzy, dresy bo to tylko mnie wkurzało przy ubieraniu jak mi się wszystko ściągało, podwijało. I znalazłam sposób na ubieranie... najpierw ja, poza kurtką a później mała, moja kurtka i idziemy a zapinam się na dole jak już Zośka leży sobie wygodnie opatulona w wózku.

Biała - naprawdę podziwiam, skad TY dziewczyno masz tyle sił
.

blondi,klaudoos-dziewczyny jak kupiłyscie ramki z glinka to biala czy terrakota???bo ja bym zamowila ciemne ramki palisander,ciemny braz albo jasny braz,teak-cos w tych kolorach i nie wiem czy sie nie zleja z ta terakota.a biała z kolei czy za jasna nie bedzie... I czy te glinki sa za pleksa??? Czy tak luzem bo kurzyc tez sie bedzie jak luzem.

Martusiu ja zamówiłam naturalny kolor :) oto link:)RAMKA Z GLINĄ GRAWEROWANA na prezent, DZIEŃ BABCI (1396826876) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Moje glinki nie były za pleksą no niestety sa narażone na kurz, ale do pleksy przykleja się glinę bo ona podczas schnięcia kurczy sie, zreszta była instrukcja dołaczona i tam wszystko pisalo:)

Zaliczylismy spacerek 40 minutowy z Maciusiem, przespał spacer i jak wrócilismy to jeszcze z 30 min pospal, zdążyłam odkurzyć, rozwiesić pranie i wstawic nowe, a teraz się karmimy :) i was podczytujemy:)

a ja dopiero teraz.
my dziś u pediatry na wizycie, wszystko ok, wysypka na buzi i brzuszku to potówki więc się cieszę że nie ma żadnego uczulenia moja Ala.
potem spacerek, zakupy, a jak wróciliśmy to upiekłam ciasto, ugotowałam kisiel i obiad.
mąż dziś wcześniej wróci więc idę obiad skończyć.
wczoraj ciężka nocka, Ala nie spała do 23:30 od 18:30, masakra, padałam normalnie, na szczęście mąż ją ponosił, potulił to się wykąpałam chociaż.
miłego wieczorku

Blondi,Dzieki Kochana-własnie ta dzis patrzylam:) min,albo jasny braz ze wstazka albo ciemny braz ze wstazka...a Ty jaki kolor wybrałas??

Moje córeczka nawet sikając wyznaje mi miłość :D

IMGP2770.jpg
pencil.png

reklama
Nie umiem długo siedzieć przy kompie, plecy mi siadają w klinice też prawie cały czas siedzę

idę się myć i leżeć

odezwę się chyba jutro znowu

miłego wieczorku

Do góry