reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej dziewczyny! Chce sie do Was dołączyć. Pare dni temu robiłam test i wyszły dwie czerwone kreski. Z moich obliczeń wynika, że termin mam na 9 stycznia. Ta ciąża byla nieplanowana, bo mam juz 11-miesięcznego synka i na dodatek nie przedłuzyli mi umowy i teraz od czerwca będe bezrobotna.

reklama
Hej dziewczyny! Chce sie do Was dołączyć. Pare dni temu robiłam test i wyszły dwie czerwone kreski. Z moich obliczeń wynika, że termin mam na 9 stycznia. Ta ciąża byla nieplanowana, bo mam juz 11-miesięcznego synka i na dodatek nie przedłuzyli mi umowy i teraz od czerwca będe bezrobotna.

gratuluje i wspoczuje.....z ta praca...dasz rade....

witam:)

Ja dziwnie mam z forum bo pisze po 22.00 i nie moge odp na posty..wrrr

u mnie dobrze....jakos leci....nie wyiomtuje siedzie w pracy...

Maly towj Piotrus ma wtedy urodzinki co i ja 4 czerwca":_)

witaj zielona!

oj, współczucia z pracą... :-( mam nadzieję, że jakoś sie ułoży...
i serdeczne gratulacje!!!! :-D

Witaj zielona:-)
gratuluję, że zostaniesz mamusią:-) z praca faktycznie nie za ciekawie ale może los sam podesle jakieś rozwiązanie.

Witam dziewczyny, ja sobie dzis troche poprawilam humor. Nie chcialam robic 2 raz bety przed pojsciem do gina bo wiadomo ze teraz kasa sie bardzo liczy, ale kupilam taki sam test w aptece jak ten poprzedni i zrobilam sobie specjalnie nie z porannego moczu i wyszla ciemniejsza 2 krecha niz ostatnio wiec poziom hormonu wydaje mi sie ze wzrasta. Teraz mi troche lepiej. Bo ogolnie mam strasznego stresa ze jednak zacznie spadac.

Ostatnia edycja:
Ja kupilam sobie 2 testy w aptece i na tych testach wyszly mi 2 wyrazne kreski, natomiast testy ktore zamowilam sobie na allegro,niby maja taka sama czulosc a jednak ta druga kreseczka jest bardzo malo widoczna, no ale czego sie mozna spodziewac po testach ktore kosztowaly 1 zl za sztuke ;)

Witajcie Mamusie ;-) ja mam dziś wizytę i gin,ale już sama wyliczyłam termin mam na 8 stycznia ;-)) wybraliśmy już imiona dla dziewczynki Lidia a dla chłopca Krystian;-)pozdrawiam Styczniówki.

Witajcie Mamusie ;-) ja mam dziś wizytę i gin,ale już sama wyliczyłam termin mam na 8 stycznia ;-)) wybraliśmy już imiona dla dziewczynki Lidia a dla chłopca Krystian;-)pozdrawiam Styczniówki.

czekam na wiesci po wizycie - trzymam kciuki!!! Sliczne imiona wybraliscie! Gratuluje pomyslowosci! ...my mamy wybrane imie dla chlopca. Tak naprawde zostalo z pierwszej ciazy ;)pierwotnie mial byc Filip ale znajomi, ktorzy spodziewalis sie dziecka w tym samym miesiacu co my, rowniez zdecydowali sie na Filipa i mowilismy kto pierwszy ten lepszy;) Druga alternatywa byl Tomek!!
Bozia obdarowala nas sliczna Majeczka a ich dwa dni pozniej Filipem:)
Takze Tomek nadal jest aktualny a co do dziewczynki... Nina? podoba mi sie imia Oliwia, Natalia,Zuzanna ale te imiona sa juz w uzytku i to w najblizszej rodzinie:) Trudno bedzie sie potem zorientowac o kim mowa:);)

reklama
Witam was Panie....
jestem mezem Natalii (blondi80).. prosila bym wam napisal ze jest od wczoraj w szpitalu i ze zostanie tam jeszcze przez kilkadni.
niestety doszlo do kolejnego krwawienia i nie wiadomo czy ciaze uda sie podtrzymac.
w razie informacji bede od niej przekazywac jesli nie macie nic przeciwko ze jakis facet tu zaglada...

Do góry