reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
My mamy jutro szczepienie. Joasia ma grzybki w buzi (zauwazylam w sobote ale nie bylam pewna). Dzis zadzwonilam do naszej pielegniarki co mam zrobic, bo zauwazylam bialy nalot w buzi. I, ze jutro i tak bede w przychodni na szczepieniu. A ona na to pewnie gzybki i ze trzeba leczyc szybko i ona do mnie dzis przyjedzie. Przyjechala, dala recepte(nie wiedzialam, ze pielegniarki moga wystawiac) dla mnie i dla niej. W szoku bylam, zwlaszcza po tym jak traktowala nas polozna (kazala dzien po wypisie ze szpitala- 3 dzien zycia dziecka) jechac 20km do przychodni bo ma za daleko i jej sie nie oplaca:wściekła/y: )

malutka... - będzie dobrze, nie trzeba się denerwować. Najwyżej dostaniesz coś na oczyszczenie się macicy i po kłopocie :)
olandia - niektóre rozwiązania w Anglii sa naprawdę całkiem niezłe... A pleśniawka powinna szybko ustąpić :)

monia-t no pewne plusy maja (dodam darmowe lekarstwa dla kobiet w ciazy i dzieci oraz super pomoc w nauce karmienia piersia) ale minusow chyba jednak wiecej. Opieka w ciazy byla tragiczna (pisalam Wam o moich przejsciach), polozna przez pierwsze 10 dni po porodzie tez a do tego jedyna kontrola jaka mialam po pologu to bardzo pobiezne pomacanie brzucha przez lekarza pierwszego kontaktu (ginekolog tu to specjalista ze skierowaniem). Wcale nie jestem pewna czy u mnie wszysto jest tam ok no ale za miesiac bede w Polsce to pojde:tak:. Ale fajnie, ze teraz ta nasza pielegniarka tak sie przejmuje.
No pomarudzilam, teraz ide spac;-).

Hej witam z rana. Moja mała coraz mniej je i coraz więcej śpi w nocy - hura :-)
Powiedzcie mi, wychodzić na spacer czy nie. Bo w mieście panuje grypa. Ale pogoda ładna a ja mam zamiar unikać ludzi. Zastanawiam się czy coś nie załapiemy.

i ja sie witam z rana:)
oj moja królewna od czasu przyjazdu daje popalic,ciagle płacze i nie wiadomo co chce.przed wyjazdem dostała uczulenia na buzi.skóra az chropowata była.okazało sie ze to przez bebilon.teraz wrociłysmy do enfamilu i buzia gładziutka:) dzis piekne słonko,takze idziemy na spacerek:)

ticker.php

Witajcie :-)

Nie miałam podłączonego kompa parę dni z powodu remontu.Jestem tak do tyłu że szok...

Mam prośbę dajcie link do tych szumów,może i mój synek pośpi przy nich.

W sobotę chrzciny więc roboty troszkę bo robimy w domu.

Miłego dzionka :-)

Witajcie,
malutka...daj znać potem jak wizyta

ja zostaję sama bo ciotka wychodzi :-)

a potem ja do małego idę

czesc kochane - jestem leworeczna a musze klikac tylko prawa bo lewa przez natalke zajeta i chyba bede dlugo pisac... o jeszcze pomocnik w osobie majki przyszedl...

wczoraj czesto zagladalam na bb ale napisac nie zdazylam ...zasnelam:)
maz wrocil z pracy16.00 i po obiadku 16.15 zabral maje i niby na chwile pojechl podac klientowi mapy - wrocili o 20.30 (pojechali do babci do lasu) - w tym czasie ja mialam kierat(nawet zadzwonic nie moglam i denerwowalam sie dlaczego ich jeszcze nie ma) - natalka chyba dostala jakiejs kolki -chwile przed powrotem m.do domu malutka zasnela - szumy pomogly... a majeczka uznala zaraz na progu, ze dzis to ona chce by mama ja kapala i glowe jej umyla... :):) a ja po dopoludniowym spacerze to tylko w rece rehabilitanta sie nadawalam - nie mam kondycj... kolo 23.00 jak sie plozylam to nie bylam w stanie reka ruszyc ale palec po klawiaturze jeszcze sie slizgal i przegladalam dekoracje ciast masa lukrowa
czy ktoras z was robi taki bajery??????????

ribi dlaczego do okulisty szliscie ??
bo ja nie bylam ....

joasiab. tak wlasnie myslalam by zrobic to w takim przyjaznym dzieciom miejscu - tylko co dzieciaczkom do jedzenia przyg. tort musi byc-to oczywiste, mufinki? a co z tzw. kolacja? joasiu boje sie tych roznych preferencji i zarowno dzieci jak ich rodzicow - jak ty sobie z tym radzisz???????

kate nasze natalki swietowaly wczoraj swoje miesiecznice:) zdroweczka zyczymy!!

blondi jak trzymasz maciusia kiedy sama go kapiesz? ja nie umiem sobie poradzic..

claudia trzymam kciuki za punkcje!

Ostatnia edycja:
reklama
i ja sie witam...u nas jak zwykle cyc...macius nie chce teraz zasnac po nocce nie spimy od 6....jak nie piers to baczki i co przysnie to sie budzi...

asiak bylismy u okulisty bo maciek byl naswietlany wiec proponuja zeby isc sprawdzic czy wszystko ok....

Do góry