reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja tez nie lubie gumy ciumkac:)

Natala ma dzis dzien tatusia a Maja nie poddaje sie w walce o tatusiowa uwage :)
Chyba Misiowi meliske sparze:)tak na wszelki wypadek:)

ja czytalam watek od dechy do dechy i nie spotkalam linku do szumow:) poprosze o jeszcze jedna szanse!

u nas zaden smoczek nie jest dobry a przerobilam juz wszystkie, ostatnio ten z f-my MAM dluzej w buzi posiedzi - buduje zasieki z misiaczka przytulaczka mojej Natusi by smoczus posiedzial troche dluzej w buziaczku:)

moja Maja robi nam teraz wyklad o dinozaurach - hahahahah

smigam pakowac moje pociechyi i jedziemy do babci do lasu:)
ja troche popracuje bo moje klientki na wiosne chca byc piekne:)

milej soboty kochane!!!

DZIEWCZYNY MACIE BLOGI SWOICH DZIECIACZKOW???
np na smyki.pl
ja pisze majki
www.majakedzia.smyki.pl

Ostatnia edycja:
reklama
witam :)
u nas zapowiada się masakryczny dzień. Mnóstwo sprzątania, bo mamy dziś kupę gości na pępkówce. Już żałuję, że zdecydowaliśmy się na taką masówkę. Sukcesywne odwiedziny po parę osób chyba by mniej obciążyły. Natalia pewnie będzie miała dość i będzie wariować :( Ale chcieliśmy mieć "z głowy". To był zły pomysł...

Ja też zaczęłam dawać Natalce smoczek Aventu z paczki, bo strasznie się zanosiła, jak zbyt długo ją np. przebieraliśmy (np. kupa + 2 dodatkowe niespodzianki w trakcie przewijania :D), albo jak próbowałam jej oczyścić pępuszek. Dziś udało mi się jej wcisnąć jak nie mogła usnąć i zadziałało. Zobaczymy jak będzie dalej. Mam tylko nadzieję, że nie będzie przez to łykała więcej powietrza bo już teraz często ją boli brzuszek.
właśnie się budzi, zmykam

Dość tego leniuchowania, czas brać się za obiad:)

ribi - ja na rota nie będę szczepić, natomiast na pneumokoki tak jak TY chce zaszczepić, ale dopiero przed pojsciem do przedszkola, ewentualnie przed złobkiem, chociaż teraz biorą wymazy z buzi w żlobku i eliminują możliwość zachorowania, tak mi wczoraj pielegniarka powiedziała, ale pomyśle jeszcze mam czas:)

Ariska- to Ty wczesniej nie spałas z wkłdkami w nocy? U mnie bez tego sie nie obejdzie...Inaczej pływałąbym w tym łóżku.

A moja Alunia wczoraj zaszalała. Spała 8,5 h!!!! Jak zasneła o 20.00 to obudziła sie dopiero o 4.30:) Kochane dziecko dało mamusi pospac:) Za to cycusie, jak balony.

Dziewczyny u nas WOLNA CHATA!!! TESCIOWIE WYJECHALI na narty na tydzien:) :-D:cool:

Monia-moje gratulacje, dobrze, ze mąż dostał tę pracę:)

Claudia- dawaj znac na biezaco, co u Was:)

Wszystkiego najlepszego dla miesiecznych dzieciaczków i dla tych starszych tez:)

Ribi- moja Ala tez ciamka cycola, czasem, to mnie nerw łapie, bo sie maly ssak odessac nie chce, ale ja mam juz na nia sposób, hop do chusty i bujanie. Smoczka raz probowłam dac, to sie dławiła, wiec sobie darowałam.

Ja zmykam gotowac marchew do obiadu:) A na drugie kurczak z rękawa, dawno nie jadałam:)

AsiaK - diplodoki i stegozaury to już przechodziłam. nazwy kilkudziesięciu dinozaurów i tego co jedzą mam opanowane. teraz oswajam bakugany ;)
ja bloga piszę ogólnego o wszystkim co mnie natchnie na google. a do dzieci piszę listy - coś takiego jak tu na blogu który można znaleść tu pod moim avatarem. zresztą jestem bardzo pisząca,he,he...
a szumy ariska wkleiła na dolegliwościach naszych dzieci - można by przeniesc do ciekawych linków

witam sobotnioo, moja kruszynka sobie drzemie w wóziu a ja mam chwilkę, wyszłam dziś na zakupki a antek z tatą został ale nie na długo bo po godz mały juz szukal namiętnie cyca i marudził, nie udało mi sie kupic spodni sobie przez to;/
u mnie jest i cmokanie i ciamkanie cyca
a smoka od razu załapał, mamy firmy MAM 0-2 msce...

to było do przewidzenia: Natalka - jak codziennie spała te 3h przed południem - tak dzisiaj nie ma ochoty :(

reklama
Dostałam leżaczek FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK - WIBRACJE- KURIER! (1466371416) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i nie wiem czy już mała może w nim leżeć czy jeszcze za wcześnie ?
mozesz klasc tylko pieluszki ukladaj z boczkow zeby kregoslup w miare prosto byl..

Klaudoss mozesz podac ten link??
Uspokajacze niemowlaków - sharaque - Chomikuj.pl

dzieki dziewczyny za odpowiedzi co do odbitek.. moj czasem zzasnie bez odbicia i jest ok a czasem fontanna z buzi i nosa:( ale ogolnie coraz mniej ulewa zdarza sie raz na 2-3dni wiec super mysle ze to mleczka bebilon AR pmoglo bo od tego czasu jest ok, a juz go nie stosujemy..

Ostatnia edycja:
Do góry