reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Ewcia - ja też nie chcę, żebyś sobie zrobiła krzywdę. Zamienimy się? Ja dziś nie muszę, ani nawet nie chcę :-)
Gorzej, jak młoda się rozmyśli i wtedy okaże się ze zamieniłaś lepsze miejsce w kolejce ... :-D

martuś - trzymam mocno kciuki, żeby tobie poszło szybciutko i bezboleśnie!

Walduś kupił mi 2 pączki z masą, (których już nie ma) i zjadam na zapas mandarynki :-)

----------
acha, mam leciutko różowy śluz...

witajcie wieczornie,
fajnie że kolejne dzieciaczki na świecie, u mnie nadal nic się nie dzieje. :-(
ja spędziłam pół dnia z moją przyjaciółką ciężarówką, ona dopiero w 17t.c., mimo wszystko fajnie było pogadać, potem zakupy i pizza :-)
potem rozkręciła się akcja auto, załatwianie ubezpieczenia itp, jutro nasz nowy samochodzik odbieramy, strasznie się cieszę :-)
gogi-Alicje to fajne dziewczyny, no i widzę że objęłyśmy prowadzenie bo będą 4 malutkie Aluśki, a ja na początku myślałam że to takie mało popularne imię.
mi się strasznie brzuch spina i mała wypina pupkę, czasem to tak wysoko, że aż wydaje się niemożliwe.
acha-co do symptomów, moja ginka mówiła, że to że objawów nie ma nie znaczy że nie urodziny w każdej chwili, jak pisała damquelle każdy organizm jest inny, jedne z Was juz dawno mają skurcze i odszedł im czop a chodzą, a inne mogą mieć akcję z dnia na dzień-i na to ja liczę :happy:
miłego wieczorku, my oglądamy meczyk :-)

Ostatnia edycja:
A Mi znów przyplątało się coś znów czuje pęcherz...ech po wybraniu jednego opakowania furaginu było ok przez tydzień a teraz znów juz powoli Mnie to denerwuje w ciązy non stop prawie,myślałam ze jak urodze to mi przejdzie widać się myliłam :(
Chyba zadzwonię do ginka albo do połoznej i spytam się jutro czy mogę urosept jak karmię ?? a moze wiecie czy można???
Wszyscy sie pospali zaraz i Ja pędzę tez a co teraz pewnie między 1 a 2 pobudka na cycocha i później kolo 5:30 -6 zależy
Jutro postaram się coś nadrobić:)Rozpakowywać się dziewczynki :) już już:)

i ja się melduję... nie zaglądałam dziś za dużo do Was, teraz nadrobiłam, ale już nie wiem co komu odpisać, śpiąca jestem..

fogia - wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!!:tak:

monia-t - ciekawe co ta noc przyniesie, widze, że cosik się u ciebie dzieje:-D

dziewczyny z bolącymi nerkami i pęcherzami - oby Wam szybciutko przeszło!!! :tak:

a mi rano tego czopa trochę wyszło, już na prawdę myślałam, że coś się rozkręca a po 12 wszystko ustało, i czop i bóle brzucha..

Dobranoc dziewczyny!!!

reklama
Dziewczyny musze sie pochwalic mam wreszcie przesylke z polski dzisiaj kolega przyjechal.NO ale teraz to ze dwa dni bede prala i suszyla a potem czeka mnie prasowanko bo niezla gorka mi tego prania wyszla. Maz mowi ze nie zdarze bo ma wolne do niedzieli i mam rozkaz rozpakowania sie.MOnia-t widze ze my skurcze bardzo podobnie na ktg sa a prawie ich nie czuc fajnie by bylo tak urodzic.Fogia wszystkiego dobrego dla Twojego maluszka naprawde z calego serca !Ok wpadlam tylko na chwile do jutra.

Do góry