reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

My właśnie niedawno wróciliśmy do domku :) Fajnie było a Wiki została u dziadków po drugiej stronie ulicy na noc (chyba, że jej się odwidzi :)). Ja moczę nóżki w wodzie z mydełkiem i solą i będę sobie robiła pedicure :) A mąz ogląda meczyk.
Dziewczyny ja tez już nie wyrabiam z tymi upałami. Plamienia brązowe mi już minęły, w zasadzie miałam jeden dzień, a nawet nie. Wiec spoko :)

Witam nową mamusię :) Chyba jest już nas ponad 50 :) SUPER :)

reklama
Dziewczyny a powiedźcie mi jak się "dostać" do grupy zamkniętej?? ;)

Ja też ledwo żyję w tą pogodę, najgorsze jest to że powróciły mi wymioty ;(
Jutro jadę na mazury - mam zamiar trochę odpocząć, popływać.. szkoda tylko że bez opalania - uwielbiam się wylegiwać na plaży

Dziewczyny a powiedźcie mi jak się "dostać" do grupy zamkniętej?? ;)

Ja też ledwo żyję w tą pogodę, najgorsze jest to że powróciły mi wymioty ;(
Jutro jadę na mazury - mam zamiar trochę odpocząć, popływać.. szkoda tylko że bez opalania - uwielbiam się wylegiwać na plaży
Do grupy chyba cie musi ta osoba która ją założyła zaprosić

Aha...
pytałam bo czytam (z nudów) ten temat od początku i tam trafiłam na wzmiankę o grupie zamkniętej styczeń 2011 ale teraz spojrzałam że już jest nieaktywny ;)

Cześć ciężarówki :-) Ja nie oglądam meczu ale moi mężczyźni tak a ja mam w tym czasie święty spokój :-D.Zrobiłam suwaczki mam nadzieję że je będzie widać.
Dziewczyny powiedzcie mi czy wam też powychodziły takie małe czerwony żyłeczki na nogach bo mi się mnóstwo pojawiło i nie wiem co mogę używać, bo jak byłam w aptece i chciałam coś na to kupić to mi powiedzieli że mam iść do położnej i się położnej spytać co mogę używać bo oni nie wiedzą co mogą mi sprzedać bo jestem w ciąży.

reklama
Do góry