reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej dziewczyny
wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam miłego dnia. Zaraz zmykamy do mojej babci na obiad, mamy zjazd rodzinny z okazji urodzin mojego M. Dodatkowy plus sytuacji jest taki, że babcia mieszka w starej kamienicy gdzie nawet w takie upały panuje przyjemny chłodek.

reklama
Witam was
Jeżeli chodzi o oliwkę to jeżeli będziesz ja wcierała tak jak napisałam to pomoże tak samo jak krem na rozstępy. Moja nauczycielka w studium zrobiła akie doświadczenie z klientkami przez m-c jedna wcierała krem na cellulit a druga wcierała oliwkę. Obie wmasowywały je odpowiednimi ruchami. Efekt - zmniejszenie ilości pomarańczowej skórki :tak:
Tak więc ja stosuję zwykły balsam silnie nawilżający Nivea i Oliwkę na zmianę. Po oliwce oczywiście jest fajniejsza skóra. Do masowania mam taką "wrotkę" (dawno temu kupiłam w Rossmanie) i się masuję. Do tego musisz pamiętać żeby przynajmniej raz w tygodniu robić peeling całego ciała. Polecam ten pomarańczowy z Pharmaceris (antycellulitowy) kosztuje z 10 zl a jest rewelacyjny!

Dzięki za porady :-)
Mam peeling grejpfrutowy też jest super. a taką małą wrotkę do masażu też mam z garniera - a to masować przed wcieraniem kremu czy po??

Witam was

Dzięki za porady :-)
Mam peeling grejpfrutowy też jest super. a taką małą wrotkę do masażu też mam z garniera - a to masować przed wcieraniem kremu czy po??

Kochana nasmaruj się i pojeździj wrotką....pamiętaj o tyłeczku :-D

Kochane w ciągu 2 dni schudłam 2 kg...mam gorsze dni. Najgorsze, bo w pt pojechałam na zakupy do hipermarketu i musiałam biec do ubikacji bo dzidzi coś nie pasowało. Dobrze, że nie puściłam pawia na sklepie bo byłaby afera. Teraz mam obsesje - jak gdzieś chodzę w publiczne miejsce to najpierw się orientuję gdzie jest kiblelek:blink:

dobry wybór ! Masz być zadowolona i lekarz musi Ci opowiedzieć co widzisz i dać posłuchać serducha. Poczytaj na forum co i jak możę ktoś ci poleci fajnego lekarza.
Ja mam lekarza ukrainca, jest super! Luzak, moge go o wszystko zapytać i swobodnie porozmawiać. Moja koleżanka do niego chodziła i też była zadowolona.

Ostatnia edycja:
kochane witram sie niedzielnie ale upal u malej w pokoju na oknie na termometrze pokazuje 46 stopni :szok::szok::szok: to jakies wariactwo jest jak wy znosicie tw u paly bo u nas w domu niema czym oddychac ja siedze nic nierobie a cieknie ze mnie :zawstydzona/y: ale wczoraj po poludniu i dzis reano bylismy z mezem i dziecmi szwagierki i nasza niunia nad jeziorem i jak weszlam nogami we wode w ten upal to niemoglam sobie odpuscic i sie wykapalam i poplywalam i w dupie mialam gadaie ze w ciazy niepowinno sie kapac w jeziorze bo infekcje mozna zlapac najwyzej bede brala tabsy do cipki i kemik na swedzenie ale wpowiem wam ze bylo bosko sie ochlodzic w jeziorze a ja kocham plywac i niezaluje ale troszke martwie sie jak te upaly znosi moj groszek w dodatku pod warstwa mojego tluszczyku :zawstydzona/y: bo ja juz niedaje rady mam dosc rano jest okale popoludniu leze i zdycham

o korka ale sie rozpisalam zycze wam milego konca dnia bede tu jeszcze zagladac

Ale dzisiaj upał, szkoda że mój urlop nad morzem juz się skończył, bo ochłodziłabym się w wodzie. Piotrusiowi tez takie upały nie służą, marudny jest.
Witamy nowa mamę :)

reklama
Do góry