ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ribi ile płaciłas za sesje??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć laseczki, my już po spacerku. Jak wyszłyśmy po 12 tak do tej pory Ala sobie śpi. Byłyśmy jakieś 1,5h i jak wróciłyśmy to Ala się obudziła na chwilkę, rozebrałam ją i zasnęła spowrotem.
Wkurzam się, bo chodzę po domu i szukam kartki, na której miałam zapisane na którą w czwartek mam kontrolę słuchu Ali i wcięło ją cholewcia. Już do św. Antoniego się modlę żeby pomógł znaleść i nic... Będę chyba musiała jutro z rana zadzwonić i zapytać na którą to miało być.
Pewnie pomyślicie że jestem jakąś wyrodną matką, ale ja będę szczepić Alę tymi standardowymi szczepionkami, jedynie chcę kupić tą DTPa czyli acelularną przeciw błonicy, tężcowi, krztuścowi za 60zł zamiast pełnokomórkowej. Ania była tak szczepiona, my wszyscy też, więc nie sądzę żeby to miało jakieś ogromne znaczenie czy dziecko jest kłute 1, 2 czy 3 razy. 5min później i tak zapomni o bólu a te 120 czy 200zł wolę przeznaczyć na coś innego.