reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej dziewczyny
wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam miłego dnia. Zaraz zmykamy do mojej babci na obiad, mamy zjazd rodzinny z okazji urodzin mojego M. Dodatkowy plus sytuacji jest taki, że babcia mieszka w starej kamienicy gdzie nawet w takie upały panuje przyjemny chłodek.

reklama
Witam was
Jeżeli chodzi o oliwkę to jeżeli będziesz ja wcierała tak jak napisałam to pomoże tak samo jak krem na rozstępy. Moja nauczycielka w studium zrobiła akie doświadczenie z klientkami przez m-c jedna wcierała krem na cellulit a druga wcierała oliwkę. Obie wmasowywały je odpowiednimi ruchami. Efekt - zmniejszenie ilości pomarańczowej skórki :tak:
Tak więc ja stosuję zwykły balsam silnie nawilżający Nivea i Oliwkę na zmianę. Po oliwce oczywiście jest fajniejsza skóra. Do masowania mam taką "wrotkę" (dawno temu kupiłam w Rossmanie) i się masuję. Do tego musisz pamiętać żeby przynajmniej raz w tygodniu robić peeling całego ciała. Polecam ten pomarańczowy z Pharmaceris (antycellulitowy) kosztuje z 10 zl a jest rewelacyjny!

Dzięki za porady :-)
Mam peeling grejpfrutowy też jest super. a taką małą wrotkę do masażu też mam z garniera - a to masować przed wcieraniem kremu czy po??

Witam was

Dzięki za porady :-)
Mam peeling grejpfrutowy też jest super. a taką małą wrotkę do masażu też mam z garniera - a to masować przed wcieraniem kremu czy po??

Kochana nasmaruj się i pojeździj wrotką....pamiętaj o tyłeczku :-D

Kochane w ciągu 2 dni schudłam 2 kg...mam gorsze dni. Najgorsze, bo w pt pojechałam na zakupy do hipermarketu i musiałam biec do ubikacji bo dzidzi coś nie pasowało. Dobrze, że nie puściłam pawia na sklepie bo byłaby afera. Teraz mam obsesje - jak gdzieś chodzę w publiczne miejsce to najpierw się orientuję gdzie jest kiblelek:blink:

dobry wybór ! Masz być zadowolona i lekarz musi Ci opowiedzieć co widzisz i dać posłuchać serducha. Poczytaj na forum co i jak możę ktoś ci poleci fajnego lekarza.
Ja mam lekarza ukrainca, jest super! Luzak, moge go o wszystko zapytać i swobodnie porozmawiać. Moja koleżanka do niego chodziła i też była zadowolona.

Ostatnia edycja:
kochane witram sie niedzielnie ale upal u malej w pokoju na oknie na termometrze pokazuje 46 stopni :szok::szok::szok: to jakies wariactwo jest jak wy znosicie tw u paly bo u nas w domu niema czym oddychac ja siedze nic nierobie a cieknie ze mnie :zawstydzona/y: ale wczoraj po poludniu i dzis reano bylismy z mezem i dziecmi szwagierki i nasza niunia nad jeziorem i jak weszlam nogami we wode w ten upal to niemoglam sobie odpuscic i sie wykapalam i poplywalam i w dupie mialam gadaie ze w ciazy niepowinno sie kapac w jeziorze bo infekcje mozna zlapac najwyzej bede brala tabsy do cipki i kemik na swedzenie ale wpowiem wam ze bylo bosko sie ochlodzic w jeziorze a ja kocham plywac i niezaluje ale troszke martwie sie jak te upaly znosi moj groszek w dodatku pod warstwa mojego tluszczyku :zawstydzona/y: bo ja juz niedaje rady mam dosc rano jest okale popoludniu leze i zdycham

o korka ale sie rozpisalam zycze wam milego konca dnia bede tu jeszcze zagladac

Ale dzisiaj upał, szkoda że mój urlop nad morzem juz się skończył, bo ochłodziłabym się w wodzie. Piotrusiowi tez takie upały nie służą, marudny jest.
Witamy nowa mamę :)

reklama
Do góry