reklama
E
eevciaa
Gość
Ech, a ja znów wam posmucę :-(
Wydawało się ze z babcią lepiej i bedzie dobrze... Dzis mąż był u ordynatora i usłyszał wyrok- Babcia ma raka żołądka i dwunastnicy i nie mogą jej pomoc bo ma za słabe serce by przezyc operację. Moga tylko lekami przedluzyc zycie. Mąż nie chciał mi mówić przed porodem ale nie umial tego ukryc... Nie wiem jak ale musze byc twarda i jak odwiedze babcie w szpitalu udawac ze jest okej bo wiemy ze by sie zalamala i by to ją dobiło :-(.
Nerki mnie dzis nie bola, pecherz jeszcze tak.
Ale giovanessa szybki miała porod.
Poczytam co u was teraz...
Wydawało się ze z babcią lepiej i bedzie dobrze... Dzis mąż był u ordynatora i usłyszał wyrok- Babcia ma raka żołądka i dwunastnicy i nie mogą jej pomoc bo ma za słabe serce by przezyc operację. Moga tylko lekami przedluzyc zycie. Mąż nie chciał mi mówić przed porodem ale nie umial tego ukryc... Nie wiem jak ale musze byc twarda i jak odwiedze babcie w szpitalu udawac ze jest okej bo wiemy ze by sie zalamala i by to ją dobiło :-(.
Nerki mnie dzis nie bola, pecherz jeszcze tak.
Ale giovanessa szybki miała porod.
Poczytam co u was teraz...
na gorącą wrzuciłam smsy od marisax i Carri
eevcia - tak mi przykro z powodu babci musi wam być strasznie ciężko...
musze odsapnąć, bo przez to przemeblowanie ledwie zipię, dawno się tak nie nagimnastykowałam :-(
eevcia - tak mi przykro z powodu babci musi wam być strasznie ciężko...
musze odsapnąć, bo przez to przemeblowanie ledwie zipię, dawno się tak nie nagimnastykowałam :-(
E
Ewcia_822
Gość
eevcia - straszne wieści. Bardzo mi przykro...
My wróciliśmy z miasta, byliśmy odwieść teściową i zrobiłam małe zakupki w Biedronce. Po drodze kawka u moich rodziców, potem herbatka u znajomych, u których już tak dawno nie byliśmy, że aż wstyd, ale mąż ciągle chory, potem ten szpital... Teraz już mam spokój, dziewczyny zasypiają.
Idę się bujać na piłce Miłego wieczoru kochane
No i gorąca ruszyła od wczoraj z czego się bardzo cieszę
My wróciliśmy z miasta, byliśmy odwieść teściową i zrobiłam małe zakupki w Biedronce. Po drodze kawka u moich rodziców, potem herbatka u znajomych, u których już tak dawno nie byliśmy, że aż wstyd, ale mąż ciągle chory, potem ten szpital... Teraz już mam spokój, dziewczyny zasypiają.
Idę się bujać na piłce Miłego wieczoru kochane
No i gorąca ruszyła od wczoraj z czego się bardzo cieszę
Malutka...
Fanka BB :)
eevcia trzymaj się kochana
Ja pobujałam się i idę na jakiś film, dobranoc
Ja pobujałam się i idę na jakiś film, dobranoc
evcia bardzo mi przykro z powowdu babci,ale nie możesz się załamywać lada chwila będziesz mieć małego szkraba więc postaraj się żeby babcia czuła się Kochana i nie zaznała smutku.
A ja poskakałam na piłce...plecy mnie bolą ale tam gdzie zwykle...czyli pod łopatką, za chwilęe ide poleżeć w wannie....dobranoc dziewczynki
A ja poskakałam na piłce...plecy mnie bolą ale tam gdzie zwykle...czyli pod łopatką, za chwilęe ide poleżeć w wannie....dobranoc dziewczynki
reklama
C
claudia4you
Gość
evciaa złotko, dużo siły dla babci
ja zmykam , bo mój mały mnie robi w konia, zasypia przy cycku, tak że go nie dobudzę, a ledwo go kładę to wrzeszczy , że głodny
ja mu dam zaraz, koło 22:00 go przewinę, od razu będzie rozbudzony i normalnie zje...
bo inaczej będę mieć nockę do bani zaś
dobranoc dziewuszki, spokojnych nocek i dużo porodów ;-)
ja zmykam , bo mój mały mnie robi w konia, zasypia przy cycku, tak że go nie dobudzę, a ledwo go kładę to wrzeszczy , że głodny
ja mu dam zaraz, koło 22:00 go przewinę, od razu będzie rozbudzony i normalnie zje...
bo inaczej będę mieć nockę do bani zaś
dobranoc dziewuszki, spokojnych nocek i dużo porodów ;-)
Podziel się: