reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Patrycja89 no ja tez takie myśli mam :no: I tez przez to ile sie naczytałam szczególnie po necie...i też sobie już o tej miesiączce dzis myślałam....ALE najlepiej to byc dobrej mysli i sie narazie na zapas nie stresować, no nie ;-):tak: Najważniejsza to teraz ta wizyta u lekarza ;-)

Dziewczyny załozylam 2 nowe tematy;) Mam nadzieje, ze mogą być :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej babeczki:)

OJJ paulinka nie myslimy na naszym watku negatywnie TYLKO pozytywnie!!!!!

u mnie dzis dobrze.....lepiej sie czuje bylam na spacerku na obiadku rodzinnym....

MOj M. cieszy sie ale jakos jeszcze tego bardzo nie okazuje...."jestem w ciazy " oki jest i TYLE.....

Molala ale Ci dobrze z ty obiadkiem:-) Mi to się czasem tęskni za tymi zlotami rodzinnymi haha
A wiesz jak to z facetami, czasem długo się zbieraja by okazać jakieś uczucia;-) Im to trzeba wiecej czasu na zrozumienie tego co sie dzieje :-D:-D no jak z dziećmi;-)

A my dzis z maluchami w domciu siedzimy bo leje cały czas i wogóle paskudnie jest. Mąż mój w pracyny i tak sobie siedzimy. Mi to wogóle dzis tak sie chce spać...wogóle teraz bez kawy to ja niewiem jak ja funkcjonować będe :no: oj widze to cieżko!

Kasia - ja tez jakoś jeszcze nie mogę do końca uwierzyc ;-) ale jak pójdę w tygodniu do lekarza to pewnie będzie lepiej, bo już pewne :-) chociaz teraz tez jest już pewne ;-)

ja dziś dosc porządkowo w sobotę... już pościel zmieniłam, odkurzone (mąż), jedno pranie powieszone, drugie sie pierze, trzecie czeka na swoja kolej, wyniosłam trochę rzeczy już za małych Jaśka na strych. mam na strychu juz z 8-10 pudeł jego za małych ubranek :-D
teraz obiad, a potem jeszcze trochę prasowania.

bardzo ładna pogoda się u nas zrobiła :-D
ciepło jak nie wiem co - ze 23 st. C i słońce świeci
to niedlugo bedziesz je spowrotem sciagala ze strychu :-D
U nas to dzis cały dzień ponury teraz dopiero cos te słońce wyszło:no: Ja już się doczekać niemoge jak troche chociaż cieplej bedzie...bo ja straszny zmarzluch jestem, a teraz niewiem czy nie od ciaży to obojetnie jakby nie było cały czas marzne.

Kasiu to fajnie jeszcze tydzień i sie bedziecie bawic:-D My dopiero do Polski we wrześniu mamy na wesele jechać i też od męża kuzynka robi weselicho :-) No ale zobacze jak sie będe czuła bo to jeszcze duzo czasu;)

Ja jeszcze troche i dzieci kłade spać to sobie odpoczne bo dziś coś wszyscy marudzili haha A jeszcze mój mąż od rana w pracy do wieczora więc tylko było ,,gdzie tata,, i sto tysięcy razy odpowiadanie na to samo pytanie haha No ale jutro się nacieszą wszyscy:tak:

Dziewczyny macie już jakieś z tych ,,nieprzyjemnych,, objawów ciążowych?
raczej od ciazy bo ja tezjestem zmarzluch aLE OD TYGODNIA CZY 2 TO WSZYSTKIM CIEPLO A JA CHODZE W SWETRACH I WELNIANYCH SKARPETACH :-/
zazdroszcze ze macie tylke energii na krzatanie sie po domu sprzatanie i tym podobne rzeczy ja tylko bym spala i spala normalnie co dwie godziny drzemka a ciagle czuje sie zmeczona w pierwszej ciazy mialam podobnie tyle ze przez cale 20 tygodni:( podejrzewam ze na poczatku to byly obiawy ciazowe a pozniej zlekcewazona przez mojego gina infekcja ktora doprowadzila do przedwczesnego porodu:(mam nadzieje ze szybko mi przejdzie i bede mogla cieszyc sie moja ciaza tak jak za pierwszym razem.pozdrawiam
kochana widze ze jestesmy na tym samy etapie ciazy :-)
Witam wszystkie styczniówki, my sie dowiedzielismy wczoraj ze bedziemy miec dzidzie. Najpierw test z apteki a jak wyszły 2 krechy to od razu na bete i wyszła 73,2 wiec witam w gronie styczniówek. Zdziwilam sie ze ten z apteki juz pozytywny bo to jeszcze przed terminem okresu, ostatni miałam 12 kwietnia. A tak własciwie to kiedy moge juz isc na wizyte do gina zeby mogła stwierdzic ciąze na 100% ?
to pewnie dziewczynka bedzie ze tak szybko wyszedl :-)

cześć dziewczyny:-) nie było mnie caly weekend a tu taki rozbudowany watek...super!!!:-):-) zaraz nadrobie zaległości i skrobne do was:-)

87zabka, a co przy dziewczynkach testy wychodza szybciej??:-)
podobno tak ponoc przy dziewczynce szybciej wzrasta poziom hormonu i test wychodzi albo szybciej albo w dzien okresu bardzo wyrazny a przy chlopcach po terrminie okresu albo dlugo wychodza bl;ade :-) u mnie byla opdruga wiec mam nadzieje ze sie sprawdza :-)

reklama
87zabka oj ale by było jakby sie sprawdziło haha mój maz to juz sie śmieje, że jak 3 baby będzie miał w domu to już teraz lepiej zacznie melise pić hahaha

aniwar no nadrabiaj szybciutko i pisz co u Ciebie :-D

Do góry