aniwar - nie dokarmiam o stalych porach butla choc bym chciala. dzisiaj np dostal butle o 10 a ja sciagnelam pokarm i dalam mu moje mleczko o 13. o 15 dostal cyce oby dwa ale bylo mu za malo wiec go dopoilam glukoza. teraz spiocha mi na rekach i miedzy 17 a 18 dam mu butle. pozniej sprobuje znow cyce a w nocy butla i tak w kolko. ale jak mu nad ranem znow cyce nie starcza to zapewne tez podam butle... a tak bym chciala karmic cycusiami:/
dzisiaj sciagnelam swoj pokarm aby sprawdzic ile mam mleczka... dodam ze piersi mialy odpoczynek od 4 godzin i co.... z jednej sciagnelam 50 ml a z drugiej 40 ml:/ i jak maly ma sie najadac:-( macie jakies rady co robic aby cycusie wystarczaly?? tak bardzo chce karmic piersia...
Ja przez pierwsze dni myślałam że też mam mało pokarmu bo mała potrafiła jeść dwie godziny z każdego cyca po kolei i tak całe dnie. Ale zaczęłam pić dużo herbatek laktacyjnych, melisy i rumianku i zaczeło lecieć. Teraz to aż mam wrażenie że za mocno. A moja mała jak jest głodna to tak łapczywie ssie że dziś aż mi się zakrztusiła.