reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
witam się o poranku

ja tak tylko na chwilkę bo widzę, że jeszcze śpicie a mam pytanko:

jak zapomniałam wczoraj podać małej witaminki KiD to mogę zrobić to dziś z rana a wieczorem podać kolejną dawkę czy dziś podać tylko raz i pominąć wczorajszą? Patrzę szybko na necie ale nie mogę odszukać nic na ten temat a głupia pudełko wyrzuciłam

witam się o poranku

ja tak tylko na chwilkę bo widzę, że jeszcze śpicie a mam pytanko:

jak zapomniałam wczoraj podać małej witaminki KiD to mogę zrobić to dziś z rana a wieczorem podać kolejną dawkę czy dziś podać tylko raz i pominąć wczorajszą? Patrzę szybko na necie ale nie mogę odszukać nic na ten temat a głupia pudełko wyrzuciłam

zdarzyło mi się to w zeszłym miesiącu, lekarka kazała pominąć tą jedną dawkę.

Claudia nie wiem czy ktoś tutaj wspominał, ale spróbuj bawarki ( zwykłą herbata z mlekiem) na laktację. Ja po wypiciu dwoch bawarek dziennie mam nadmiar mleka. Dobre też jest piwo carmi. Życzę powodzenia:-)

zdarzyło mi się to w zeszłym miesiącu, lekarka kazała pominąć tą jedną dawkę.

Claudia nie wiem czy ktoś tutaj wspominał, ale spróbuj bawarki ( zwykłą herbata z mlekiem) na laktację. Ja po wypiciu dwoch bawarek dziennie mam nadmiar mleka. Dobre też jest piwo carmi. Życzę powodzenia:-)

karmi piłam 2 razy i nic
ja myślę, że co innego jak dziecko jest w domu i że wtedy leci więcej mleczka
także jak już wróci to będę szaleć, na razie sama herbatka

cześć dziewczynki.:-)
ja tylko na chwilę,bo dzis mnóstwo roboty,a raczej pakowania.jedziemy jutro w góry do Korbielowa.powiem szczerze ze boje się podrózy,bo to ok.400 km.
wszystkie babcie i ciocie odradzały mi wyjazd z takim maluszkiem:no:przeciez na nartach nie bedzie jezdzić,tylko na spacerki chodzić:)ja tez nie przepadam za nartami,takze płakać nie będę.a miejscowkę mamy tuz przy stoku,takze dzieciaki jadąć z góry wjezdzają wprost do chałupki:)
ja raczej nie będę miała tam neta,takze proszę nie chorujcie kochane i dzieciaczki tez będą zdrowe:tak:do usłyszenia za tydzień

reklama
Tak jak pisze gdynianka, należy pominąć dawkę witamin jeśli się zapomniało, na necie tak piszą i połozna mi tak radziła:)

Udanej soboty, mój Maciuś przespał dziś w nocy prawie 7h jestem bardzo szczęsliwa, że odpoczątku tak pieknie mi sypia w nocy:) nawet jestem w stanie wybaczyc mu całodzienne marudzenia:)

Do góry