reklama
Ewcia - ja też nie chcę, żebyś sobie zrobiła krzywdę. Zamienimy się? Ja dziś nie muszę, ani nawet nie chcę :-)
Gorzej, jak młoda się rozmyśli i wtedy okaże się ze zamieniłaś lepsze miejsce w kolejce ...
martuś - trzymam mocno kciuki, żeby tobie poszło szybciutko i bezboleśnie!
Walduś kupił mi 2 pączki z masą, (których już nie ma) i zjadam na zapas mandarynki :-)
----------
acha, mam leciutko różowy śluz...
Gorzej, jak młoda się rozmyśli i wtedy okaże się ze zamieniłaś lepsze miejsce w kolejce ...
martuś - trzymam mocno kciuki, żeby tobie poszło szybciutko i bezboleśnie!
Walduś kupił mi 2 pączki z masą, (których już nie ma) i zjadam na zapas mandarynki :-)
----------
acha, mam leciutko różowy śluz...
joasienka1
Fanka BB :)
witajcie wieczornie,
fajnie że kolejne dzieciaczki na świecie, u mnie nadal nic się nie dzieje. :-(
ja spędziłam pół dnia z moją przyjaciółką ciężarówką, ona dopiero w 17t.c., mimo wszystko fajnie było pogadać, potem zakupy i pizza :-)
potem rozkręciła się akcja auto, załatwianie ubezpieczenia itp, jutro nasz nowy samochodzik odbieramy, strasznie się cieszę :-)
gogi-Alicje to fajne dziewczyny, no i widzę że objęłyśmy prowadzenie bo będą 4 malutkie Aluśki, a ja na początku myślałam że to takie mało popularne imię.
mi się strasznie brzuch spina i mała wypina pupkę, czasem to tak wysoko, że aż wydaje się niemożliwe.
acha-co do symptomów, moja ginka mówiła, że to że objawów nie ma nie znaczy że nie urodziny w każdej chwili, jak pisała damquelle każdy organizm jest inny, jedne z Was juz dawno mają skurcze i odszedł im czop a chodzą, a inne mogą mieć akcję z dnia na dzień-i na to ja liczę
miłego wieczorku, my oglądamy meczyk :-)
fajnie że kolejne dzieciaczki na świecie, u mnie nadal nic się nie dzieje. :-(
ja spędziłam pół dnia z moją przyjaciółką ciężarówką, ona dopiero w 17t.c., mimo wszystko fajnie było pogadać, potem zakupy i pizza :-)
potem rozkręciła się akcja auto, załatwianie ubezpieczenia itp, jutro nasz nowy samochodzik odbieramy, strasznie się cieszę :-)
gogi-Alicje to fajne dziewczyny, no i widzę że objęłyśmy prowadzenie bo będą 4 malutkie Aluśki, a ja na początku myślałam że to takie mało popularne imię.
mi się strasznie brzuch spina i mała wypina pupkę, czasem to tak wysoko, że aż wydaje się niemożliwe.
acha-co do symptomów, moja ginka mówiła, że to że objawów nie ma nie znaczy że nie urodziny w każdej chwili, jak pisała damquelle każdy organizm jest inny, jedne z Was juz dawno mają skurcze i odszedł im czop a chodzą, a inne mogą mieć akcję z dnia na dzień-i na to ja liczę
miłego wieczorku, my oglądamy meczyk :-)
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
Może rano coś wyczytam na gorącej :-)
Malutka...
eevcia no jest taka woda i ona ma właściwości sprzyjające, joasiab też ją piła jak miała z nerką,
WODA LECZNICZA JAN - KRYNICA - Encyklopedia Lekw - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL tu co nie co o niej pisze
ja piłam ją z polecenia lekarza.
WODA LECZNICZA JAN - KRYNICA - Encyklopedia Lekw - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL tu co nie co o niej pisze
ja piłam ją z polecenia lekarza.
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
Jestem padnięta, dziewuszki dobrej nocki dla Was i szybkiego rozpakowywania ;-)
martusia29
A Mi znów przyplątało się coś znów czuje pęcherz...ech po wybraniu jednego opakowania furaginu było ok przez tydzień a teraz znów juz powoli Mnie to denerwuje w ciązy non stop prawie,myślałam ze jak urodze to mi przejdzie widać się myliłam
Chyba zadzwonię do ginka albo do połoznej i spytam się jutro czy mogę urosept jak karmię ?? a moze wiecie czy można???
Wszyscy sie pospali zaraz i Ja pędzę tez a co teraz pewnie między 1 a 2 pobudka na cycocha i później kolo 5:30 -6 zależy
Jutro postaram się coś nadrobićRozpakowywać się dziewczynki już już
Chyba zadzwonię do ginka albo do połoznej i spytam się jutro czy mogę urosept jak karmię ?? a moze wiecie czy można???
Wszyscy sie pospali zaraz i Ja pędzę tez a co teraz pewnie między 1 a 2 pobudka na cycocha i później kolo 5:30 -6 zależy
Jutro postaram się coś nadrobićRozpakowywać się dziewczynki już już
modlicha83
i ja się melduję... nie zaglądałam dziś za dużo do Was, teraz nadrobiłam, ale już nie wiem co komu odpisać, śpiąca jestem..
fogia - wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!!
monia-t - ciekawe co ta noc przyniesie, widze, że cosik się u ciebie dzieje
dziewczyny z bolącymi nerkami i pęcherzami - oby Wam szybciutko przeszło!!!
a mi rano tego czopa trochę wyszło, już na prawdę myślałam, że coś się rozkręca a po 12 wszystko ustało, i czop i bóle brzucha..
Dobranoc dziewczyny!!!
fogia - wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!!
monia-t - ciekawe co ta noc przyniesie, widze, że cosik się u ciebie dzieje
dziewczyny z bolącymi nerkami i pęcherzami - oby Wam szybciutko przeszło!!!
a mi rano tego czopa trochę wyszło, już na prawdę myślałam, że coś się rozkręca a po 12 wszystko ustało, i czop i bóle brzucha..
Dobranoc dziewczyny!!!
reklama
Dziewczyny musze sie pochwalic mam wreszcie przesylke z polski dzisiaj kolega przyjechal.NO ale teraz to ze dwa dni bede prala i suszyla a potem czeka mnie prasowanko bo niezla gorka mi tego prania wyszla. Maz mowi ze nie zdarze bo ma wolne do niedzieli i mam rozkaz rozpakowania sie.MOnia-t widze ze my skurcze bardzo podobnie na ktg sa a prawie ich nie czuc fajnie by bylo tak urodzic.Fogia wszystkiego dobrego dla Twojego maluszka naprawde z calego serca !Ok wpadlam tylko na chwile do jutra.
Podziel się: