Witajcie gratuluje wszystkim rozpakowanym juz mamusiom ja tez czekam na narodziny mojego małego szkraba i szczerze powiedziwszy juz mam dośc tego czekania bo ilez można. Dzisiaj jakoś szczególnie jestem rozdrażniona i boli mnie brzuch który jest strasznie twardy...
reklama
Malutka...
Fanka BB :)
Super kolejny dzieciaczek, może w końcu przyjdzie na mnie kolej
Siedze pół dnia i bujam się na piłce może coś wybujam, oby.
Jak widać już każda ma dość czekania.
Siedze pół dnia i bujam się na piłce może coś wybujam, oby.
Jak widać już każda ma dość czekania.
a wiecie mnie tam sie nie spieszy hehe , jakos tak mi smutno bedzie bo wiem, ze na 3 dziecko nie ma szans :-( no ale z drugiej strony bede miala przy sobie taki malenki cud :-). wczoraj mowie do mojego, ze przerazona troche jestem tym, ze miska zostanie i nie bede jej widziec 3 dni i jak zareaguje jak wrocimy ze szpitala i w ogole jak to bedzie to mi powiedzial, ze przesadzam hehe no i jak tu gadac z chlopem.
za tydz do ktg zobaczymy jak tam tuptusiatko bo ostatnio zrobila sie leniwa i w ciagu dnia przeciaga sie i tyle a wieczorem kopie.
kate spokojnie nie bedziesz przerazona dasz rade tak naprawde bedziesz intuicyjnie wiedziala co robic. bedzie dobrze :-)
ferulka tak naprawde w czasie porodu nie myslisz o tym zapewniam cie. myslisz tylko o tym by w koncu przestalo bolec i o tym by dzidzia byla juz kolo ciebie.
za tydz do ktg zobaczymy jak tam tuptusiatko bo ostatnio zrobila sie leniwa i w ciagu dnia przeciaga sie i tyle a wieczorem kopie.
kate spokojnie nie bedziesz przerazona dasz rade tak naprawde bedziesz intuicyjnie wiedziala co robic. bedzie dobrze :-)
ferulka tak naprawde w czasie porodu nie myslisz o tym zapewniam cie. myslisz tylko o tym by w koncu przestalo bolec i o tym by dzidzia byla juz kolo ciebie.
weronika87
hej dziewczynki ja właśnie skończyłam ostatnie pranie prasowanie i teraz byłam się wykąpać jakby co ogolić i się relaksuje z herbatką ciepłą i czytam co tam u was...powodzenia...
ookatkaoo1993
No to basen odpada...dzwoniłam do gina powiedział zebym odpuściła....;]
No to na Gyroska mojego dzis wyciągne moze....^^
Ide oglądać filmik do konca^^
No to na Gyroska mojego dzis wyciągne moze....^^
Ide oglądać filmik do konca^^
C
claudia4you
Gość
No super, kolejne rozpakowane koleżanki
mój szatanek śpi jak aniołek teraz...
prawie 2 godziny go męczyłam i bawiłam się z nim...
i teraz zmęczony,
karlita może napisz tego posta o fogii na gorącej linii, aby zachować porządek oki ;-)
mój szatanek śpi jak aniołek teraz...
prawie 2 godziny go męczyłam i bawiłam się z nim...
i teraz zmęczony,
karlita może napisz tego posta o fogii na gorącej linii, aby zachować porządek oki ;-)
reklama
Podziel się: